25-09-2008, 20:21
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.02.08
|
|
אני בן 23 וביליתי 3 שנים וקצת בצבא וחלקם ברמאללה... אז כן יש לי את הזכות להרים עליו את האף.
מתי תבינו שצבא זה לא משחק, ואם השאיפות לא מתממשות זה לא סיבה להתנהג כמו ילדים קטנים ולחפש דרכים להתקוטט עם הצבא.
בחור בן 18 צריך לדעת לקבל מרות, הצבא זה לא מקום עבודה שאתה יכול לבחור מה אתה רוצה לעשות, איפה שצריך אותך ואיפה ששובצת, זה המקום שאתה תהיה בו, אתה לא בא להנות ואתה לא בא לכייף, אתה בא לשרת את המדינה במה שהיא צריכה אותך.
כל ה"לא מתפנים" למינהם זה פשוט ילדים מפונקים שאם הם לא מקבלים את מה שהם רוצים הם כמו ילדים קטנים שיושבים וצורחים "לא רוצה ולא רוצה".
ואם הוא לא מרוצה מהשיבוץ יש דרכים חוקיות, נכונות ומקובלות לעשות את זה בשביל זה הומצא טופס 55, כי הצבא עושה טעויות ומתחשב בחייליו, אבל לא להתפנות? מי הוא בכלל שייתן אולטימטום לצבא?
במקום לצעוק עליי ולקרוא לי מלש"ב שלא קראו לי ככה בערך 7 שנים.... תחשבו על זה שבסופו של עניין, הבחור ביצע מרד! ואם כולם יתנהגו כמוהו הצבא לא יתפקד, בשביל זה קיימת המשמעת הצבאית!
יש היררכיה יש מפקדים, אם המפקד שלך אומר לך לעשות משהו אתה עושה את זה ולא מערער עליו, אתה יכול להתדיין איתו ואתה יכול לדבר איתו, אבל אם הוא מחליט משהו אתה תעשה את זה, כי זאת מהות ההיררכיה הצבאית! ואסור לערער על זה.
והוא עוד אומר שלא אכפת לו שישחררו אותו מצה"ל, מה זה לא אכפת לו? זאת חובתו כאזרח המדינה לשרת בצה"ל זה לא לבחירתו, זאת חובתו, כמו שאני משלם מיסים וכמו שהמשטרה יכולה לעצור אותך כי עברת באדום, זה חוק בישראל והוא צריך לציית לו, הוא לא בוחר באיזה אופן לציית לו, הוא פשוט צריך לציית לו.
|