לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-10-2008, 11:47
  משתמש זכר dggs dggs אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.11.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי mataan123 שמתחילה ב "שאלה לגבי אוהלים בגבעתי"

בתור מי שהתחפש'ש אתמול מ3 שנים בגבעתי,

אני ממליץ לך לישון בחלק האמצעי של האוהל וכדאי גם מול עמוד תמיכה צידי(איפה שהאוהל נמתח כלפי מעלה בגלל העמוד) שמים יצטברו על האוהל(מדליפות או מלחות) הם יזרמו למקום הכי נמוך לפני שהם יטפטפו. תדאג שאתה ישן מתחת לנקודה הכי גבוהה ובדרך כלל תשאר יבש.

לא כדאי לישון צמוד לאחד הפתחים בגלל שכל עוד הפתח פתוח(ורוב הזמן הוא פתוח. בד'כ כל היריעות מגולגלות אבל בחורף שהם למטה אז הפתחים עדיין פתוחים רוב הזמן) אתה חשוף לקור ורוח תמידי מבחוץ וגם שיכנסו בלילה להעיר שומרים ולא ידעו עדיין איפה כל אחד ישן, כנראה יעירו את הראשון מהכניסה וישאלו אותו איפה ישן השומר... זה די מעצבן....

גשם כנראה לא ידלוף עליך כי לא מזמן החליפו את האוהלים בבא'ח ובהר קרן לאוהלים אמריקאים חדשים(גם הישנים אמריקאים אבל עודפי מלחמת ויאטנם...) עם יריעות מפלסטיק עמיד ולא בד ישן ומלא קרעים... החיסרון הוא שהם צוברים לחות מטורפת בלילות לחים...

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://2007.bluehost.fresh.co.il/02/17/35789858.jpg]

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-10-2008, 13:11
  SnPPro SnPPro אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.10.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי mataan123 שמתחילה ב "שאלה לגבי אוהלים בגבעתי"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי mataan123
כמו שאתם יודעים אני ב 17 לנוב שייך חטיבת גבעתי
ישנם שם באוהבים אז איפה הכי טוב להתמקם באוהל התחלה אמצא או סוף ומבחינת מה תוד לעוזרים אני מבקש רק ממי שיש באוהלים כאלו לא על היגיון בלבד

כמי שלא מזמן סיים מסלול בגבעתי אני חושב שהכי טוב בצד... בלי התנור הזה בלי צפיפות הרבה מקום... מתי שאני עשיתי את הטירונות והאימון המתקדם היה בבאח עוד את האוהלים הישנים אז היינו שמים שימשוניות ומתקנים את זה ככה שלא יכנס מים אז היה סבבה... עכשיו יש אוהלים חדשים בלי חורים אז לא אמורים להיות בעיות.... ד"א שמו לשקד (נראה לי בינתיים רק לשקד) תנורים חדשים בבאח... כמו שהיו פעם רק בהר קרן...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:46

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר