19-03-2005, 10:07
|
|
|
|
חבר מתאריך: 31.05.03
|
|
בוקר טוב :)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Rotten_Eddie שמתחילה ב "מרפאה צבאית\ ביה"ח צבאי - 8282 - איפה ואיך מגיעים?"
אז ככה- זה מאוד פשוט, בהפנייה שאתה מקבל מהרופא שלך מפנים אותך ליחידה הנקראת : "מרפ"א 8282" (שזה שם נוסף או מתאר יחידת פנים) ולעניות דעתי, שם הבסיס הוא: "חר"פ 542" (כי פרט למרפאה זה בסיס לכל דבר המכיל בתוכו גורמים מנהלתיים כמו בכל בסיס אחר) . כך או כך, מה שאתה מחפש זה את מרפאות המומחים, הנמצאים במתחם הנמצא בכניסה לבסיס צריפין לבאים משער "ירושלים" .
עכשיו - שאלתי הרלוונטית יותר בעבורך, היא- האם זימנת תור לרופא ?
כי זה טוב ויפה שקיבלת הפנייה מהרופא לאורטופד, אבל התקשרת למוקד זימון תורים לקבוע תור ?
ככה בכל אופן זה עובד אצלנו, אני לא יודעת באם המקרה שלך דחוף או לא אבל רצוי שתדע ע"מ שלא תגיע ושישלחו אותך כלעומת שבאת .
לגבי ההגעה למקום - מאיפה אתה מגיע ?
אם אתה מגיע ברכבת ללוד, אתה צריך ללכת 5 דקות עד לכביש הראשי ולהמתין בתחנות עם כל החיילים (תשאל אותם) לקו שמגיע גם לצריפין, שם תבקש לרדת בשער "ירושלים" וצפוייה לך הליכה של כמספר דקות .
במורד הכביש שעליו אתה תלך, מצד ימין אתה תראה את המרפאה, כנס אליה, פנה והמשך ישר עד הסוף; משמאלך אתה תראה את מרפאות המומחים (שם נמצאות גם המעבדות והשק"ם) ומימינך אתה תראה מבנה חדש ודי יפה, שם נמצאת מרפאת האורטופדים, תפנה לקבלה והם כבר יפנו אותך ויסייעו לך .
לדאבוני הייתי שם לפני כחודש פלוס בשל דלקת שהייתה לי בכף יד שמאל, כך שאני די מתמצאת במתחם
לסיכום - אל תתן לאף אחד לבלבל אותך, יש רק מתחם מרפאה אחד בצריפין ולשם מפנים רוב רופאי היחידות .
באם יש שאלות נוספות, אשמח לענות ולעזור !
בהצלחה ותרגיש טוב
נערך לאחרונה ע"י Gwenhwyfar בתאריך 19-03-2005 בשעה 10:20.
|