13-10-2008, 11:32
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 07.03.06
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי yunikron
הבנתי... אז אתה לא מנסה לערער את החוסן של העם ע"י אמירות תבוסתניות, אתה רק עושה דווקא?.. מאד בוגר...
ואל תנפנף לי בשירות הצבאי שלך כאישור לפרוק כל עול, אם אתה רואה שיש פגמים במדינה ואתה רוצה לתקן אותם אז אתה מוזמן לקום ולעשות זאת.
אם אתה באמת מאמין שהערבים כאלה מסכנים וכאלה הומניים וכאלה לא אונסים חילות בטרמפיאדות ומחללי חגים יהודיים ומנצלים לרעה את הכנסת אורחים של המדינה ומפרי חוק וחורשי זימה וכלללללל העולם דפוק ורק הם בסדר אז בוא אני אגיד לך משו על זכויות..
אנחנו העם היהודים לא הפסקנו ולא נפסיק לחיות על החרב, והסיבה היחידה שאנחנו עוד קיימים זה כי אנחנו דואגים לעצמנו ולא אף אחד אחר!
אני כמי שהמשפחה שלו נלחמה ואיבדה בנים כדי לכבוש את הארץ הזו בחזרה מידי הזרים שהיו פה, אחרי 2000 שנות גלות זכאי מעבר לכל זכות להגן בקנאות וחירוף נפש על מה שהרוויחו ההורים והסבים שלנו בדם יזע ודמעות,
וכמה שיש לי שילטה בעניין, אני לא אתן לשום אדם, בלי קשר אם ערבי או יהודי או כל דבר אחר לבזות ולערער את מה שהרווחנו, לא באמירות תבוסתניות ולא במעשים, ואלוהים יעזור לכם אם בגלל אנשים בעלי דעות כאלה ושמאליות יותר אנחנו נחזור לגלות ושואה נוספת.
|
דחוף דחוף תן לעצמך כאפה ותעיף ת'עצמך החוצה מהסרט שאתה חיי בו!!!
לפרוק עול עניינים בלה בלה בלה,כמה מילים גבוהות וכמה שטויות יחד עם זאת.
אני לא מציג אפחד מהצדדים בתור צדיקים,ומסכנים וכל שאר הדברים שאמרת,
אני אומר ששתי הצדדים אשמים ואין מה לעשות.
הערבים התחילו,אבל אנחנו ממשיכים...אז במה אנחנו יותר טובים מהם?
ערבים אונסים חיילות,חוטפים דוקרים, אז בוא נזכר ב''צדיקים'' הגדולים מהצד שלנו...
מה עם המשפחה של הדתיים שהתעללה בילדים קטנים? מה עם הרב הגדול והצדיק שאנס קטינה בת 13 שכולה באה להתייעץ איתו?
2 הצדדים אשמים שווה בשווה,רק הבעיה שהצד שלנו מתגונן יותר מידי ומשחק אותה תמים,ואנחנו רחוקים מאוד מלהיות תמימים.
כל מה שאמרת בנוי על גזענות נטו,לכן מבחינתי לדעה שלך אין משקל בעיני.
שמאלנים ימנים בלאגן, דעות כמו שלך יביאו למלחמות והרס, אתה אפילו לא חושב בכיוון של פתרון ל2 הצדדים,אתה רק מדבר על השמדה ומחיקה של עם,במקרה שלנו העם הפלסטיני שגם אני לא ''מאוהב'' בו מי יודע מה,אבל עדיין,גם הם בני אדם..וכמה שזה כואב לך גם להם יש זכויות.
עריכה:
אני יודע שקשה לך להבין\להאמין, אבל תשתדל...
לא כל הערבים מחפשים מלחמה ,לא כל הערבים משתייכים לאירגון טרור כזה או אחר
תאמין או לא,יש ערבים שמחפשים לגור בשלום ושקט,
שמשה יקנה מאחמד ואחמד יקנה ממשה,פשוט יחסים טובים ושקטים.
אבל חבורה של גזענים וערסים תמיד מנסים לערער תמצב.
נערך לאחרונה ע"י D FORCE בתאריך 13-10-2008 בשעה 11:35.
|