לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-09-2008, 16:35
  הפרפקציוניסט הפרפקציוניסט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.09.08
"על בריטניה ללמוד מישראל איך מטפלים בטרור"

"על בריטניה ללמוד מישראל איך מטפלים בטרור"

http://www.omedia.co.il/Show_Articl...ContentID=21442

היועצת הביטחונית של נציג השמרנים, פולין נוויל ג´ונס, סבורה כי ישראל דבקה בעקרונות הדמוקרטיה במקביל למלחמתה בטרור ד''ר רבקה שפק-ליסק 17/9/2008העיתון היהודי הבריטי "הג'ואיש כרוניקל" מדווח כי הברונית פולין נוויל ג'ונס "שרת הצללים" לענייני ביטחון מטעם המפלגה השמרנית אמרה כי ישראל "הוכיחה לעולם" כיצד לטפל בטרור תוך שמירה על הדמוקרטיה.

נוויל-ג'ונס, לשעבר יו"ר הועדה לענייני מודיעין בפרלמנט הבריטי, המשמשת כיום כיועצת לענייני ביטחון של מועמד המפלגה השמרנית , דיוויד קמרון, אמרה כי בריטניה יכולה ללמוד מישראל כיצד מטפלים באיומי טרור , וכי היא מאמינה כי שיתוף הפעולה בין שתי המדינות חייב להיות צמוד. "איני יכולה לומר בוודאות, כי איני חברה בממשלה, אך אני מבינה כי יחסי בריטניה וישראל טובים ומתקיים ביניהן שיתוף פעולה", ציינה נוויל-ג'ונס.

הברונית נוויל-ג'ונס אמרה את הדברים לאחר שיבתה לבריטניה מישראל, ביקור שאורגן ע"י ארגון "הידידים הקונסרבטיבים של ישראל" (CFI). נוויל ג'ונס אמרה עוד כי "כל חברה העומדת בפני איום טרור חייבת ללמוד להיות גמישה ובעלת אורך רוח כשהיא מתמודדת עם איומים, תוך שמירה על החופש שלה. ישראל הצליחה לעשות כך, אך אני מודאגת מכל שבבריטניה הלכו רחוק מדי מבחינת צמצום חרויות".

נוויל-ג'ונס אמרה כי היא מתנגדת להצעת החוק למלחמה בטרור שעברה שלב ראשון של חקיקה, המאפשר הארכת מעצר של אדם ללא משפט מ-28 ימים ל-42 יום. לדבריה, אין צורך בצמצום חרויות כדי לקבל יותר ביטחון. אני חושבת שישראל הראתה לעולם זאת, באמצעות דבקות בעקרונות החופש והדמוקרטיה אל מול הטרור".
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:28

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר