16-09-2008, 02:59
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.08.07
|
|
|
גאידמק ברח, והשאיר את שגב אחריו
ציטוט:
"הקונים הפוטנציאליים מאסו בהתנהגותו של ארקדי גאידמק שאינה עקבית, כשיום אחד הוא מודיע כי אינו מוכר את אוסיף או חברות אחרות, ואחרי כמה ימים הוא משנה את גרסתו ושם את אוסיף שוב על המדף. גם נושא השעבוד הכפול למזרחי טפחות ולאחים ויליגר של מניות אוסיף מעורר תמיהה, שלא לדבר על התנהלותו של גאידמק בפרשת ההלוואה שנטל ממזרחי טפחות", כך טענו אתמול פעילים בכירים בשוק ההון.
אולי זו הסיבה לכך שגאידמק החליט להפוך את עו"ד יוסי שגב לאיש החזק בקבוצה ולהותיר לו את הבמה במלחמה נגד הנושים השונים ובמכירת אחזקותיו הציבוריות. גאידמק חתם על ייפוי כוח בלתי חוזר ובלתי הפיך לטובת ששת עורכי הדין ממשרד ד"ר י.שגב ושות'. במסגרת ייפוי הכוח הוסמכו עורכי הדין, בין היתר, לבצע בשמו ובמקומו של גאידמק את הפעולות הבאות: למכור או להעביר את כל אחזקותיו של גאידמק במניות בית ההשקעות גילאון, בחברת הנדל"ן אוסיף השקעות, באמריס אחזקות (המחזיקה בחברת האנרגיה פטרו גרופ) ובחברת המזון ויליפוד בתנאים שייקבעו על ידי מיופי הכוח ולפי שיקול דעתם הבלעדי.
לעורכי הדין הוקנתה סמכות בלתי חוזרת ושאינה ניתנת לשינוי לנקוט כל פעולה בקשר לזכויות בחברות הקבוצה, לרבות הזכות להצביע באסיפות הכלליות בגין המניות שבבעלות גאידמק, לקבל אשראי ממוסדות פיננסיים, לחתום על כל מסמך וליצור התחייבויות בגין הזכויות. זאת כדי להשלים בצורה מסודרת את תהליך מכירת המניות.
בנוסף לכך, הוקנתה למיופי הכוח סמכות בלתי חוזרת למנות ולפטר בעלי תפקידים בכל אחת מהחברות שבבעלות גאידמק וכן לתת הוראות לעורכי דין בחברות ולהחליפם.
הזכויות שניתנו לייפוי הכוח הן בלעדיות, וגאידמק הצהיר והתחייב שלא נתן בעבר ולא ייתן בעתיד כל זכויות שבבעלותו לאחרים. כמו כן הוא התחייב שלא לגרוע דבר מכל מחויבות שינקטו מיופי הכוח.
"המצב נהיה סבוך מדי מבחינה משפטית ועסקית, תוך כדי הפעלת לחצים שונים, ומעכשיו כל המושכות עוברות אלי. אני לומד כל חברה וחברה, אשתתף בישיבות הדירקטוריונים, ורק אחרי זה אקבל החלטות. אצטרך לדאוג למקורות המימון, למשכורות ולקשרי גומלין מול הבנקים. אמנם גאידמק מחוץ לתמונה, אך אני לא שוכח כי הוא זה שמינה אותי ושאני לא קניתי את עסקיו, אלא מייצג את האינטרסים שלו", כך אמר אתמול ל-TheMarker עו"ד שגב.
|
http://www.haaretz.co.il/hasite/pag...SubContrassID=0
ובכתבה אחרת במהדורה המודפסת של "הארץ":
ציטוט:
|
רדיו 99: גאידמק שילם משכורת רק לטאלנטים
|
http://www.haaretz.co.il/hasite/pag...ubContrassID=10
זה נראה רע, רע מאוד, אבל לאיש הזה ,שבקושי מסוגל לחבר כמה מילים בעברית,אין טיפת בושה והוא רוצה להיות ראש עיריית ירושלים.

מוות למחבלים!
|