לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-09-2008, 21:42
צלמית המשתמש של Au79
  משתמש זכר Au79 Au79 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.05.04
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אני יודע בדיוק את מה מענינות..."

אני לא קורא תקשורת צהובה, משתדל להמנע ממדורי רכילות ולמען האמת, פרט לפסקאות מאד מסויימות - גם את
הכתבה המפורסמת עליה ב"7 ימים" לא קראתי.
היא לא מעניינת אותי ביומיום ואני לא מתעסק בה, מפריע לי שמנסים להפוך אותה לאיזה סמל, כי היא רחוקה מזה.
היא לא פילנטרופית, לא ממש חשוב לה השירות הזה שהיא עושה. הדברים קורים בדרך אגב, ולהפוך אותה לשגרירה
זה נלעג. היא בקושי פלקט שאני לא באמת בטוח שמצדיק את ההגנה שלך עליה. אין לי מושג אם הדברים שלה
על מדינתנו היקרה פורסמו בחו"ל, ואם כן - היא עשתה נזק חמור בהרבה מהתרומה שלה.

ואגב, אני עם מה ש-g.l.s.h כתב, אם בזה מתבטאת התרומה שלה, גם בתחום הזה התרומה שלי רבה למדי בתור
מישהו שחי שנתיים בחו"ל ועשה שירות טוב למדינה בתור ישראלי טוב.

ובקשר למה היא מעניינות לי הפנים היפות שלה, רק אציין שאני סטודנט לעיצוב אופנה.
בלי קשר לסטיגמות, רק בקשר לנוכחות של פנים יפות בסביבה שלי.
אני לא באמת מתרגש ממנה יתר על המידה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-09-2008, 22:13
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי Au79 שמתחילה ב "אני לא קורא תקשורת צהובה,..."

אתה סטודנט לאופנה, ואני מכיר את תחום האופנה ממקום אחר, היה לי מותג אופנה, וחייתי את התחום תקופה קצרה.
דוגמניות ופנים יפות זה משהו שאתה לומד לנצל ולהשתמש בו.
תרומה של דוגמנית או סלב, לא בהכרח קשורה בה או ברצונותיה.
התעשייה משתמשת בה, ומחזירה לה באמצעות פרסום, מיתוג, עבודות מן הסתם, צ'ופרים וחינמים.
התרומה של פנים יפות לתעשיית האופנה בדרך כלל עולות על ההשקעה בה, אין פרייאראים בתחום הזה.
אם תשליך תרומה שכזו על הסברה של מדינה, תקבל את אותה התוצאה.
התרומה שלה היא פאסיבית מצדה, אבל אקטיבית מבחינת התרומה.
לא מתוך הערצה אני אומר את זה, מתוך ראייה והכרה ברורה של המציאות, במיוחד בתחום הניצול ההדדי.
ישן 17-09-2008, 22:17
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי Au79 שמתחילה ב "אני לא קורא תקשורת צהובה,..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Au79
אני לא קורא תקשורת צהובה, משתדל להמנע ממדורי רכילות ולמען האמת, פרט לפסקאות מאד מסויימות - גם את
הכתבה המפורסמת עליה ב"7 ימים" לא קראתי.
היא לא מעניינת אותי ביומיום ואני לא מתעסק בה, מפריע לי שמנסים להפוך אותה לאיזה סמל, כי היא רחוקה מזה.
היא לא פילנטרופית, לא ממש חשוב לה השירות הזה שהיא עושה. הדברים קורים בדרך אגב, ולהפוך אותה לשגרירה
זה נלעג. היא בקושי פלקט שאני לא באמת בטוח שמצדיק את ההגנה שלך עליה. אין לי מושג אם הדברים שלה
על מדינתנו היקרה פורסמו בחו"ל, ואם כן - היא עשתה נזק חמור בהרבה מהתרומה שלה.

.

או קי... סיכמת יפה מאוד את מה שבדיוק התכוונתי לכתוב... אפשר להתפנות למקלחת, "ג'ורדן" עם זפזופ ל"אוז" ולישון. בר מיכאלי כבר ממילא קיבלה יותר מדי השחתת זמן...

ישן 17-09-2008, 21:49

מי שהיה הכי ישראלי לשלילה בסיפור הזה
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "מצד אחד מי זאת בר רפאלי, מצד..."

זו רפאלי עצמה - בדיוק כמו ההוא מאילת שמתעצבן מזה שנהגי מוניות לא מבינים לאיזה חוף לקחת אותו (כנראה לא נסע במונית באילת אפעם...). הם הישראלי המכוער, אבל משום מה אצלך הישראלי המכוער הוא זה שמגיב לשטויות שלהם (ושלרוב בזכותו אני בכלל שומע עליהם, כל שכן יודע מה אמרו).

אין לי מושג מאיפה התובנות על מה הישראלים אוהבים לתת/לקחת וכו', אבל היה כאן פעם מין ערך שהוא שכל אדם מן השורה נותן בשלב צעיר של חייו משהו מעצמו, ללא תמורה סיברה לרוב. תתפלא אבל הרבה, הרבה מאוד, גויים שהם לכאורה ההיפך מאיתנו, מאוד מאוד מחזיקים מהישראלים ממש על זה.

רק תבדוק איזה בלוק עיתונאי קיבלה נטלי פורטמן פעם באמריקה על זה שטענו לגביה שהשתמטה משירות.... בישראל! תאמין לי שקיבלה רותחין הרבה מעבר למה שהגברת רפאלי לכאורה מקבלת.

וחוצמזה שבדוגמניות נהוג לחבוט לאורך כל העולם: זו לא המצאה ישראלית.

ישן 17-09-2008, 22:07

בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "חצי מהדברים שלך לא הבנתי,..."

אני לא רומני - אני לא יודע האם אתה רומני, ובכל מקרה אין לי מידע לגבי הפעולות הרפואיות הדרושות כשי להפסיק את התופעה הזאת (=להיות רומני). בכל מקרה נטלי פורטמן נחשבת ישראלית בארה"ב - זה מספיק. גם חברי המאפיה באודסה הקטנה, שעשו איזה 2-3 חודשים בישראל, נחשבים ישראלים לפעמים, למרות שהם לא אומרים "בן זונה" לפני שהם זורקים מישהו לבטון, אלא משהו כמו "בלאד נאחוי..."

היה זמן שבאיזה ראיון אתה יצא שהיא למעשה השתמטה משירות כאן באופו שהיה מנוגד לחוק (אני מניח שלא חזרה לארץ לשרת) - לא ממש חשוב מה אני ואתה אומרים כאן, מה שחשוב הוא שהקהל האמריקאי (אני מניח שמי ממנו שאיכפת לו) הזדעזע מכך ששחקנית שנותנים לילדה שלהם להחשף אליה, עשתה מעשה פושע ואנטי מוסרי כזה. ושוב: היא לא השתמטה ממשהו בארה"ב, אלא בישראל!

אגב: שמעתי לא מעט פעמים ממכרים בחו"ל שאיזה ישראלי יורד/בן של יורדים שעובד אתם/מיודד אתם סיפר להם שהוא עזב את ישראל כדי להציל את חייו מאחר והיה מגוייס. בני שיחו מן הסתם האמינו לו שהגיוס כאן משול לגיוס לצבא הצאר, וסיפרו לי על זה די בהתרגשות. מה שחשוב הוא לא מה הם חשבו על הסיפור, אלא העובדה שמראש סיםורים כאלה מסופרים משום שהישראלי לשעבר יודע שבסביבתו החדשה יש קרדיט רע מאוד למי שהשתמט מחובותיו לארץ מולדתו: זה נחשב לפאק מוסרי! ויש בכך צדק מסויים.

והאילתי הוא הגולש גלים ההוא עם המדליה שעיצבן את הסינים.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:59

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר