18-10-2008, 05:30
|
|
|
|
חבר מתאריך: 17.10.08
|
|
תראה, אין לי מושג מה הקב"א שלי אבל שלחו לי מיונים לסטילי"ם, נ"מ, מודיעין, לגמא, לטייס ואת כולם לא רציתי משום שידעתי שאני פשוט לא אסתדר אם היציאות שם. אני לא יודע איך לקרוא לזה אבל פשוט קשה לי להיות בבסיס, כלומר לישון, אפילו יום אחד. אני פשוט משתגע מזה, נהיה מדוכא. אני יודע שיש אנשים שסוגרים 14 או 21 על ימין ועל שמאל אבל לי קשה לסגור אפילו יום, מה אני אעשה, אני פשוט לא בנוי לזה ואנשים שלא יודעים איך זה פשוט לא יבינו אותי. בצבא חשבתי שלפחות ישימו לב לזה שיש לי בגרות אם 38 יחידות, פיזיקה, מחשבים. איזה ישימו ואיזה לב, מכונאי לכל דבר. מה שעוד יותר מדכא אותי בכל הסיפור הזה הוא שאנשים שהיו איתי בקורס היו חצי בלי בגרות מלאה, עוד רבע ממב"ר והשאר איכשהו הרחיבו כמה מקצועות. אני הייתי בקורס אם הנתונים הכי גבוהים וגם הייתי מצטיין הקורס, שזה לא עזר לי בכלל. הרגשתי פשוט לא שייך. כל החיים שלי מאז שאני זוכר את עצמי אני התעסקתי אם מחשבים. פתאום משום מה אני צריך להתעסק במכונאות.
פטור מנעליים יהיה קשה עד אי אפשר בכלל להוציא משום שאין לי פלטפוס או בעיות אחרות ברגליים ולהגיד לרופא שפשוט כואבות לי הרגליים ובגלל זה אני רוצה פטור נעליים פשוט לא מציאותי.
ביום רביעי יש לי פגישה אם פסיכיאטר שקבעה לי הקב"ן לאחר הפגישה החמישית. אני אנסה לבקש ממנו לפסול את המקצוע ולעבור יחידה. אם לא אז אני פשוט כבר לא יודע מה לעשות יותר. אני לא בנאדם שרגיל להלחם אם המערכת וגם לא טוב בזה. אני פשוט אדפוק נפקדות כי לדעתי זה הפתרון האחרון שנותר לי כדי שמישהו ישים לב לבעיה שלי ולא יגיד שהכל יהיה בסדר וכלום לא ישתנה.
אני לא יודע אם להגיד לפסיכיאטר שאני אדפוק נפקדות או שאתאבד אם הוא לא יעזור לי, שלא יחשוב שאני מאיים עליו ולא יתן לי כלום בסוף או שהוא ירחם עלי. אני כבר הרבה זמן חושב על לדפוק נפקדות, עוד מאז הקורס אבל כל פעם התקווה שמשהו ישתנה עוצרת אותי, אבל אני כבר באמת נואש הפעם ופשוט הולך לעשות זאת.
נערך לאחרונה ע"י זוהן בתאריך 18-10-2008 בשעה 05:33.
|