לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-09-2008, 17:22
  maort86 maort86 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.09.08
עזרה אני מבולבל כבר

שלום במשך כמה ימים אני קורה לומד ומנסה להבין מה אני צריך ופשוט לא מצליח להגיעה להחלטה
אז בבקשה עזרה בקרוב אני יוצא לטיול קנדה ארה"ב ומרכז אמריקה והייתי רוצה לקחת איתי מצלמה טובה כדי שאני יוכל לתעד ולהנות התמונות שאני מצלם אני גם הולך לגלוש(סנובורד ואולי גלים)וכמובן זה צריך להתאים לספורט מפחינת מהירות הצילום (תמונות בשניה)וגם באיכות התמונה כמובן שצריך פלטרים ועדשות
חשוב לי לציין שאני רוצה ללמוד את המצלמה לפני שאני נוסע יש עוד חודש וחצי
בקיצור ולעניין מה יספק אותי בטיול התקציב שלי הכל כולל הכל 4000 שקל למרות שראיתי שדי80 של ניקון פלוס עדשה 18-200 שהיא הכי מומלצת לטיולים זה בערך חמש וחצי אלף לא כולל תיקי כרטיס פלטרים ועוד...במקרה הצורך התקציב יעלה אבל לא בממש הרבה אולי אני יצליח לגרד 5000 אפשר גם יד שניה
תודה לכולם אחלה פורום שבעולם כמה ימים שאני לא יוצא מימנו ובאמת נהנה מכל רגע
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-09-2008, 23:10
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי maort86 שמתחילה ב "אוקיי"

מה?!
הפתעת אותי לגמרי שקנון בנו איזו-שהיא מצלמה בעולם עם מנגנון ייצוב.
זה היה נשמע לי כל כך חריג, שאשכרה הלכתי ל dpreview לבדוק ונרגעתי שראיתי שאין לה.
קנון מוכרים עדשות מיוצבות, כמו ניקון.
אין שום סיכוי בעולם שהם ייצרו מצלמה שהייצוב הוא בחיישן, כי באותה השניה, הם הפסיקו למכור בהרבה מאוד כסף, עדשות שכתוב עליהן IS (או VR בניקונית).

מבין השתיים, אין לי מושג. לא רק שזה קנון, מדובר בשתי מצלמות שאני אישית מתעב. אני יכול להמליץ לך לקנות אותן אם אין לך כסף, אבל להמליץ על מה עדיף - זה או זה... זה כבר יותר מדי בשבילי
ה 1000D קטנטנה ומרגישה כמו הפוג'י שרצית לקנות בהתחלה... אני אישית שונא את זה, אבל זה אינדבדואלי.

בכל מקרה, אם אתה רוצה ייצוב בחיישן, לך לסוני (אלפה משהו) או פנטקס (K200D או K2000).

ישן 23-09-2008, 00:14
צלמית המשתמש של Narxx

בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי maort86 שמתחילה ב "הסבר"

החנות יכול לרשום מה שהיא רוצה, אבל כשהיא תמכור לך את המצלמה ואתה תתלונן שאין לה מערכת ייצוב, הם יגידו "אהה, סליחה... טעות תמימה באתר... נתקן את זה"

למה אני מתעב, זה עניין מאוד אישי.
הן מצלמות קטנות, חובבניות, ממשק שלי מאוד לא נוח (שמורכב מהרבה דברים).
מצלמות נבנו עשרות רבות של שנים והנדסת האנוש התפתחה מאוד מאז המצלמה הראשונה.
במצלמות האלו, הנדסת האנוש פחות טובה בכוונה, ממצלמות אחרות כדי להצדיק מצד אחד, קניה של מצלמות יותר יקרות, ומצד שני, מי שבכל זאת רוצה מצלמה זולה יותר , שיסבול (או לא יסבול) עם הנדסת האנוש הנחותה יותר.
אבל זה שזה מציק לי, ממש לא אומר שזה יציק לך.
אולי המצלמה תתאים לך כמו כפפה ליד? שווה לבדוק בחנות.
בכל מקרה, מערכת ייצוב במצלמה אין לניקון או קנון ולדעתי, גם לעולם לא תהיה.

ישן 23-09-2008, 02:10
צלמית המשתמש של Narxx

בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי maort86 שמתחילה ב "סבבה מסכים איתך אבל,"

בינתיים, הייתי מסתפק ב D80 עם 18-135... עד שהתקציב יגדל שוב.
זה גם די דומה למה שקניתי בעצמי בהתחלה.
D80 בערך 2800 ש"ח
18-135 בערך 1300 שקל. זה בדיוק נכנס לך בתקציב (לא כולל תיק / כ.זיכרון / חצובה / פלאש וכו').

עדשות טלה תוכל תמיד לקנות מאוחר יותר (אם בכלל תגלה שאתה צריך.. לי אין שום עדשת זום-טלה כי אין לי צורך בזה). מה גם שאם תקנה עכשיו זום-טלה בינונית, אתה תתבאס לקנות אחת יקרה יותר (למשל 70-200) כי כבר יש לך את הטווח הזה.
מעניין שאני לא מצליח למצוא את הקיט האגדית 18-70 בזאפ... בדוק בחנויות אם יש להן... זו עדשת הקיט שאני הכי מרוצה ממנה מכל עדשות הקיט של ניקון.

הסט 18-55 ו 55-200 הוא סט מאוד בינוני. התוצאות יהיו טובות בתאורה אופטימלית, וברוב המקרים, כאשר התאורה לא אופטימלית, אתה לא תקבל תוצאות 'וואו'. היא לא חדה בצמצמים פתוחים, ובכלל היא מתחילה בצמצם די סגור ב 200 מ"מ (מה שמכריח אותך לסגור יותר מהגבול כדי לקבל בכל זאת איזו-שהיא חדות ואתה תאבד עוד אור ואתה בלאו-הכי לא בתאורה אופטימלית).
ה 18-55 היא 'בסדר'. אבל היא טובה לצילומי נוף עד פורטרטים סטנדרטיים בלבד.
תרצה לבודד את הדמות מהרקע בצורה יפה ונקיה, אתה תעבור לעדשה אחרת. ה 135 תתן לך לפחות גם את זה ביחד עם הנוף.

עדיף שתתחיל בקטן עם ציוד טוב, מאשר לקפוץ ישר ולחפש כמה שיותר טווח בתקציב שיש לך.
לא מעט (לשון המעטה) אני רואה אנשים שמשדרגים את סט העדשות שלהם מהעדשות הבינוניות לעדשות טובות יותר, אשר הם מבינים את המגבלויות של העדשות שלהם (ובזמן הקניה הראשונית הם בעיקר הבינו את המגבולויות של הכיס שלהם).
אני לא אומר לך לקפוץ ולקנות את הציוד הכי יקר שיש, אבל חכה עם קניות מיותרות. קנה *רק* מה שאתה באמת צריך...

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:47

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר