לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-10-2008, 12:20
  מנגינת החליל מנגינת החליל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.08.07
אולמרט הרס את עתידנו-וויתר על ירושלים והסכים לכניסת ערבים לישראל

הנשיא גורג בוש הבטיח לאבו מאזן, כי כל מה שנידון בשיחות בינו ובין אהוד אולמרט, ובין ציפי ליבני ואבו עלא, ייחשב על ידי ארצות הברית כאילו הסכמה שהושגה כבר בין הצדדים, שתועבר כהבטחה נשיאותית שלו, לנשיא ארצות הברית הבא.

יום שישי, ד תשרי תשס"ט, 20:48, 3 באוקטובר 2008

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.debka.co.il/photos/s_3358.jpg]
הפלסטינים מתייחסים להבטחותיו של הנשיא בוש, כאילו המדובר בהצהרת בלפור-בוש שלהם.

http://www.debka.co.il/headline.php?hid=3358

המקורות שלנו מדווחים, כי פירוש עמדה זו היא, כי בוש יעביר לנשיא הבא של ארצות הברית שייבחר בעוד חודש, כי ישראל הסכימה לוותר על מזרח ירושלים, לסגת מכל שטחי הגדה המערבית, מלבד 1 אחוז, ולהסכים לכניסתם של כמה עשרות אלפי פלסטינים לתחומי הקו הירוק.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-10-2008, 12:38
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
לא אולמרט ויתר - אולמרט מנסה להציל את ויתורי האחרים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מנגינת החליל שמתחילה ב "אולמרט הרס את עתידנו-וויתר על ירושלים והסכים לכניסת ערבים לישראל"

מי שחושב שמדינת ישראל מחויבת לשלוט על כל הגדה המערבית ואולי גם על רצועת עזה - מכניס/כולל לתוך מדינת ישראל מליוני פלסטינאים.

כל מי שחשב לחבר אל ירושלים את כל השכונות הערביות - ויתר על ירושלים.

הממשלה הנוכחית הממשיכה את קודמותיה, מנסה להקטין נזקים. להתבסס על חלק מהגדה המערבית של הירדן ולא על כולה ולהוציא חלק מהשכונות הערביות מתוך תחומי ירושלים.

אותם היהודים שכמיהתם לירושלים הייתה והווה, כה רבה לא כמהו לשכונות הערביות - כמיהתם הייתה לחלק מהעיר העתיקה, לכותל המערבי ולהר הבית. ל"אגן" קדוש זה יש למצלוא פתרונות יצירתיים, מאחר וקדושתו הפכה להיות בינלאומית בתקופת גלות עם ישראל מארצו ואת הנעשה (הקדושה) אין להשיב.
ישן 04-10-2008, 12:57

תגובתך והשקפת עולמך הן שהביאונו עד הלום
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "לא אולמרט ויתר - אולמרט מנסה להציל את ויתורי האחרים"

כי הן רופסות וחסרות ביטחון עצמי. כמו כל השקפות השמאל לדורותיהם.
לו היו היהודים חושבים כמוך לא היתה קמה מדינה-הרי היו כאן ערבים והיינו מוקפים אויבים,נכון???אגב,ככה באמת חשבו כמה יהודים בזמנו. הם גם נורא כעסו על מי מהיהודים שהיו הולכים להתפלל בזמנו בכותל:למה לעורר רוגז הם אמרו.......
כנ"ל אבותינו ,שמן הסתם היו נשארים במדבר סיני כי הארץ מלאה פלישתים...............

במקום להיות נחוש ונחרץ ומאמין בזכותך על הארץ כזכות אבות,אתה מאמץ בחום דוקא את הנחישות של אויבינו ומצדיק אותה בכך שאתה מתכופף מולה.

אין לי אלא להצטער שיש בנו יהודים כמוך חסרי חוט שידרה שחושבים שהם "מציאותיים" ואם רק נאמץ את תפיסתם,הערבים יעשו "שלום" עימנו.
זה רק מוכיח כמה עיוורון ושקר עצמי יש לשמאלנים שהביאו לנו אסונות לאורך ההיסטוריה.

ישן 04-10-2008, 13:33

יהודים/ישראלים כמוני בנו מדינה שאנשים בעלי דעות כמוך עושים הכל על מנת להרסה
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי מנגינת החליל שמתחילה ב "תגובתך והשקפת עולמך הן שהביאונו עד הלום"

יש לקחת בחשבון את מגבלות הכוח ובמיוחד את אפשרות השימוש בו - בקיצור להיות ראליים.

נכון שישנן לנו זכויות בארץ ישראל השלימה. לצערינו לא ניתן לממש אותן וכבר פרטטי מספר פעמים מדוע. זה מתחיל מחלוקת אזורי ההשפעה בין צרפת ובריטניה, זה ממשיך בהקמת ממלכת ירדן. זה המשיך במלחמת העצמאות, בה בססנו את גבולותינו בתחומי שביתת הנשק.
למרות הכיבוש ההירואי ב- 1967, אין בכוחה של מדינת ישראל לבסס את גבולותיה הרבה מעבר לאלו שהושגו במלחמת העצמאות. גבולות שמהן הצלחנו להגן על מדינת ישראל ולפתח אותה לרמה שאין לה אח ורע.

אתם במגלומניה שלכם - רק תהרסו את מה שנבנה. נעשה הכל במסגרת החוק על מנת שלא לאפשר זאת.
ישן 04-10-2008, 16:51
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
יהןדים כמוך בנו את תנועת "ברית שלום", שהסכימה להגבלות על עליית יהודים לארץ...
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "יהודים/ישראלים כמוני בנו מדינה שאנשים בעלי דעות כמוך עושים הכל על מנת להרסה"

אתה תצטרך להשלים עם העובדה שאין בינך לבין השמאל הציוני של פעם שום דמיון. אולי פעם, לפני המון
שנים, אתה דגלת בעמדות השמאל הציוני - אבל כיום אתה פוסט-ציוני במקרה הטוב, ואנטי-ציוני במקרה
הרע - כשאת עמדותיך הגזעניות נגד העם היהודי אין טפילו טעם לייחס לעמדות פוליטיות כלשהן (גם אילן
פפה לא שונא יהודים רק בגלל שהם יהודים, בצורה שמזכירה את השנאה שלך כלפיהם/כלפינו).

אתה חושב שאתה כותב לאנשים שחיים בטימבוקטו ולא יודעים איפה "הגדה המערבית" ואיפה "מזרח
ירושלים", ויכולים להאמין שאם ניסוג מהם, יישארו שטחים אלה מעבר להררי חושך. ובכן, דן, מי שקורא
בפורום הזה יודע שב"מזרח י-ם" גרים רבע מליון יהודים, שבמקרה א' אתה תציע להם להשאר במובלעות
במדינת אש"ף/חמא"ס, נתונים לחסדי המחבלים, שאתה כ"כ תמכת בחימושם - ובמקרה ב', תתבע לבצע
בהם טיהור אתני. מי שקורא בפורום הזה יודע שמזרח י-ם נמצאת, מי היה מאמין, במרחק יריקה ממערב
י-ם, ושהן חולקות מרחב בנוי אחד, שמשמעותו היא בהעברת השטח לידי חמושים פלסטיניים תיתן להם
לבצע פיגועים בי-ם מתי שרק ירצו (כפי שתושבי גילה עדיין זוכרים, מה קרה כשירו עליהם מבית ג'אללה,
שאגב, רחוקה בהרבה מהמרחק בין אבו תור לגבעת חנניה, או בין צור באחר לשכונת ארמון הנציב...
מי שקורא בפורום יודע ש"הגדה המערבית" זה לא שם תואר למדינה אסיאתית רחוקה, אלא לאזור שממוקם
במרחק יריקה מגוש דן, במרחק יריקה מנתב"ג, במרחק יריקה מי-ם וחולש טופוגרפית על כל מרכז מדינת
ישראל. אה, כן, גם בו גרים רבע מליון יהודים שאתה רוצה שיבוצע בהם טיהור אתני, או שיופקרו לחסדי
פלסטינים חמושים מפת"ח/חמא"ס.

דן, אני יודע שכל עמדותיך מושפעות מאמונה דתית חזקה שיהיה שלום אם רק היהודים הרעים יתנו
לערבים הטובים כל מה שהם מבקשים. העניין הוא שכל פעם שנתנו לערבים מה שביקשו, הם ירו וביקשו
עוד. התשובה שלך לזה? כנראה שלא נתנו מספיק. זו תשובה של איש דתי. הרבה הגיון, למרבה הצער,
אין בה...
ישן 04-10-2008, 20:16
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

אני שמח לראות שאתה מצליח להתאפק. בדר"כ אתה ישר משווה לנאצים, ולא "מתאפק מלהשוות"...
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אתה מתעקש לסלף את עמדותי או שלא להבינם כלל"

איש לא מסלף את דעותיך. אתה בעד גירוש יהודים מבתיהם שמעבר לקו הירוק, ואם האנשים מסרבים
לגירוש, אתה מוכן שיישארו בבתיהם, ללא הגנה, כשהם נתונים לחסדי פלסטינים חמושים מהפת"ח, שבשנים
האחרונות ביצעו מאות פיגועי ירי שבהם נרצחו עשרות מתיישבים - וזה כשצה"ל עוד היה בשטח, ובתקופה
שבה למתיישבים עצמם עוד היה נשק. לא קשה לנחש מה יעשה פת"ח למתיישבים אם נשאיר אותם ללא
נשק וללא הגנת צה"ל בידי "הפרטנרים". אני מניח שגם אתה יודע מה יקרה...

ודאי שאיבדת את הציונות שבך, לטובת דת השלומיזם. זה שתקרא לעצמך ציוני לא יהפוך אותך לכזה. גם
אורי אבנרי טוען שהוא ציוני (במלחמת ששת הימים הוא אפילו הוציא מהדורה מיוחדת של העולם הזה עם
הכותרת "המטרה: דמשק"...), כיוון שפעם היה כזה...

אתה בעד נסיגות ללא קשר לכלום. לא אכפת לך מה הפלסטינים יעשו, כיוון שבעיניך אנחנו אשמים בהכל,
ואם הם יורים עלינו זה סימן שאנחנו עשינו משהו לא בסדר...
ישן 04-10-2008, 22:54
צלמית המשתמש של student1
  משתמש זכר student1 student1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.12.07
שלח הודעה דרך MSN אל student1 Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אני כבר מבולבל - תחליט האם אני בעד גרוש או בעד השארות במקומות ישובם"

אני זקוק ל-5000000 ליטר דם של אויבינו בשביל ההתחלה.אחר כך עוד פי שניים מזה.

עכשיו נרד לפני הקרקע:אני הרבה זמן יושב בפורום של מוסלמים,שהם בין המתונים שבמוסלמים.ארץ שדי ידידה של ישראל.כשמישהו שם מבקר את ישראל,זה במקרה הטוב:"אתם מדכאים את הפלסטינאים" ובמקרה הגרוע יותר:"למה כבשתם את פלסטינה?למה לכם יש מדינה ולהם עדיין לא(כביכול אנחנו אשמים)?אחמדיניז"אד כלל לא רוצה למחוק את ישראל,הוא פשוט רוצה להפסיק את המשטר הציוני-גזעני" ועוד כמה טענות ברוח זו.
תאר לך,מה קורה בראשם של מוסלמים,שגובלים איתנו,כמו סורים ומצרים,ומה הולך בראשם של ערביי ישראל.אתה חושב,שהם יותר מתונים?כל העניין הוא להפוך את הארץ לכל אזרחיה וזה אומר-מיעוט יהודי בארצו,שהיא כבר לא שלו.אתה רוצה להיות בן חסות מהזן המודרני?אני לא.אני מעוניין עוד מאתיים שנה להמשיך לדכא את העם הפיקטיבי הזה,ולא לחיות מתחת לדגל ירוק.
הם אוייבינו,מא" ועד ת",כולם כולל כולם.אין פלסטיני מחוסן,כולם על הכוונת,כל עוד הם אוייבים.אני מעוניין לדבר איתם בשפה שלהם,בברבריות ולא באירופאיות.אני מעוניין לרדת לדרגתם ולא להכריחם לעלות לדרגתי.כשיטה ולא כמטרה.היו לנו לוחמים לפני אלפיים שנה,הם לא היו דומים ליהודי השטעטל,שיושבים כל יום עם תורה ותלמוד,אלא שהם נלחמו נגד הרומאים הפגאנים.אחרי אלפיים שנה כולם,כולל יהודים עצמם,התרגלו ליהודי הקטן והמסריח,חסר יכולת ובית,על כן משווים את פעולותינו כל פעם עם אלה של הנאצים-אנשים פשוט לא מוכנים לקבל אותנו כעם נורמלי,המוכן להתגונן.אתה הפנמת יפה מאד את נקודת מבטם.יהודים,שקצת יותר קיצוניים ממך,כותבים כתבות נגד ישראל,מגנים את פעולותיה וכל זה-מטמון לגויים שונאי ישראל.(לא שכל גוי שונא ישראל,אלא שהתכוונתי אליהם ספציפית.)
כל עוד לא תשנה את גישתך לזכויותינו לארץ זו,כל עוד לא תבין,שאתה הוא הבעלים ולא הערבים,שמרגישים,שהם בעלי כל מזרח התיכון-תסתכל על המפה-אתה תמשיך להיות היהודי הקטן,חסר היכולת,שאת כעסו משליך אל אחיו המתורבתים,שלא יגיבו לך,ורק לא אל אלה הברברים,הערבים,שמתגובתם אתה באמת פוחד.
כדאי גם להתחיל להיפרד מהמסורת של מוסר כפול-"מה שמותר להם,אסור לנו".כל עוד להם מותר,לנו מותר ורצוי.

ישן 05-10-2008, 03:53

ביחס של 1:10 אתה זקוק ל- 500,000 דם שלנו. כך את זה בחשבון לפני שאתה מצהיר הצהרות
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי student1 שמתחילה ב "אני זקוק ל-5000000 ליטר דם של..."

בצורך להשמדת עם - כבר היו לפניך כאלו שהצהירו הצהרות כאלו ואינני מתכוון רק למי שאורי קובע שאני מתכוון.

עכשיו נרד לפני הקרקע:אני הרבה זמן יושב בפורום של מוסלמים,שהם בין המתונים שבמוסלמים.ארץ שדי ידידה של ישראל.כשמישהו שם מבקר את ישראל,זה במקרה הטוב:"אתם מדכאים את הפלסטינאים"
===== חשבת מדוע הם חושבים כך ?

ובמקרה הגרוע יותר:"למה כבשתם את פלסטינה?למה לכם יש מדינה ולהם עדיין לא(כביכול אנחנו אשמים)?
===== העובדות נכונות האשמה אינה בנו. מדינות ערב הן שגרמו למעשה.

תאר לך,מה קורה בראשם של מוסלמים,שגובלים איתנו,כמו סורים ומצרים,ומה הולך בראשם של ערביי ישראל.אתה חושב,שהם יותר מתונים?
===== בזאת אשמתנו גדולה. "משחר נעורינו" לא השכלנו לקרב אותם, להתייחס אליהם כשווים אל שווים לתת להם את מלוא זכויות האזרח ולחייב אותם במלוא חובותיו. היום להחזיר את הגלגל אחורה (אם בכלל משהו מעונין ? ) זהו תהליך קשה ומואכב, אבל לדעתי עדין אפשרי.

כל העניין הוא להפוך את הארץ לכל אזרחיה וזה אומר-מיעוט יהודי בארצו,
===== זה מה שיקרה אם נמשיך בדרכינו הנלוזות ולא "נתפוס עצמינו" לפני שיהיה מאוחר מדי. זהו תהליך שמובילים אותו מצדדי ארץ ישראל השולטת על כל השטח מהים עד לנהר הירדן ולא אלו הקוראים לחזרה לגבולות שימנעו זאת.

.אתה רוצה להיות בן חסות מהזן המודרני?אני לא.אני מעוניין עוד מאתיים שנה להמשיך לדכא את העם הפיקטיבי הזה,ולא לחיות מתחת לדגל ירוק.
===== אם מסקנתך היא שזה מה שאני רוצה אז טעות בידך - בזה אני מנסה להלחם כנגד כל המתלהמים בפורום זה.

הם אוייבינו,מא" ועד ת",כולם כולל כולם.אין פלסטיני מחוסן,כולם על הכוונת,כל עוד הם אוייבים.אני מעוניין לדבר איתם בשפה שלהם,בברבריות ולא באירופאיות.
===== כדי שתפתח ספרי הסטוריה ותלמד כיצד הגיע אירופה למה שהגיע היום. מה קרה בסקנדינביות, מה קרה בבלקן, מה קרה בשתי מלחמות עולם. דם רב נשפך עד שהגיעו ( ? ) אל ה"מנוחה ואל הנחלה" - אם הגיעו בכלל. מדוע שלא נסיק מסקנות ונחסוך את הדם ?

אני מעוניין לרדת לדרגתם ולא להכריחם לעלות לדרגתי.כשיטה ולא כמטרה.היו לנו לוחמים לפני אלפיים שנה,הם לא היו דומים ליהודי השטעטל,שיושבים כל יום עם תורה ותלמוד,אלא שהם נלחמו נגד הרומאים הפגאנים.
==== ומה היה גורל הלוחמים והמלחמה ? עד היום אנחנו משלמים את מחירה.

אחרי אלפיים שנה כולם,כולל יהודים עצמם,התרגלו ליהודי הקטן והמסריח,חסר יכולת ובית
==== אינני יודע מהיכן אתה שואב מסקנה זו. מרבית אומות העולם מעריכים את מעשינו ושוחרים לפתחנו. חסרי יכולת ? - יכולתנו פזורה בכל העולם ו"מזינה" אותו בתחומים במשרעת רחבה ביותר.

,על כן משווים את פעולותינו כל פעם עם אלה של הנאצים-אנשים פשוט לא מוכנים לקבל אותנו
==== נכון רבים אינם מוכנים לקבל קריאות להשמדה, לרצח עם, לנקם טוטלי ולבטויים הגובלים בנאציזם - אבל בשום פנים ואופן לא במעשים

כל עוד לא תשנה את גישתך לזכויותינו לארץ זו
===== מה אתה מצפה שאכתוב שאין לנו זכויות. זכויותינו שרירות וקיימות לגבי כל שטח ארץ ישראל. הבעיה שבמהלך שנות גלותנו "התמלאה" הארץ ב"גויים" (מוסלמים) ואין ביכולתנו לממש את מלוא זכויותינו ואנו נאלצים להסתפק במימוש חלקם בלבד.

כל עוד לא תבין,שאתה הוא הבעלים ולא הערבים,שמרגישים,שהם בעלי כל מזרח התיכון-
===== לא אנחנו ולא הערבים הם הבעלים הבלעדיים של ארץ ישראל. גם העובדה שהערבים (המוסלמים) שולטים על מרביתו של אזור הים התיכון, איננה ניתנת למחיקה. לפיכך עלינו להסתגל, מבלי לותר על זכותנו להקים את מדינתנו היא מדינת ישראל בתוך שטחי ארץ ישראל, ולהשתלב בעולם הסובב אותנו. לא לרדת לרמתו אלא להעלות אותו עד כמה שאפשר ועדין אפשר.

תסתכל על המפה-אתה תמשיך להיות היהודי הקטן,חסר היכולת,
===== אני מרגיש כישראלי גאה בעל יכולת בלתי נדלית. עצם העובדה, שחרף כל תנאי הפתיחה, הגענו למה שהגענו מדברת בעד עצמה.

כדאי גם להתחיל להיפרד מהמסורת של מוסר כפול-"מה שמותר להם,אסור לנו".כל עוד להם מותר,לנו מותר ורצוי.
===== לדידי אין מוסר כפול. מה שמותר לנו - מותר להם ומה שאסור לנו - אסור להם.
אין כל הצדקה לטרור אלים ורצח. קיימות דרכי מחאה בלתי אלימות, שהישגיהן עולות על האלימות. ישנם כאלו הפוחדים שיום אחד הגזרה תרגע.
ישן 05-10-2008, 09:14
צלמית המשתמש של הפטריוט
  משתמש זכר הפטריוט הפטריוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.02
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "ביחס של 1:10 אתה זקוק ל- 500,000 דם שלנו. כך את זה בחשבון לפני שאתה מצהיר הצהרות"

ציטוט:
חשבת מדוע הם חושבים כך ?

כי מספרים להם סיפורים על "כיבוש" ו"דיכוי" שאין להם שום קשר למציאות...

ציטוט:
העובדות נכונות האשמה אינה בנו. מדינות ערב הן שגרמו למעשה.

אם כך, מדוע ישראל צריכה לשלם את המחיר? מדוע שהאשמים, לשיטתך, לא ישלמו על פשעיהם?

ציטוט:
בזאת אשמתנו גדולה. "משחר נעורינו" לא השכלנו לקרב אותם, להתייחס אליהם כשווים אל שווים לתת להם את מלוא זכויות האזרח ולחייב אותם במלוא חובותיו. היום להחזיר את הגלגל אחורה (אם בכלל משהו מעונין ? ) זהו תהליך קשה ומואכב, אבל לדעתי עדין אפשרי.

מה עוד אפשר לתת להם שלא קיבלו עדיין? שוויון זכויות מלא, הזכות לבחור ולהיבחר לכנסת, אמצעי תקשורת משלהם, זכות להשתמש בכל שירותי ומוסדות המדינה, זכות להשכלה גבוהה, יכולים לנוע בחופשיות בארץ ומחוצה לה, פטור משירות צבאי ומציות לחוק - מה עוד? נכון שמה שאנחנו דורשים מהם הוא מוגזם באורח קיצוני (שיהיו אזרחים נאמנים ושומרי חוק)...

ציטוט:
זה מה שיקרה אם נמשיך בדרכינו הנלוזות ולא "נתפוס עצמינו" לפני שיהיה מאוחר מדי. זהו תהליך שמובילים אותו מצדדי ארץ ישראל השולטת על כל השטח מהים עד לנהר הירדן ולא אלו הקוראים לחזרה לגבולות שימנעו זאת.

ומה יקרה ביום שבו ערביי ישראל יהפכו לרוב בתוך "גבולות אושוויץ"? לאן תציע לסגת אז?

ציטוט:
אם מסקנתך היא שזה מה שאני רוצה אז טעות בידך - בזה אני מנסה להלחם כנגד כל המתלהמים בפורום זה.

נכון, אתה לא רוצה להיות בן חסות - אתה כבר בן חסות, לפי ההתבטאויות שלך...

ציטוט:
כדי שתפתח ספרי הסטוריה ותלמד כיצד הגיע אירופה למה שהגיע היום. מה קרה בסקנדינביות, מה קרה בבלקן, מה קרה בשתי מלחמות עולם. דם רב נשפך עד שהגיעו ( ? ) אל ה"מנוחה ואל הנחלה" - אם הגיעו בכלל. מדוע שלא נסיק מסקנות ונחסוך את הדם ?

ואיך הגיעה אירופה אל המנוחה והנחלה? אולי כדאי שתפתח את ספרי ההיסטוריה ותתעדכן?

ציטוט:
ומה היה גורל הלוחמים והמלחמה ? עד היום אנחנו משלמים את מחירה.

בזכות אלו שלא הסכימו להתפשר ולהיכנע ולהתמזג במרחב, העם היהודי קיים היום. תאר לעצמך שמרד החשמונאים, למשל, היה נמנע, כי העם היהודי היה מעדיף, על פני מלחמה ביוונים, פשוט להתייוון ולהיטמע במרחב ההלני (וזה היה הרבה יותר קל ונעים - לתרבות ההלנית היה הרבה מאוד מה להציע)? איפה היינו היום?

ציטוט:
אינני יודע מהיכן אתה שואב מסקנה זו. מרבית אומות העולם מעריכים את מעשינו ושוחרים לפתחנו. חסרי יכולת ? - יכולתנו פזורה בכל העולם ו"מזינה" אותו בתחומים במשרעת רחבה ביותר.

הממ, מעניין מאיפה... העולם, כמוך, אוהב יהודים כשהם כנועים ונחמדים וחלשים. ברגע שהיהודים מפגינים עוצמה, העולם מפסיק לאהוב אותנו. ככה זה, אחרי שהעולם התרגל ליהודי הקטן, ליהודי הנודד, ליהודי החלש והמותקף... קשה לשנות הרגלים של 2000 שנה...

ציטוט:
כון רבים אינם מוכנים לקבל קריאות להשמדה, לרצח עם, לנקם טוטלי ולבטויים הגובלים בנאציזם - אבל בשום פנים ואופן לא במעשים

אבל מעניין שאף אחד לא בא בטענות לאירן... את הנאציזם לא תמצא בקרבנו, אלא בקרב ידידיך הערבים...

ציטוט:
מה אתה מצפה שאכתוב שאין לנו זכויות. זכויותינו שרירות וקיימות לגבי כל שטח ארץ ישראל. הבעיה שבמהלך שנות גלותנו "התמלאה" הארץ ב"גויים" (מוסלמים) ואין ביכולתנו לממש את מלוא זכויותינו ואנו נאלצים להסתפק במימוש חלקם בלבד

כן, דן, לשיטתך, אין לנו זכויות על ארצנו. יתרה מכך, אתה קורא למסור, מרצוננו, את אותם מקומות בארץ שלהם יש לנו את הזיקה הגדולה ביותר לידי האויב, שכאשר ישלוט בהם ימחק כל בדל של זהות יהודית ובכך ינתק אותנו סופית מכל קשר או זיקה לארץ - ואז, באיזה זכות נחזיק במעט שיוותר בידינו?

ציטוט:
לא אנחנו ולא הערבים הם הבעלים הבלעדיים של ארץ ישראל.

יש לי חדשות בשבילך - על חבל הארץ הקטנטן הזה (ארץ ישראל המערבית) יכול להיות רק בעל בית אחד. אין בו מקום לשתי מדינות. אז זה אנחנו או הם. את מי אתה מעדיף?

ציטוט:
גם העובדה שהערבים (המוסלמים) שולטים על מרביתו של אזור הים התיכון, איננה ניתנת למחיקה

נכון - כרגע.

ציטוט:
לפיכך עלינו להסתגל, מבלי לותר על זכותנו להקים את מדינתנו היא מדינת ישראל בתוך שטחי ארץ ישראל

כבר וויתרנו - או, יותר נכון, נאלצנו לוותר - על רוב ארץ ישראל. המעט שנותר, ממערב לירדן, שייך אך ורק לנו, והערבים ייאלצו להסתגל (או שמא אתה חושב שהם פרימיטיביים ונחותים עד כדי כך, שהם אינם מסוגלים להסתגל...).

ציטוט:
ולהשתלב בעולם הסובב אותנו. לא לרדת לרמתו אלא להעלות אותו עד כמה שאפשר ועדין אפשר

הנה עוד אחד עם הזיות על השתלבות במרחב - אולי גם נצטרף לליגה הערבית, כמו שהזוי אחר הציע? המרחב הזה רואה בנו נטע זר, ולעולם לא יקבל אותנו לתוכו. צריך להשלים עם העובדות הבלתי נעימות, ולא לנסות לכפות את האשליות של חלקנו על המציאות.

ציטוט:
אני מרגיש כישראלי גאה בעל יכולת בלתי נדלית. עצם העובדה, שחרף כל תנאי הפתיחה, הגענו למה שהגענו מדברת בעד עצמה

אם כך, מדוע, כדבריך, "אין ביכולתנו לממש את מלוא זכויותינו"? הרי יש לנו, כישראלים, יכולות בלתי נדלות...?

ציטוט:
לדידי אין מוסר כפול. מה שמותר לנו - מותר להם ומה שאסור לנו - אסור להם

ובכל זאת, אין לך בעיה עם "מעשי משובה" כמו ירי הקסאמים או הנסיונות החוזרים ונשנים לרצוח יהודים בגלל היותם יהודים...

ציטוט:
אין כל הצדקה לטרור אלים ורצח. קיימות דרכי מחאה בלתי אלימות, שהישגיהן עולות על האלימות. ישנם כאלו הפוחדים שיום אחד הגזרה תרגע

אם כך, איפה תנועת השלום הערבית? אתה יודע, זו הבלתי אלימה... איפה "שלום עכשיו" הערבית? איפה "גוש שלום" של הערבים? איפה?

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

ישן 05-10-2008, 10:18

סבב אחרון לפני כניסה ללופ
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "[QUOTE]חשבת מדוע הם חושבים כך..."

ציטוט:
חשבת מדוע הם חושבים כך ?

כי מספרים להם סיפורים על "כיבוש" ו"דיכוי" שאין להם שום קשר למציאות...

====נכון לא נלחמנו לא כבשנו לא דיכאנו - זוהי המציאות ?

ציטוט:
העובדות נכונות האשמה אינה בנו. מדינות ערב הן שגרמו למעשה.

אם כך, מדוע ישראל צריכה לשלם את המחיר? מדוע שהאשמים, לשיטתך, לא ישלמו על פשעיהם?

===== מי שאשם משלם את המחיר ומי שמשלם את מלוא המחיר הם הפלסטינאים הפזורים במחנות פליטים ברחבי העולם. ישראל איננה נדרשת ואינה משלמת כל מחיר. למעט מחיר הדמים בשעת מלחמות שנכפו עלינו ואלו שלא נכפו עליו וכתוצאה מטרו רצחני ואלים המופעל כנגדנו ללא כל הצדקה.

ציטוט:
בזאת אשמתנו גדולה. "משחר נעורינו" לא השכלנו לקרב אותם, להתייחס אליהם כשווים אל שווים לתת להם את מלוא זכויות האזרח ולחייב אותם במלוא חובותיו. היום להחזיר את הגלגל אחורה (אם בכלל משהו מעונין ? ) זהו תהליך קשה ומואכב, אבל לדעתי עדין אפשרי.

מה עוד אפשר לתת להם שלא קיבלו עדיין? שוויון זכויות מלא, הזכות לבחור ולהיבחר לכנסת, אמצעי תקשורת משלהם, זכות להשתמש בכל שירותי ומוסדות המדינה, זכות להשכלה גבוהה, יכולים לנוע בחופשיות בארץ ומחוצה לה, פטור משירות צבאי ומציות לחוק - מה עוד? נכון שמה שאנחנו דורשים מהם הוא מוגזם באורח קיצוני (שיהיו אזרחים נאמנים ושומרי חוק)...

===== כבר כתבתי ולא אפרט שוב. אבל איזה אחוז מהם מעורב במוסדות ממשלתיים וציבוריים וכמה מגיעים לדרגות בכירות, מה מצב תוכניות מתאר, מדוע אין פתוח אזורי תעשיה, מדוע אחוז האבטלה אצלם הגבוה ביותר ורמת החינוך אצלם נמוכה ביותר. - בטח תשובתך האוטומטית היא כל בגלל שהם ערבים ולא מסוגלים.

ציטוט:
זה מה שיקרה אם נמשיך בדרכינו הנלוזות ולא "נתפוס עצמינו" לפני שיהיה מאוחר מדי. זהו תהליך שמובילים אותו מצדדי ארץ ישראל השולטת על כל השטח מהים עד לנהר הירדן ולא אלו הקוראים לחזרה לגבולות שימנעו זאת.

ומה יקרה ביום שבו ערביי ישראל יהפכו לרוב בתוך "גבולות אושוויץ"? לאן תציע לסגת אז?

==== אם ננהג בתבונה הם לעולם לא יהפכו לרוב. רמת הילודה שלהם מתקרבת לזו שלנו ולנו יש "בונס" של זכות השיבה - רק שיהודים ואלו המוכרים בסביבתם כיהודים יממשו אותו.

ציטוט:
אם מסקנתך היא שזה מה שאני רוצה אז טעות בידך - בזה אני מנסה להלחם כנגד כל המתלהמים בפורום זה.

נכון, אתה לא רוצה להיות בן חסות - אתה כבר בן חסות, לפי ההתבטאויות שלך...

==== לא הבנתי למי אני בן חסות
באשר להתלהמות אני מבקש את סליחתך

ציטוט:
כדי שתפתח ספרי הסטוריה ותלמד כיצד הגיע אירופה למה שהגיע היום. מה קרה בסקנדינביות, מה קרה בבלקן, מה קרה בשתי מלחמות עולם. דם רב נשפך עד שהגיעו ( ? ) אל ה"מנוחה ואל הנחלה" - אם הגיעו בכלל. מדוע שלא נסיק מסקנות ונחסוך את הדם ?

ואיך הגיעה אירופה אל המנוחה והנחלה? אולי כדאי שתפתח את ספרי ההיסטוריה ותתעדכן?

==== במלחמות נוראות של הכל בכל, הרג הרס וחורבן. והיום גרמניה ה"מנוצחת" מנהלת את אירופה ואולי אפילו את העולם. אם לכך אתה שואף - סחתיין.

ציטוט:
ומה היה גורל הלוחמים והמלחמה ? עד היום אנחנו משלמים את מחירה.

בזכות אלו שלא הסכימו להתפשר ולהיכנע ולהתמזג במרחב, העם היהודי קיים היום. תאר לעצמך שמרד החשמונאים, למשל, היה נמנע, כי העם היהודי היה מעדיף, על פני מלחמה ביוונים, פשוט להתייוון ולהיטמע במרחב ההלני (וזה היה הרבה יותר קל ונעים - לתרבות ההלנית היה הרבה מאוד מה להציע)? איפה היינו היום?

==== טענתי היא שהעם היהודי של היום איננו אותו עם יהודי של אז והמרידות רק גרמו לנו לגלות, לעזיבת הארץ ותפיסתה ע"י גורמים אחרים שקנו זכויות עליה, תוך כדי מימוש בפועל לא כהבטחת אלוהה.

ציטוט:
אינני יודע מהיכן אתה שואב מסקנה זו. מרבית אומות העולם מעריכים את מעשינו ושוחרים לפתחנו. חסרי יכולת ? - יכולתנו פזורה בכל העולם ו"מזינה" אותו בתחומים במשרעת רחבה ביותר.

הממ, מעניין מאיפה... העולם, כמוך, אוהב יהודים כשהם כנועים ונחמדים וחלשים. ברגע שהיהודים מפגינים עוצמה, העולם מפסיק לאהוב אותנו. ככה זה, אחרי שהעולם התרגל ליהודי הקטן, ליהודי הנודד, ליהודי החלש והמותקף... קשה לשנות הרגלים של 2000 שנה...

==== כפי הניראה אינך מצוי בתחום התרומה הגדולה של מדינת ישראל לכלכלת העולם. בתחומי: החקלאות, המים, ההי-טק ולצערי גם בנושא הנשק המתוחכם.
נכון, שהדבר איננו נעשה מתוך אהבה אלא מתוך הכרה ראלית בחוזקה ובחוסנה של מדינת ישראל.

ציטוט:
כון רבים אינם מוכנים לקבל קריאות להשמדה, לרצח עם, לנקם טוטלי ולבטויים הגובלים בנאציזם - אבל בשום פנים ואופן לא במעשים

אבל מעניין שאף אחד לא בא בטענות לאירן... את הנאציזם לא תמצא בקרבנו, אלא בקרב ידידיך הערבים...

==== אינני עושה "סדר" בכל העולם - אותי מענינת בראש וראשונה ההתנהגות שלנו ומוסריותנו

ציטוט:
מה אתה מצפה שאכתוב שאין לנו זכויות. זכויותינו שרירות וקיימות לגבי כל שטח ארץ ישראל. הבעיה שבמהלך שנות גלותנו "התמלאה" הארץ ב"גויים" (מוסלמים) ואין ביכולתנו לממש את מלוא זכויותינו ואנו נאלצים להסתפק במימוש חלקם בלבד

כן, דן, לשיטתך, אין לנו זכויות על ארצנו. יתרה מכך, אתה קורא למסור, מרצוננו, את אותם מקומות בארץ שלהם יש לנו את הזיקה הגדולה ביותר לידי האויב, שכאשר ישלוט בהם ימחק כל בדל של זהות יהודית ובכך ינתק אותנו סופית מכל קשר או זיקה לארץ - ואז, באיזה זכות נחזיק במעט שיוותר בידינו?

כמה פעמים אצטרך לכתוב שיש לנו זכויות בארץ ישראל ואתה בשלך.
חוץ מזה מפת ותנאי ההסדר שלי שונים לחלוטן משלך. על פי התנאים שלי (לידיעתך לאאני בין מקבלי ההחלטות) אסור לאפשר הקמת מדינת טרור לידינו ואם זה לא יסתייע ימשך המצב הנוכחי עד שיבשילו התנאים. אצלי אין הסדר ללא תנאי והתנאי היסודי הוא המשך קיומה של מדינת ישראל בטוחה, צומחת ופורחת והעיקר ללא טרור-לא מפנים ולא מבחוץ.

ציטוט:
לא אנחנו ולא הערבים הם הבעלים הבלעדיים של ארץ ישראל.

יש לי חדשות בשבילך - על חבל הארץ הקטנטן הזה (ארץ ישראל המערבית) יכול להיות רק בעל בית אחד. אין בו מקום לשתי מדינות. אז זה אנחנו או הם. את מי אתה מעדיף?

==== אולי אתה צודק - אבל המציאות היא אחרת. אין ברירה וחייבים לחלק. ברירת נמחדל היא להשאיר ת המצב דהיום עד שהפלסטינאים יהפכו לרוב.

ציטוט:
גם העובדה שהערבים (המוסלמים) שולטים על מרביתו של אזור הים התיכון, איננה ניתנת למחיקה

נכון - כרגע.

ציטוט:
לפיכך עלינו להסתגל, מבלי לותר על זכותנו להקים את מדינתנו היא מדינת ישראל בתוך שטחי ארץ ישראל

כבר וויתרנו - או, יותר נכון, נאלצנו לוותר - על רוב ארץ ישראל. המעט שנותר, ממערב לירדן, שייך אך ורק לנו, והערבים ייאלצו להסתגל (או שמא אתה חושב שהם פרימיטיביים ונחותים עד כדי כך, שהם אינם מסוגלים להסתגל...).

==== ראה תגובה למעלה

ציטוט:
ולהשתלב בעולם הסובב אותנו. לא לרדת לרמתו אלא להעלות אותו עד כמה שאפשר ועדין אפשר

הנה עוד אחד עם הזיות על השתלבות במרחב - אולי גם נצטרף לליגה הערבית, כמו שהזוי אחר הציע? המרחב הזה רואה בנו נטע זר, ולעולם לא יקבל אותנו לתוכו. צריך להשלים עם העובדות הבלתי נעימות, ולא לנסות לכפות את האשליות של חלקנו על המציאות.

==== הבה נתחיל עם הערבים אזרחי מדינת ישראל ואח"כ נמשיך הלאה.

ציטוט:
אני מרגיש כישראלי גאה בעל יכולת בלתי נדלית. עצם העובדה, שחרף כל תנאי הפתיחה, הגענו למה שהגענו מדברת בעד עצמה

אם כך, מדוע, כדבריך, "אין ביכולתנו לממש את מלוא זכויותינו"? הרי יש לנו, כישראלים, יכולות בלתי נדלות...?

==== יכולות בתחומי מדינת ישראל - לא יכולות שליטה על עם אחר.

ציטוט:
לדידי אין מוסר כפול. מה שמותר לנו - מותר להם ומה שאסור לנו - אסור להם

ובכל זאת, אין לך בעיה עם "מעשי משובה" כמו ירי הקסאמים או הנסיונות החוזרים ונשנים לרצוח יהודים בגלל היותם יהודים...

===== מהיכן אתה מסיק מסקנה זו - אני תמיד בעד תגובה ראויה למפגעים, תוך כדי השתדלות (לא מניעה טוטלית) למזער את הפגיעה באזרחים תמימי דרך. ההבדל בינינו בסוגיה זו שעבורך אין ערבים תמימי דרך - כולם פושעים כולם מחבלים.

ציטוט:
אין כל הצדקה לטרור אלים ורצח. קיימות דרכי מחאה בלתי אלימות, שהישגיהן עולות על האלימות. ישנם כאלו הפוחדים שיום אחד הגזרה תרגע

אם כך, איפה תנועת השלום הערבית? אתה יודע, זו הבלתי אלימה... איפה "שלום עכשיו" הערבית? איפה "גוש שלום" של הערבים? איפה?

===== כבר כתבתי בקושי אני מתייחס ליהודים/ישראלים אז מה אתה דורש ממני לפרש את הערבים

ישן 05-10-2008, 10:50
צלמית המשתמש של הפטריוט

בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "סבב אחרון לפני כניסה ללופ"

ציטוט:
נכון לא נלחמנו לא כבשנו לא דיכאנו - זוהי המציאות ?

נלחמנו - כדי להגן על עצמנו
לא כבשנו - כיצד אנחנו יכולים להיות כובשים בארצנו?
לא דיכאנו - תחת השלטון הישראלי ה"אכזרי" וה"מדכא" ערביי יש"ע נהנו מזכויות ומשגשוג כלכלי כפי שמעולם לא היו להם. עד שבא מחנה ה"שלום" הישראלי והמיט עליהם את עראפת...

ציטוט:
מי שאשם משלם את המחיר

לשיטתך, מדינות ערב הן האשמות - האם הן משלמות את המחיר? מדוע הן אינן נתבעות לשקם את הפליטים במקום מושבם, אצלהם? מדוע הן אינן נתבעות להפריש אחוז או שניים משטחן לטובת מדינה לאותם "פלסטינאים"? מדוע רק ישראל, שאינה אשמה, לשיטתך, נדרשת לשלם את מלוא המחיר?

ציטוט:
מי שמשלם את מלוא המחיר הם הפלסטינאים הפזורים במחנות פליטים ברחבי העולם

הם לא פזורים "ברחבי העולם", אלא ברחבי העולם הערבי, שממשיך להחזיק אותם בתנאי דיכוי ומחסור כבר 60 שנה - אכן, התנהגות מוסרית למופת...

ציטוט:
ישראל איננה נדרשת ואינה משלמת כל מחיר

באמת?

ציטוט:
למעט מחיר הדמים בשעת מלחמות שנכפו עלינו ואלו שלא נכפו עליו וכתוצאה מטרו רצחני ואלים המופעל כנגדנו ללא כל הצדקה.

ובכל זאת, אין לך שום בעיה לתת מתנה לאלה הרוצחים בנו, בדמותה של מדינה, שממנה יוכלו להמשיך ב"מעשי המשובה" שלהם...

ציטוט:
בר כתבתי ולא אפרט שוב. אבל איזה אחוז מהם מעורב במוסדות ממשלתיים וציבוריים וכמה מגיעים לדרגות בכירות, מה מצב תוכניות מתאר, מדוע אין פתוח אזורי תעשיה, מדוע אחוז האבטלה אצלם הגבוה ביותר ורמת החינוך אצלם נמוכה ביותר. - בטח תשובתך האוטומטית היא כל בגלל שהם ערבים ולא מסוגלים.

כן, כי הם ערבים - וזה לא שהם לא מסוגלים, הם לא רוצים. מי שלא משלם מסים, אפילו מסים מוניציפאליים, לא יכול לצפות שהיישוב שלו יהיה מטופח ופורח... רמת האבטלה שלהם גבוהה מפני שהם כופים על מחצית מאוכלוסייתם (הנשים) לא לעבוד. אז כדאי שהם יפתרו את הבעיות שלהם לפני שהם באים בטענות לאחרים.

ציטוט:
אם ננהג בתבונה הם לעולם לא יהפכו לרוב

איך? נמנע מהם להוליד ילדים?

ציטוט:
רמת הילודה שלהם מתקרבת לזו שלנו

רמת הילודה שלהם עדיין גבוהה משמעותית מזו שלנו

ציטוט:
לנו יש "בונס" של זכות השיבה - רק שיהודים ואלו המוכרים בסביבתם כיהודים יממשו אותו

מאגרי העלייה הגדולים התרוקנו. מה שנשאר זה "טפטוף" מהמערב. ולהם יש את זכות השיבה הזוחלת באישורו ובעידודו של בג"צ. מעניין מי יפסיד בקרב הזה...

ציטוט:
לא הבנתי למי אני בן חסות

חפש במילון את המונח "ד'ימי"...

ציטוט:
במלחמות נוראות של הכל בכל, הרג הרס וחורבן. והיום גרמניה ה"מנוצחת" מנהלת את אירופה ואולי אפילו את העולם. אם לכך אתה שואף - סחתיין.

בדיוק. אירופה הגיעה לשלום ולשלווה רק לאחר שהגורם למלחמות - גרמניה - הוכנעה והוחרבה בכוח. אולי כדאי שננסה את זה גם פה? או שמא ננציח את הסכסוך ונמשיך לדמם?

ציטוט:
טענתי היא שהעם היהודי של היום איננו אותו עם יהודי של אז והמרידות רק גרמו לנו לגלות, לעזיבת הארץ ותפיסתה ע"י גורמים אחרים שקנו זכויות עליה, תוך כדי מימוש בפועל לא כהבטחת אלוהה.

העמידה של שלנו שימרה את העם היהודי, גם בתקופות קשות. מעולם לא הרמנו ידיים, ומעולם לא נכנענו והתפשרנו. שילמנו מחיר כבד - אבל שרדנו. ועתה, אתה רוצה לחסל אותנו בדרכי נועם, בדרך הכניעה, הפשרה וההיטמעות.

ציטוט:
כפי הניראה אינך מצוי בתחום התרומה הגדולה של מדינת ישראל לכלכלת העולם. בתחומי: החקלאות, המים, ההי-טק ולצערי גם בנושא הנשק המתוחכם.
נכון, שהדבר איננו נעשה מתוך אהבה אלא מתוך הכרה ראלית בחוזקה ובחוסנה של מדינת ישראל.

אף אחד לא קונה תוצרת ישראל ממניעים ציוניים, אלא, כפי שציינת, ממניעים תועלתניים (זה פשוט טוב, טוב יותר מהמתחרים...). אבל גם מי שקונה תוצרת ישראל בבוקר לא שוכח לתקוף ולגנות את ישראל בערב... זה שקונים תוצרת ישראל לא אומר שאוהבים אותנו...

ציטוט:
אינני עושה "סדר" בכל העולם - אותי מענינת בראש וראשונה ההתנהגות שלנו ומוסריותנו

מוטב שנדאג קודם לבטחוננו ולהישרדותנו. אחרי שנבטיח את אלה נוכל לדאוג למותרות כמו "מוסר".

ציטוט:
כמה פעמים אצטרך לכתוב שיש לנו זכויות בארץ ישראל ואתה בשלך

כמה פעמים? מבחינתי, אתה יכול להפסיק כרגע. אתה לא עובד על אף אחד - אתה לא מאמין שיש לנו זכויות על הארץ.

ציטוט:
חוץ מזה מפת ותנאי ההסדר שלי שונים לחלוטן משלך

ברור ומובן.

ציטוט:
על פי התנאים שלי (לידיעתך לאאני בין מקבלי ההחלטות) אסור לאפשר הקמת מדינת טרור לידינו ואם זה לא יסתייע ימשך המצב הנוכחי עד שיבשילו התנאים. אצלי אין הסדר ללא תנאי והתנאי היסודי הוא המשך קיומה של מדינת ישראל בטוחה, צומחת ופורחת והעיקר ללא טרור-לא מפנים ולא מבחוץ

מדינה פלסטינאית = מדינת טרור. מה לא ברור? רק עיוור ירצה כעת להקים מדינה פלסטינאית 5 דקות מכפר סבא ודקה וחצי ממרכז ירושלים.

ציטוט:
אולי אתה צודק - אבל המציאות היא אחרת. אין ברירה וחייבים לחלק. ברירת נמחדל היא להשאיר ת המצב דהיום עד שהפלסטינאים יהפכו לרוב.

אם יש לנו זכות על הארץ, אז יש לממש אותה, ולדאוג שארץ ישראל המערבית תהיה שייכת ליהודים ורק להם. אם אין לנו זכות על הארץ, הרי אין לנו זכות על תל אביב וחיפה ואשדוד ואילת, ואנחנו כובשים זרים פה. אז תחליט.
אגב, האם אתה מכיר רק שתי חלופות? חלוקה או מדינה דו-לאומית? אין שום אופציה אחרת?

ציטוט:
הבה נתחיל עם הערבים אזרחי מדינת ישראל ואח"כ נמשיך הלאה.

נתחיל עם מה? אולי נמנה ערבי לשר הבטחון, לראש המוסד, לנשיא המדינה? כשנשנה את הדגל לדגל פלסטין ואת ההימנון ל"בילאדי בילאדי" נוכל להשתלב במרחב. נכון שכבר לא נהיה מדינה יהודית, אבל לא צריך להתעסק בזוטות שכאלה...

ציטוט:
יכולות בתחומי מדינת ישראל - לא יכולות שליטה על עם אחר

אז לישראלים יש יכולות מוגבלות, קטנות וחלשות...

ציטוט:
מהיכן אתה מסיק מסקנה זו - אני תמיד בעד תגובה ראויה למפגעים, תוך כדי השתדלות (לא מניעה טוטלית) למזער את הפגיעה באזרחים תמימי דרך. ההבדל בינינו בסוגיה זו שעבורך אין ערבים תמימי דרך - כולם פושעים כולם מחבלים

בהחלט, אתה בעד תגובה ראויה - אכן, לתת לאוייב מדינה לאחר כל מעשי הטרור והזוועה שהוא חולל זו אכן תגובה ראוייה...

ציטוט:
כבר כתבתי בקושי אני מתייחס ליהודים/ישראלים אז מה אתה דורש ממני לפרש את הערבים

לא ביקשתי שתפרש - רק שתמצא אצל הערבים תנועת שלום מקבילה לזו שלנו. האם יש כזו?

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

ישן 05-10-2008, 13:06
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

דן, נתת דוגמא גרועה ומסולפת. בוא ואהפוך את הדוגמא שלך למתאימה יותר:
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "רק על פי בחירתם"

אם אתה תחלק נשק לפעילים אנטישמיים עם עבר אלים כנגד יהודים בניו יורק ובפאריז, ותהפוך אותם
למשטרות - תוכל למתוח קו משווה בין הקביעה היפה שלך ש"אינך מגן על יהודי ניו יורק ופאריז".
מאיפה צצה לי הדוגמא ההזוייה הזו? פשוט מאוד, לפני 15 שנים העלו כמה אנשים רעיון גאוני לחלק רבבות
רוביפ לפת"ח כדי שישמור על בטחונם של היהודים. ב8 השנים האחרונות נרצחו מאות יהודים בפיגועי
ירי בכבישי איו"ש בידי חברי פת"ח, ובכ"ז אתה מעז להשוות מצבם של יהודים שיחיו שם ללא הגנה, לזה
של יהודי ניו יורק ופאריז. ברוב התחסדותך אתה מציע להם לברוח מבתיהם, אם אינם מוכנים לחיות "תחת"
השלטון הפלסטיני, שמורכב ממי שמבצעים בהם פיגועים מזה שנים...

דן, אין דרך יפה יותר להגיד זאת: אתה מציע ליהודי איו"ש מה שהציע הFLN למתיישבים האירופים
באלג'יריה: "המזוודה או ארון המתים". ההבדל הוא שהFLN היה ארגון ערבי שלחם באירופים. אתה,
לפחות תיאורטית, אמור להיות בצד שרוצה בטובת היהודים...
ישן 05-10-2008, 15:47
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

אינך מוכן שתקום מדינת טרור לצד מדינת ישראל? אז למה אתה בעד לחמש ארגוני טרור?...
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אינני מציע להם דבר - אני מצדד בעד בחירה"

הקביעה ההזוייה שאומרת "מי שחושב שזה מסוכן עבורו להשאר בשטח פלסטינאי, שיחזור למדינת ישראל",
מזכירה גובה הפרוטקשן שאומר לבעל החנות המאויים "אינך חייב לשלם לי דמי חסות, אתה יכול לסגור את
החנות"...
אתה פרגמטי בערך כמו שעזמי בשארה, האינטלקטואל המובהק, הוא פרגמטי. אתה מוכן לתת לישראלים
באיו"ש בחירה בין שחיטה לבין חיי פליטות בתוך הקו הירוק, והדבר נובע מאמונה דתית בלתי פרגמטית
בעליל. אתה יכול להסתכל במציאות ישר בעיניים ולא לתת לה לבלבל אותך. אתה יכול לכתוב שאתה מתנגד
להקמת מדינת טרור, ובאותו זמן להסביר שמתן נשק אוטומטי לפת"ח לא היה שגיאה, למרות שנשק זה
היה בשימוש בעשרות פיגועי ירי. אולי אינך תומך במודע בהקמת מדינת טרור פלסטינית, אבל עמדותיך,
ויותר מכך, עמדות אלה שאתה תומך בהן, הן הסיבה לכך שקיימת כאן מלכתחילה מדינת טרור פלסטינית.
ישן 05-10-2008, 00:13
צלמית המשתמש של נוסטור
  משתמש זכר נוסטור נוסטור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.06.08
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "יהודים/ישראלים כמוני בנו מדינה שאנשים בעלי דעות כמוך עושים הכל על מנת להרסה"

השטויות שאתה אומר מייצגים היטב את הקשת השמאלנית הפוליטית ואין פלא שאנחנו נראים כאלה אומללים.

מי זה אולמר'צ בכלל? רמאי מושחת שמתנקם במדינת ישראל,לא מזמן הבאתי לכאן חוות דעת פסיכיטריות עליו ממליץ לך לקרוא אותם טוב טוב,אם המושחת הזה רוצה להתאבד שיעשה את זה לבד ולא יגרור איתו את כל מדינת ישראל,ולפחות גם עכשיו רואים שציפיטפוט לא פחות גרועה ממנו בוויתורים על ארץ ישראל,וזאת הממשלה שאיננה מייצגת אותי לא בחרתי בם ולא נתתי להם אישור להשתמש בשמי להחזיר נכסים של המדינה לידי האוייבים,תתחילו כבר להתעורר ולצאת מהפנטזיות שלכם שהורגות את המדינה הזאת.

הרבה מן השמאלנים בארץ גרים במדינה הלא נכונה,וזאת עובדה.

ישן 04-10-2008, 19:20
צלמית המשתמש של student1
  משתמש זכר student1 student1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.12.07
שלח הודעה דרך MSN אל student1 Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "תקרא את מה שאני כותב ותנסה גם להבין"

הבנתי אותך.אתה חסר אידאולוגיה וחוט שידרה.במקום להגיד,שאתה מוכן לחילוף אוכלוסין,אתה מתקפל.אתה תביא מכות ליהודי ולא לערבי,כדי שהאחרון לא יתעצבן עליך.יש בך שנאה עצמית חזקה ופחדנות.אתה שונא דם,אבל מעדיף לשפוך דם יהודי ולא ערבי,אם כבר.
לא ציפיתי לתשובה אחרת,אך הייתה תקווה,שבכל זאת אולי,איכשהו...

תראה,תורכים חיו הרבה שנים ביוון והיוונים-בתורכיה,ובכל זאת עשו החלפה,כי אנשים,שחכמים ממנו(ובטח שממך,כי את השקפת עולמך כבר היספקתי לראות),הבינו,ששני עמים אלה לא יכולים לחיות יחד,פשוט לא יכולים.אתה שומע על זה היום?זה הכל בספרי היסטוריה,זהו,פיניש.
אלא מה?אתה מאד מתחשב,מתחשב בריגשותיהם של הערבים,בזה,שירושלים היא מקום"קדוש" להם.אתה לא מתחשב ביהודים,אל תספר לי סיפורים,שזה מקום לכל הדתות.אם היה ביכולתך,היית מוכר את האמא והאבא של הר הבית,לפי המתכונת הידוע שטחים-שלום. אין בך שמץ של גאווה יהודית,ואולי גם אנושית.אתה מתנהג כמו קורבן,שאין טעם לכבדו.יצאת מהגלות אך לא הוצאת את הגלות מתוכך.

לא מעניינת אותך היסטוריה,אתה בדיוק כמו אנטישמים גויים,שיתקפו את ישראל על מעשיה,גם במקרה שבמקומות אחרים בעולם זוועות נוראיות פי עשר קורות ברגע זה.
הביקורת ההיפרבולית שלך על עם ישראל היא רק במקצת פחות גרועה מזו,של גויים.אלא שמשקל הביקורת שלך הרבה יותר גדול מזה שלהם,כי מהם מצפים,ממך-לא.
טוב שהאומות ברובם לא קוראות שפה עברית.

ישן 04-10-2008, 19:48

מהיכן אתה מסיק שאני נגד חילופי אוכלוסין - אני בפירוש בעד והלואי וזה היה מסתייע
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי student1 שמתחילה ב "הבנתי אותך.אתה חסר אידאולוגיה..."

אני מנסה עד כמה שאפשר להיות ראלי ואינני ראה כל מצב בו יעזבו יום אחד כל הפלסטינאים את השטח שבין הים לנהר. אין סכוי לכל הסכם שכזה וגירוש איננו בא בחשבון.

בדיוק.אתה הוא זה המביא מכות ליהודי וגם לערבי. הכל למען חזיון שוא של ארץ ישראל השלימה.

דם רב נשפך עד שהיוונים והתורכים הגיעו להסכמה בדבר חילופי אוכלוסין. אולי גם אצלנו בעד 100 200 שנה של הקזת דם יגיו למסקנה זו. בינתיים יש לנסות ולמנוע שפיכת דם היום ולא פחות חשוב, שבמצב הנוכחי בעוד 100 שנים ואולי פחות יהיהרוב פלסטינאי בגדה המערבית של הירדן.

אל תספר לי מה אנ חושב - אני כותב בדיוק מה שאני חושב. ירושלים קדושה לכל הדתות ואפילו לכל האנושות ואין עדיפות של קדושה אחת על האחרת.

אני כותב ביקורת עלפעולות ממשלות ישראל, כשצריך ונותן שבחים לממשלות ישראל כשצריך. אני כותב בעברית על מנת שמתלהמים בפה כמותך יבינו משהו ואולי ידעו היכן הם חיים.

טוב שהאומות ברובם לא קוראות שפה עברית אחרת עוד היו מתפלצים ממכתביך..
ישן 05-10-2008, 00:33

החליל שלי מנגן אמת
בתגובה להודעה מספר 33 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "מהיכן אתה מסיק שאני נגד חילופי אוכלוסין - אני בפירוש בעד והלואי וזה היה מסתייע"

ואתה כולך בילבול נפשי.
שים לב-אתה כותב שאין סיכוי שהערבים יזוזו,גם אלה (והם הרוב) שנוספו אחרי 67 בגלל המצב הכלכלי והרפואי המעולה(שלנו).אבל....את היהודים אתה מוכן ורוצה להזיז כי הם יזוזו לפי דעתך,כי קל להזיזם מאשר את הערבים.ולמה קל להזיזם? כי את הערבים אי אפשר להזיז. ולמה אי אפשר להזיז אותם ואת היהודים כן?!

אז מראש אתה יוצר דפוס יהודי רופס וכנוע שמוכן למכור שטחי אדמה,בתים ודורות של ישוב עבור כל מצג שווא של שלום. בעוד את הערבים אי אפשר לקנות. הם צריכים להיות הצד הלוקח,המקבל-תמיד.

וזו בדיוק תפיסת עולמך,הדמות הרופסת הזו.שזזה ממקום למקום כמו היהודי הגלותי שחי ללא קשר לקרקע ונע מפה לשם לפי רצון הפריץ המקומי או הנסיך האיזורי.
אצלך יהודי צריך לוותר תמיד. אצלך הוא זה שמפנה מקומו. העיקר שלא להרגיז את הגוי.
אין לך קשר לאדמה.
אין לך קשר להיסטוריה.
אין לך קשר למסורת אבותיך.
אין לך כבוד לדם שנשפך להגנת הארץ(כי אתה מוותר עליה מיידית).

אז איך לעזאזל אתה נותן לעצמך כינוי כמו "ישראל היפה"?! איפה היופי בישראל שלך? זו בגבולות 67?

ישן 05-10-2008, 04:38

אינני בעד הזזת יהודים - כל אחד זכאי לבחור את ארץ מגוריו
בתגובה להודעה מספר 34 שנכתבה על ידי מנגינת החליל שמתחילה ב "החליל שלי מנגן אמת"

אינני בעד הזזת יהודים מארה"ב, מאירופה אפילו מערב הסעודית (שם זה קיים). מדוע לפי דעתך אני בעד הזזת יהודים בשטחי ארץ ישראל.
אני מעדיף יהודים/ישראלים בתוך מדינת ישראל (מכל העולם לא רק מהגדה המערבית) - אבל מי שבוחר אחרת, שיחיה על פי כללי מדינת בחירתו.
אינני קורא להפקירם - אני קורא להתחשבות ברצונם.

אני מצפה לדפוס יהודי/ישראלי אמיץ, בוטח בעצמו המבין שזהו אסון להשאר במצב הקיים ותמורת שלום אמת מוכן אפילו שתקום מדינה פלסטינאית לצידו. לא מדינת טרור, שאתה וביבי מייחלים לה - לכזאת אסור לאפשר לקום. אלא מדינה שתחיה לצידה של מדינת ישראל תוך כדי כיבוד הדדי. .

תשאיר לי לקבוע את תפיסת עולמי.
.
אצלי יהודי/ישראלי חייב להיות ראלי ולא להרחיב את "מוטת כנפיו" מעבר ליכולתו. וויתורים חייבים להיות תמיד הדדיים וחשוב שיהיו בהסכמה .

אין לך קשר לאדמה.= אני איש אדמה משחר נעורי והקשר שלי לאדמת מדינת ישראל אמיץ שריר וקיים. נכון שאין לי קשר פיזי (רגשי כן) לאדמה הקיימת בהבטחת אלוהה ובאדמה התפוסה על ידי משהו אחר.
אין לך קשר להיסטוריה.= כל הביסוס וההצדקה שלי להקמת מדינת ישראל בשטחי ארץ ישראל מבוססת על ההיסטוריה והתרבות של עם ישראל לדורותיו.
אין לך קשר למסורת אבותיך.= בהחלט יש לי קשר למסורת אבותי בכל מה שאיננו קשור ישירות לאמונה. אני חוגג את כל החגים במועדם, תוך כדי התאמתם לזמן המודרני, מתוך בחירה ולא מתוך כפיה.
אין לך כבוד לדם שנשפך להגנת הארץ(כי אתה מוותר עליה מיידית).= על מה אני מוותר ? על מקסמי שוא שיביאו להרס וחורבן של מדינת ישראל.

איפה היופי בישראל שלך? זו בגבולות 67? = אכן זו הייתה ארץ ישראל היפה ובמלוא עוצמתה. מאז והלאה היא רק הלכה והתדרדרה והגיע עד הלום. למרות הישיגיה היא פחות יפה.
ישן 05-10-2008, 11:43

אתה לא אחראי למשפטים שלך?!
בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אינני בעד הזזת יהודים - כל אחד זכאי לבחור את ארץ מגוריו"

חזרתי וקראתי את דבריך לאורך ההשרשור וקיבלתי סחרחורת מכל הבילבול והנסיון הפתטי שלך לנסות לאחות את קרעי תפיסת עולמך.

אתה כן מודע להיסטורית העם היהודי אך לא מקבל את קדושת וחשיבות הר הבית.

אתה אוהב את ארץ ישראל-אך רק בגבולות 48(שהיו זמניים,ניכפו והערבים סרבו לקבל חלוקה)

גבולות מעבר ל-67 הם לא "ישראל יפה". למה? כי היו שם כמה כפרים ערביים....(כאילו ב-48 לא היו כפרים וערים ערביים...).
האהבה שלך היא על תנאי-לא אמיתית,נתונה לשינויים.זו אהבה זו?! זה חארטה!

אתה מראש,בלי להרגיש,אוהב ומקבל רק מה שהערבים /גויים "מרשים" לך ...!

אתה מנסה לעשות סדר כל שהוא אצלך בראש כדי לחיות נוח עם הקרעים וזה יוצר מצב מגוחך ועצוב של קצת מפה וקצת משם כדי לצאת איך שהוא גם ציוני,גם יהודי,וגם "ליברל"-הבעיה היא שאתה באמת קצת מכל דבר.
אתה לא שלם. אתה קצת.

ישן 05-10-2008, 12:10
צלמית המשתמש של הפטריוט

בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אינני בעד הזזת יהודים - כל אחד זכאי לבחור את ארץ מגוריו"

ציטוט:
אני איש אדמה משחר נעורי והקשר שלי לאדמת מדינת ישראל אמיץ שריר וקיים. נכון שאין לי קשר פיזי (רגשי כן) לאדמה הקיימת בהבטחת אלוהה ובאדמה התפוסה על ידי משהו אחר

אתה איש אדמה, עם קשר אמיץ לאדמה - כל עוד אין מישהו אחר שטוען שהיא שלו...

ציטוט:
ל הביסוס וההצדקה שלי להקמת מדינת ישראל בשטחי ארץ ישראל מבוססת על ההיסטוריה והתרבות של עם ישראל לדורותיו

אם כך, הרי אתה יודע היכן התרחשה אותה היסטוריה (רמז: לא בתל אביב...)

ציטוט:
בהחלט יש לי קשר למסורת אבותי בכל מה שאיננו קשור ישירות לאמונה. אני חוגג את כל החגים במועדם, תוך כדי התאמתם לזמן המודרני, מתוך בחירה ולא מתוך כפיה

יש לך קשר למסורת האבות, כל עוד היא מתרחשת מצידו ה"נכון" של אותו קו דמיוני...

ציטוט:
על מה אני מוותר ? על מקסמי שוא שיביאו להרס וחורבן של מדינת ישראל

אתה מוותר על חבלי מולדת, על מה שבעצם קושר אותנו לחלקת אדמה קטנה זו. בלי בית לחם וחברון אין לנו זכות על תל אביב וחיפה. מי שמוותר על עברו אין לו עתיד.
ואם כבר העלית את נושא מקסמי השווא - מתי נשמע ממך התנצלות, או איזושהי מילת התפכחות וחרטה, על אסון אוסלו?

ויליאם ראלף אינג'

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:00

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר