לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-10-2008, 03:51
צלמית המשתמש של dani90
  dani90 dani90 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.04.07
חבר'ה, אני פשוט לא מבין..

כידוע ברגעים אלו ממש נמצאים תושבי עכו היהודים בחרדה עקב המהומות בין היהודים לערבים..

דבר אחד אני לא מבין - אנחנו במדינה יהודית! הרוב פה יהודי! אז למה לעזאזאל צריכים לשמוע סיפורים על זה שאמא בעכו סגרה את עצמה מפוחדת עם ילדיה כשהיא שומעת "איטבח אל יהוד" ברקע מפי קבוצות גדולות של צעירים ערבים שהגיעו מקריאת המואזין??

גאד דאמט - הערבים האלה, במקום להטיל פחד על התושבים - אמורים לשקשק לפני שהם קוראים קריאות לטבח על היהודים - אז למה זה בדיוק ההפך??

למה כשיש איומים על רקע לאומני, אנו לא מתגייסים מיידית כדי למגר את התופעות האלה ולהרתיע ע"מ שזה לא יקרה שנית?

תגידו, לא נמאס לנו להיות מושפלים במדינתנו שלנו?

(אני אשכרה חושב שצריך את "דא ליברמן" בשביל לאזן את המצב המביש בו אנחנו נמצאים..)
CHRIS MARTIN: Coldplay is for people with great taste, intelligence, incredible good lookingness, talent, ability, success, grabbing of life. Coldplay's for people who know what life's about. They're always entertaining. Delightful to talk to. Sweet, charming, incredibly good in bed. Virile. They have incredible success with girls, or boys, or both. They're generally just the world's best citizens.. Maybe I'm biased, but I'm definitely right

נערך לאחרונה ע"י dani90 בתאריך 12-10-2008 בשעה 03:56.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-10-2008, 04:14
צלמית המשתמש של dani90
  dani90 dani90 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי yishain11 שמתחילה ב "תסלח לי"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי yishain11
אבל המציאות הקשה בעכו לא נוצרה בריק, ולהזנחה המתמשכת מצד הממשלה הישראלית
של הצד הערבי יש תפקיד מרכזי בסיבוכים שם.
אז נכון, יש התפרעויות, אבל זה לא ייחודי דווקא לעכו, או לערבים. זו תגובה די נפוצה למחאה בכל העולם, וגם בישראל.
אני רוצה להדגיש, אני לא מצדיק לרגע שום אקט של אלימות משום צד, אבל אני תמה על תמיהתו של פותח האשכול, כאשר התופעה מוכרת וידועה מזה זמן רב.

אתה מודע לאיך ההתפרעות נוצרה?

תגובה נפוצה? של מיעוט כנגד אזרחים תמימים?

הדבר היחיד שמוכר זה הדרך בה פועלים הערבים. הבעייה שלי זה איך התגובה שלנו נשארת כמו שהייתה תמיד - אנחנו החלשים המפוחדים והם המאיימים והמערערים את אורח חיינו..
CHRIS MARTIN: Coldplay is for people with great taste, intelligence, incredible good lookingness, talent, ability, success, grabbing of life. Coldplay's for people who know what life's about. They're always entertaining. Delightful to talk to. Sweet, charming, incredibly good in bed. Virile. They have incredible success with girls, or boys, or both. They're generally just the world's best citizens.. Maybe I'm biased, but I'm definitely right

ישן 12-10-2008, 15:05
צלמית המשתמש של dani90
  dani90 dani90 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "ערבים מתנהגים בדרך הזו מתוך..."

"עמדה של כוח"? לא כך פני הדברים בשטח..

הדבר שאתה קורא לו - "כבוד ערבי", איום על אזרחים תמימים או פגיעה של ערבים ההולכים לתומם ברחוב - אלה לא הדברים שאני שואף אלהם. אני לא מדבר על לעשות "רע" כשעושים לך "רע" - אני מדבר על לכלות את הרע.

כשעומדת לך קבוצה גדולה המאייימת ישירות על אורח החיים שלך - צריך לפעול על מנת להשתיק אותה וליצור הרתעה כדי שאפילו לא יחשבו לעשות את זה שוב..

על זה אני מדבר - לא "כבוד" ולא בטיח.

ישן 12-10-2008, 09:57
צלמית המשתמש של D FORCE
  משתמש זכר D FORCE D FORCE אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.03.06
שלח הודעה דרך ICQ אל D FORCE שלח הודעה דרך MSN אל D FORCE
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dani90 שמתחילה ב "חבר'ה, אני פשוט לא מבין.."

לדעתי,כל הסלט הזה התחיל באשמת היהודים (באשמתנו),
כמו בכל שנה יש תבחור (לא משנה מה העדה) שינסה להרוס תשקט הסורר ביום כיפור,
יעשה סיבוב פוזה ברכב עם מוזיקה פול ווליום ,או סתם ישב בחוץ ויאכל איזה באגט עם שניצל,
אבל אין מה לעשות,עם כל הכבוד למדינת היהודים וכו' וכו'..יש גם אנשים חילונים\נוצרים\מוסלמים או סתם חסרי אמונה במדינה הזאת,
ולדעתי זה לא נכון להכתיב לכל אחד איך ומה לעשות ביום כיפור,
גם עם אותו בנאדם יעשה את המעשה הכי מעצבן ומעליב, צריך להתאפק ולהתנהג כמו בני אדם ולא בהמות.

בתכלס,מה הוא כבר עשה אותו ערבי?
נסע ברכב ושמע טראנסים? מעצבן,נכון...אבל התגובה יכלה להיות אחרת!!

עריכה:

dani90 , למרות שאני די מבין את התיסכול שלך,
אני גר בנצרת עלית,כידוע לך או לא,אנחנו מוקפים פה בערבים,
עם היינו נגררים לאינתיפאדות קטנות כאלה אחרי כל שטות,או פשלה שאיזה מטומטם עושה,
היינו הופכים את נצרת עלית לשדה קרב ,
ואז מה יצא לנו מזה?
אישה זקנה תפחד לצאת מהבית לקנות חלב..לא בגלל שאנחנו חלשים ופחדנים,
פשוט בגלל שעם יעוף עליה סלע היא לא תוכל לברוח.
וזה לא משנה מאיזה צד הוא יגיע,של הערבים או שלנו.

נערך לאחרונה ע"י D FORCE בתאריך 12-10-2008 בשעה 10:01.
ישן 12-10-2008, 11:12
צלמית המשתמש של עידו403
  משתמש זכר עידו403 עידו403 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.04
תגובה של אחד שגר בעיר סמוכה, היה בעכו ביום שישי בערב (בארוע של ידידה) וראה מה הולך שם
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dani90 שמתחילה ב "חבר'ה, אני פשוט לא מבין.."

האנשים ש"מתקוטטים" הם ממגזרים מאוד מאוד מסוימים.
הערבים שמגיעים להפגנות ולהתפרעויות הם בחלקם תושבי כפרי הסביבה.
היהודים שמגיעים להפגנות ולהתפרעויות הם תושבי שכונות מסוימות בעכו שמעמדן הסוציו אקונומי הוא "לא משהו"- נגדיר את זה ככה.

הרי איך הכול התחיל? בחור ערבי נכנס לשכונה יהודית כדי לעשות דווקא. אפילו מנהיגי הציבור הערבי גינו אותו על המעשה הזה. לצערו של אותו בחור, הוא נתקל בחבורה של ערסים- על כל המשתמע מכך, ומשם הכול התחיל (יום כיפור הוא היום שבו פתאום כל הערסים עוטים לראשם כיפות לבנות, לובשים בגדים לבנים, והולכים עם קרוקס לבנות).

לכל מריבה וויכוח יש שני צדדים. במקרה הזה שני הצדדים אשמים באופן שווה. למי איכפת היום מי"התחיל"? את הפרובוקציות והפגיעה ברכבים ובתים מבצעים גם תושבים יהודים.

ישן 12-10-2008, 15:49
צלמית המשתמש של D FORCE

בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי עידו403 שמתחילה ב "נכון, יצא לך לראות את..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי עידו403
נכון, יצא לך לראות את ההפגנות? יש שם יהודים בדיוק כמו שיש ערבים מהצד השני.
יהודים מבעירים צמיגים ומנפצים חלונות בדיוק כמו הערבים שמפגינים מולם.

תוספת בעריכה:
אל תבינו אותי לא נכון, אני חושב שצריך להיכנס במפגינים ובמתפרעים בכל הכוח, לא משנה לאיזו דת הם שייכים.
מבחינתי יהודי שזורק אבנים על בית, ומנפץ את החלונות, הוא לא פחות גרוע מערבי מוסלמי שעושה את זה.

מחזק !!!!

חבורה של חסרי חיים שתפסו טרמפ על ארוע לא כזה חריג,וניפחו את כל העניין למלחמה קטנה בתוך עכו.
מסכנים משפחות הערבים והיהודים שמפחדים עכשיו לצאת מהבתים עם הילדים וסתם לשבת לאכול בגינה.
גועל נפש, לגנות את הערבי שנסע בכיפור? אני אומר קודם כל צריך לגנות את היהודי שהתחיל את האלימות!!!
אני חייל,וראיתי מספיק התפרעויות בשטחים,וכמה שזה כואב ולא נעים להודות,90% מהבלאגן התחיל מהצד שלנו.

ישן 12-10-2008, 16:47
צלמית המשתמש של D FORCE

בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי dani90 שמתחילה ב "אולי 90% מהבלאגנים שאתה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי dani90
אולי 90% מהבלאגנים שאתה ראית.

נורא נוח להציג את הערבים כקורבנות - זה גורם לך להרגיש מאד מוסרי, לא?

מה קשור?
ואיפה בדיוק הצגתי תערבים כקורבנות?
העמדה שלי היא ששתי הצדדים אשמים,אבל מי שמוסיף שמן למדורה הם היהודים,
עם תשים לב לחדשות, תראה שהערבים ואלה עם כל הטעויות שלהם מנסים לשתוק קצת,
אבל מה...באים כמה יהודים אוהבי המולדת ומחליטים להצית בית של ערבי בגלל שהוא נמצא בלב שכונה יהודית, מה שנקרא ''לזרום עם החבר'ה''.
אנחנו לא יותר טובים מהם,ובזמן שאנחנו מתבכיינים על גזענות,אנחנו אחת המדינות הגזעניות ביותר שקיימות בעולם כולו.

תראה לאיזה מצב הגענו?
בגלל ערבי שנסע ברכב התחלנו מלחמה, זה נראה לך הגיוני?
בגלל ערבי אחד שזילזל ביום קדוש שלנו,יצאנו נגד כל הערבים בעכו, זה שפוי לדעתך?
להזכירך,האלימות התחילה מהצד שלנו.

נערך לאחרונה ע"י D FORCE בתאריך 12-10-2008 בשעה 16:53.
ישן 13-10-2008, 11:21
  משתמש זכר yunikron yunikron אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.08.06
שלח הודעה דרך ICQ אל yunikron
בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי D FORCE שמתחילה ב "עם כל התקלות במדינה שלנו..."

הבנתי... אז אתה לא מנסה לערער את החוסן של העם ע"י אמירות תבוסתניות, אתה רק עושה דווקא?.. מאד בוגר...
ואל תנפנף לי בשירות הצבאי שלך כאישור לפרוק כל עול, אם אתה רואה שיש פגמים במדינה ואתה רוצה לתקן אותם אז אתה מוזמן לקום ולעשות זאת.
אם אתה באמת מאמין שהערבים כאלה מסכנים וכאלה הומניים וכאלה לא אונסים חילות בטרמפיאדות ומחללי חגים יהודיים ומנצלים לרעה את הכנסת אורחים של המדינה ומפרי חוק וחורשי זימה וכלללללל העולם דפוק ורק הם בסדר אז בוא אני אגיד לך משו על זכויות..
אנחנו העם היהודים לא הפסקנו ולא נפסיק לחיות על החרב, והסיבה היחידה שאנחנו עוד קיימים זה כי אנחנו דואגים לעצמנו ולא אף אחד אחר!
אני כמי שהמשפחה שלו נלחמה ואיבדה בנים כדי לכבוש את הארץ הזו בחזרה מידי הזרים שהיו פה, אחרי 2000 שנות גלות זכאי מעבר לכל זכות להגן בקנאות וחירוף נפש על מה שהרוויחו ההורים והסבים שלנו בדם יזע ודמעות,
וכמה שיש לי שילטה בעניין, אני לא אתן לשום אדם, בלי קשר אם ערבי או יהודי או כל דבר אחר לבזות ולערער את מה שהרווחנו, לא באמירות תבוסתניות ולא במעשים, ואלוהים יעזור לכם אם בגלל אנשים בעלי דעות כאלה ושמאליות יותר אנחנו נחזור לגלות ושואה נוספת.
ישן 13-10-2008, 11:32
צלמית המשתמש של D FORCE

בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי yunikron שמתחילה ב "הבנתי... אז אתה לא מנסה לערער..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי yunikron
הבנתי... אז אתה לא מנסה לערער את החוסן של העם ע"י אמירות תבוסתניות, אתה רק עושה דווקא?.. מאד בוגר...
ואל תנפנף לי בשירות הצבאי שלך כאישור לפרוק כל עול, אם אתה רואה שיש פגמים במדינה ואתה רוצה לתקן אותם אז אתה מוזמן לקום ולעשות זאת.
אם אתה באמת מאמין שהערבים כאלה מסכנים וכאלה הומניים וכאלה לא אונסים חילות בטרמפיאדות ומחללי חגים יהודיים ומנצלים לרעה את הכנסת אורחים של המדינה ומפרי חוק וחורשי זימה וכלללללל העולם דפוק ורק הם בסדר אז בוא אני אגיד לך משו על זכויות..
אנחנו העם היהודים לא הפסקנו ולא נפסיק לחיות על החרב, והסיבה היחידה שאנחנו עוד קיימים זה כי אנחנו דואגים לעצמנו ולא אף אחד אחר!
אני כמי שהמשפחה שלו נלחמה ואיבדה בנים כדי לכבוש את הארץ הזו בחזרה מידי הזרים שהיו פה, אחרי 2000 שנות גלות זכאי מעבר לכל זכות להגן בקנאות וחירוף נפש על מה שהרוויחו ההורים והסבים שלנו בדם יזע ודמעות,
וכמה שיש לי שילטה בעניין, אני לא אתן לשום אדם, בלי קשר אם ערבי או יהודי או כל דבר אחר לבזות ולערער את מה שהרווחנו, לא באמירות תבוסתניות ולא במעשים, ואלוהים יעזור לכם אם בגלל אנשים בעלי דעות כאלה ושמאליות יותר אנחנו נחזור לגלות ושואה נוספת.

דחוף דחוף תן לעצמך כאפה ותעיף ת'עצמך החוצה מהסרט שאתה חיי בו!!!
לפרוק עול עניינים בלה בלה בלה,כמה מילים גבוהות וכמה שטויות יחד עם זאת.
אני לא מציג אפחד מהצדדים בתור צדיקים,ומסכנים וכל שאר הדברים שאמרת,
אני אומר ששתי הצדדים אשמים ואין מה לעשות.
הערבים התחילו,אבל אנחנו ממשיכים...אז במה אנחנו יותר טובים מהם?
ערבים אונסים חיילות,חוטפים דוקרים, אז בוא נזכר ב''צדיקים'' הגדולים מהצד שלנו...
מה עם המשפחה של הדתיים שהתעללה בילדים קטנים? מה עם הרב הגדול והצדיק שאנס קטינה בת 13 שכולה באה להתייעץ איתו?
2 הצדדים אשמים שווה בשווה,רק הבעיה שהצד שלנו מתגונן יותר מידי ומשחק אותה תמים,ואנחנו רחוקים מאוד מלהיות תמימים.
כל מה שאמרת בנוי על גזענות נטו,לכן מבחינתי לדעה שלך אין משקל בעיני.
שמאלנים ימנים בלאגן, דעות כמו שלך יביאו למלחמות והרס, אתה אפילו לא חושב בכיוון של פתרון ל2 הצדדים,אתה רק מדבר על השמדה ומחיקה של עם,במקרה שלנו העם הפלסטיני שגם אני לא ''מאוהב'' בו מי יודע מה,אבל עדיין,גם הם בני אדם..וכמה שזה כואב לך גם להם יש זכויות.

עריכה:
אני יודע שקשה לך להבין\להאמין, אבל תשתדל...
לא כל הערבים מחפשים מלחמה ,לא כל הערבים משתייכים לאירגון טרור כזה או אחר
תאמין או לא,יש ערבים שמחפשים לגור בשלום ושקט,
שמשה יקנה מאחמד ואחמד יקנה ממשה,פשוט יחסים טובים ושקטים.
אבל חבורה של גזענים וערסים תמיד מנסים לערער תמצב.

נערך לאחרונה ע"י D FORCE בתאריך 13-10-2008 בשעה 11:35.
ישן 13-10-2008, 12:00
  משתמש זכר yunikron yunikron אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.08.06
שלח הודעה דרך ICQ אל yunikron
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי D FORCE שמתחילה ב "[QUOTE=yunikron]הבנתי... אז..."

אל תערב בעיות פנימיות עם בעיות קיומיות, ומעולם לא אמרתי שאנחנו צדיקים..
אנחנו שורדים, ובהשרדות הכל כשר! אין לנו את המותרות של להתחשב בעמים אחרים על חשבון העם שלנו, וזה בדיוק מה שקורה.. הדרישות מהצד הישראלי הן רק לוותר לוותר ולוותר... ומה בדיוק הצד השני מבטיח?!
אני לא מחפש להשמיד אף אחד, אנחנו צרכים לדאוג ולהגן על התחת שלנו, מכל המשתמע מזה.
אני מדבר מהישרדות נטו, גזענות לא מעניינת אותי!
למה אנחנו צרכים לדאוג ל2 הצדדים? כל אחד ידאג לצד שלו. אתה חושב שמישהו דאג לנו במשך כל הזמן או שדואג לנו עכשיו? ממש לא.
ויודע מה? כן זה כואב לי! כואב לי שהם מנצלים את הזכויות של מליון וחצי עניים בישראל וכואב לי שאני משלם חשמל ומים לעזה כשהם יורים על סדרות וכואב לי שבכל פינה שאני רואה אותם מדברים זה על את מי הם דפקו ואיך ומה שכואב לי הכי חזק זה על ישראלים יהודים שלא מקדישים מחשבה על מחבל שקיבל מה שמגיע לו אלא על חמור וזקנה שקיבלו רסיס בתחת.

אני יודע שקשה לך להבין/להאמין,
אבל מעט מאד מהם באמת מאמינים ורוצים משהו איתנו.
וחבורות של גזענים וערסים הם אלה שמנהלים את המצב והם אלה שימשיכו לנהל.
אין לי שום דבר אישי נגד אף אחד, אני מספר לך מה תמונת המצב כמו שהיא כרגע,
אתה יכול לפרש אותה ולהבין מה שבא לך... בסופו של דבר תבין שלא דיברתי מתוך שום סרט.

נערך לאחרונה ע"י yunikron בתאריך 13-10-2008 בשעה 12:02.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:05

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר