רגע רגע... לבקו, אתה מבלבל כמה דברים בסלט אחד גדול ומאבד את מה שאמרתי.
נתחיל מההתחלה.
לא הבנתי ממה נעלבת.. מאיזו דיעה?
שאני חושב שזה נראה כמו פספוס בצילום או בעריכה?
אז שתדע לך שאני ממש ממש לא התכוונתי להעליב ואני מצטער אם נפגעת

אני לא נהנה להעליב חברים שלי, אבל אם העלית תמונות לביקורת בפורום, אתה צריך לקחת בחשבון שיש אנשים שלא יראו את האמנות שלך באותה עין כמוך... אתה חייב להסכים לזה כתנאי שימוש בפורום...
אני מסכים איתך שאמנות (לא אומנות... אומנות עם ו' זו התמחות מסויימת במקצוע מסויים) היא לא מדע מדוייק, אבל צילום הוא כן.
אני אשמח לפטפט איתך ארוכות אם תרצה בנושא (שאגב מאוד מעניין אותי גם) אבל זה האשכול שלך. אתה יכול לבחור להגיד לי שלא להספים לך את האשכול למוות ואני אכבד את בקשתך (ואז תאלץ לנדנד לי במסנג'ר

).
עוד טיפ קטן, נסה שלא לירוק לבאר ממנה אתה שותה.
התגובה שכתבתי נכתבה עם הרבה השקעה ובחירה מאוד זהירה במילים ובניסוח. קראתי אותה שוב ואני חושב שהיא טובה מאוד. היא לא פוגעת בך ומשאירה לך הרבה פתחי מילוט מה'קביעות' שקבעתי (כביכול) קודם. אני חושב שהייתי הוגן מאוד כלפיך, אבל לא כך היית כלפי.
לא רק שלא התייחסת לכל מה שכתבתי (מה שקצת מעליב בהתחשב בכך שאני כן השקעתי בך, ציפיתי לקבל בחזרה גם קצת השקעה במיוחד שזה אשכול
שלך), אתה גם בחרת לבטל את הדיעה שלי כי הצילומים שלך אמנותיים יותר...
בכל זאת, עברתי לא דבר אחד ולא שניים בחיים. אם יש משהו שאתה חושב שאני לא מבין ואתה רוצה להסביר לי - או להיפך, בשמחה רבה. אבל לקבוע שמה שאני חושב הוא לא רלוונטי, זה מיותר.
מיותר בעיקר בשבילך כיוון שבסופו של דבר אתה לא מאפשר לי להסביר לך את נקודת ההשקפה שלי ואתה מפסיד ידע (שאני מוכן לתת בשמחה). דע לך שהרבה מאוד ידע אני ספגתי רק בגלל שאמרתי "אני לא יודע, ספר לי!" ומעט מאוד ידע (אם בכלל) צברתי ע"י אמרות כמו: "אני יודע יותר טוב".