לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-09-2008, 13:42
  Mayden Mayden אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.06.06
אחרי טירונות 02 כל"צ -> מ"צ, מה עושים?

שלום לכולם,
הסיפור הוא ככה:
התגייסתי בגיוס של שריון אך יצאתי משם על רפואי (עוד בבקו"ם) ונקבע לי פרופיל 72 אך עם סעיף שלא יכול להיות תומך לחימה\קרבי.. הייתי כמה ימים בבקו"ם ופינו אותי למ"צ. כמובן שלא התפניתי, סירבתי פינוי הייתי יום שלם במעצר בבקו"ם ואז נשלחתי ל7 יום בכלא 6. אחרי הכלא ראיתי ק. מיון והוא שלח אותי לטירונות 02 ניצנים (כל"צ). היום סיימתי את הטירונות וקיבלתי צו סיפוח להתייצב (עוד פעם) בבסיס של מ"צ (בה"ד 13).

לא משנה מה יקרה, אני לא רוצה לשרת במ"צ ואני מוכן לשבת הרבה זמן בכלא.. ואף לצאת מהצבא אם צריך. כמובן שאני רוצה לשרת 3 שנים ואני לא רוצה לצאת מהצבא ואני רוצה להביא 3 שנים טובות אך לא במ"צ. לא משנה מה, אני לא אהיה מ"צ.

בכל מקרה, מה יהיה יום ראשון? מה יביאו לי לעשות, טירונות 02 חוזרת של מ"צ? ומה אתם ממליצים לי לעשות בנוגע למ"צ עצמו.

תודה..

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://bacchanalianight.com/wp-content/uploads/2012/04/Alex-Logo-1.jpg]

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-09-2008, 13:23
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי LonelyHERO שמתחילה ב "מי אתה שתרים עליו אף ותתעסק..."

נכון אין לו שום יכולת לומר לו שום דבר. לצבא כן - ואם אתה חושב שמישהו שואל אותך משהו, אם הצבא רוצה משהו אחר - אתה טועה. למרבה הצער לא בטוח שאתה מלש"ב. אולי אתה סתם חייל מפונק.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 25-09-2008, 20:21
  fatsrir fatsrir אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.02.08
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Pan1c שמתחילה ב "בדוק אתה מלש"ב."

אני בן 23 וביליתי 3 שנים וקצת בצבא וחלקם ברמאללה... אז כן יש לי את הזכות להרים עליו את האף.

מתי תבינו שצבא זה לא משחק, ואם השאיפות לא מתממשות זה לא סיבה להתנהג כמו ילדים קטנים ולחפש דרכים להתקוטט עם הצבא.

בחור בן 18 צריך לדעת לקבל מרות, הצבא זה לא מקום עבודה שאתה יכול לבחור מה אתה רוצה לעשות, איפה שצריך אותך ואיפה ששובצת, זה המקום שאתה תהיה בו, אתה לא בא להנות ואתה לא בא לכייף, אתה בא לשרת את המדינה במה שהיא צריכה אותך.

כל ה"לא מתפנים" למינהם זה פשוט ילדים מפונקים שאם הם לא מקבלים את מה שהם רוצים הם כמו ילדים קטנים שיושבים וצורחים "לא רוצה ולא רוצה".

ואם הוא לא מרוצה מהשיבוץ יש דרכים חוקיות, נכונות ומקובלות לעשות את זה בשביל זה הומצא טופס 55, כי הצבא עושה טעויות ומתחשב בחייליו, אבל לא להתפנות? מי הוא בכלל שייתן אולטימטום לצבא?

במקום לצעוק עליי ולקרוא לי מלש"ב שלא קראו לי ככה בערך 7 שנים.... תחשבו על זה שבסופו של עניין, הבחור ביצע מרד! ואם כולם יתנהגו כמוהו הצבא לא יתפקד, בשביל זה קיימת המשמעת הצבאית!
יש היררכיה יש מפקדים, אם המפקד שלך אומר לך לעשות משהו אתה עושה את זה ולא מערער עליו, אתה יכול להתדיין איתו ואתה יכול לדבר איתו, אבל אם הוא מחליט משהו אתה תעשה את זה, כי זאת מהות ההיררכיה הצבאית! ואסור לערער על זה.

והוא עוד אומר שלא אכפת לו שישחררו אותו מצה"ל, מה זה לא אכפת לו? זאת חובתו כאזרח המדינה לשרת בצה"ל זה לא לבחירתו, זאת חובתו, כמו שאני משלם מיסים וכמו שהמשטרה יכולה לעצור אותך כי עברת באדום, זה חוק בישראל והוא צריך לציית לו, הוא לא בוחר באיזה אופן לציית לו, הוא פשוט צריך לציית לו.
ישן 26-09-2008, 11:58
  Mayden Mayden אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.06.06
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי fatsrir שמתחילה ב "אני בן 23 וביליתי 3 שנים וקצת..."

תגובה קצת מוזרה, אבל אני אענה לה בכל מקרה:
קודם כל, אין דבר כזה טופס 55 במשטרה צבאית, בשום דרך חוקית ונורמלית לא ניתן לצאת ממשטרה צבאית. שנית כל, אני הולך לבלות 3 שנים בצבא ואף יותר.. למה שאני אהיה במקום שאני כל הזמן אסבול בו? אני רוצה להיות איפשהו שאני יודע שאני יוכל לתרום באופן משמעותי ולפחות לעשות את התפקיד שלי בהנאה (או סוג של).. משטרה צבאית זה לא בשבילי.

באופן כללי, אם לא שמת לב.. את ה"בעייתים" בצבא דווקא מצ'פרים ולא את החיילים הטובים. אבל בוא לא ניכנס לזה, אשמח אם פשוט (אחד כמוך) יגיד לי מה אפשר לעשות. (למרות שדרך חוקית לא תהיה כאן)

MR.LEVY, ראיתי קצין מיון בבקו"ם.. במדור תנועה (ישר ביום שהתשחררתי מהכלא).

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://bacchanalianight.com/wp-content/uploads/2012/04/Alex-Logo-1.jpg]

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:57

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר