לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-09-2008, 13:45
  yossi144 yossi144 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.04.08
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי fatsrir שמתחילה ב "התשובות הן כן וכן. אני בטוח..."

אל תגזים. מנגנון הפעולה הבסיסי של מודיעין צבאי זה משהו שאפשר למצוא באינטרנט ובספריות. זה לא סוד שיש כזה חיל מודיעין, לא סוד שיש כזה דבר חטיבת המחקר, והקרייה זה לא בסיס נידח לניסויים גרעיניים. אני לא יודע איך זה עובד ברמה הפרטנית בחיל הים - וזה באמת חומר מסווג - ובמה הקצינים מתעסקים ובמה החיילים מתעסקים, מה ההבדל בין תקנים שונים, עד כמה העבודה מעניינת באופן שוטף, כמה אחוז מזה זה פקידות נטו, אבל תפקידו של חוקר מודיעין זה לגבש תמונה כללית מידיעות מפוקפקות וגולמיות. ראש אמ"ן לא יכול להתעסק בכל טנק שזז שני מטר קדימה, בכל הודעה בפורום על צבא וביטחון במקבילה האירנאית לפרש ובכל שיחה בין שני פקידים מצריים, אז בשביל זה יש חוקרי מודיעין. מן הסתם חוקר זוטר יעבוד ברזולוציה מאוד נמוכה - אולי, נניח, מערך סירות הגומי בגודל קטן עד בינוני של צבא לוב - אבל בגדול זה התפקיד, אני מניח. זה שיש הרבה בנות זה סימן רע - זה אומר שלמקום קשה יותר למשוך חיילים עם פרופיל קרבי, כנראה. הכי טוב זה לדבר עם מישהו שמכיר את התפקיד... זה בכל מקרה בטוח יותר טוב מ-99% מהתפקידים האחרים שיש לצבא להציע.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:31

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר