לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-10-2008, 16:42
  CoPilot CoPilot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי omry n שמתחילה ב "שאלה בנוגע לזימון יום סיירות"

בוא נפסול יחידות:

שייטת 13-זה לא בגלל המספר הגבוה או הלא גבוה, הם לא מקבלים אף מספר, אולי רבע בעין אחת למישהו שעבר גיבוש והגיע למר"י (זה הכי גמיש ששמעתי).

סיירת מטכ"ל-אם המספר המקסימלי ליום סיירות הוא 1.5- זה גם מה שעובר במטכ"ל... אפשר לנסות עם יותר אבל קשה לי להאמין שהם יתגמשו עד למספר של 3.5-.
שלדג- על אותו עקרון, אתה צריך לעבור ירפ"א וכמה שהם מחמירים יודע מה שלא עבר ירפ"א ב' (רק לראייה-מישהו שאני מכיר עבר ירפ"א ב' רק אחרי שהלך לרופא מומחה וסגר איתו איזה "דיל" שהוא יכתוב לו שהאלרגייה שלו- שים לב איזו אלרגיה- לפירות ים היא מינורית ובמקרה הכי גרוע מופיע גירוי על העור כשבמציאות אם לפה של הבנאדם מגיע איזה דג בטעות הוא יכול למות...)

669- אומרים פה שאי אפשר עם משקפיים, לפי מה ששמעתי גם אני זה נכון.

נותר לך חובלים שאת המיונים תקבל בוודאות דרך מאותר צדדי (כל מי שיש לו נתוני איכות גבוהים ופרופיל 82-97)

אם היה לך מספר 2- במשקפיים כמו שכתבתי כמה הודעות למעלה, מקבלים חריג ואז באמת צריכים להיות מצטיינים בשביל להגיע למשהו, אבל עם 3.5 זה לא יקרה.
לפי איך שזה נראה לך עכשיו עדיף לך לעשות ניתוח לייזר, לחכות כמה חודשים ולקבל יום סיירות, בלי טובות ובלי חריגים.

גם לי יש משקפיים מספר 2.25- אז אני לא בא לבאס אני אומר לך להיות ריאלי.
בכל מקרה כמו שכתבו מעליי אני מציע לך לשלוח פקסים בשביל הספורט ואולי בכל זאת יטעו ויחשבו שיש לך מספר קטן וגם בירפ"א או במר"י יתבלבלו ותתקבל לשייטת...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:37

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר