20-10-2008, 18:06
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.12.01
|
|
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "במקרה הברזילאי יש מן ההומור מה שלא קיים בוורסיה הסינגפורית...."
גם בתאילנד יש תמונות זוועה של גידולים סרטניים מדממים על קופסאות סיגריות. בדיוק נזכרתי בתמונה אחת לפני יומיים אצל חבר על הקופסה. משהו מגעיל בגרון, איכסס.
ואני מעשן, באסה לראות את זה.
אני גם לא זוכר מחסור בפחי אשפה בסינגפור, אלא להפך. פחים ומאפרות בדיוק איפה שצריך.
וזה בדיוק מה שחסר בישראל למשל.
אני מוצא את עצמי הולך לעתים מעל 4-5 בלוקים ללא פח אשפה, מחפש היכן להשליך את הקקי של הכלבה. אני מרגיש ממש אידיוט להסחב עם זה ולעמוד ברמזור או סתם לעבור כביש עם שקית מלאה צואת כלבים ללא פחים באזור.
אני הכרתי כמה אנשי עסקים בסינגפור, אבל עם אחד, שהיו לי קשרים יותר עמוקים גם התחברתי.
בחור ממוצא טורקי שעבר עם משפחתו לסינגפור ומרוצה מכל רגע.
הוא הגדיר את זה באופן די ברור.
זה גן עדן, אבל יש לך חוקים בכניסה ובהתנהלות בתוך הארץ.
על מנת להרחיק אלימות הם מצנזרים סרטים ומענישים בצורה חמורה ומוגזמת סוחרי סמים ונשיק, וסתם אזרחים שמחזיקים נשקים באופן לא חוקי.
המהגרים שכל כך אוהבים את סינגפור מוותרים בכניסה על הרבה זכויות, אבל נהנים מזכויות אחרות ומשקט ושלווה תעשיתיים לא רעים.
הפשע לא חוגג שם, הזנות שם כמו כל מקום בעולם, אבל לא מהווה איום או בעייה כלשהי, העסקים מעולים, החינוך מצוין, הרחובות נקיים, יש עבודה, יש ים, יש מסיבות, רק תציית לכללים של גן עדן ואל תאכל מהפרי האסור (מסטיק)
וממש לא כדאי לנסות את שוטי הבמבוק הרטובים, אפילו לא למלקה אחת להערכתי.
אולי למלכה...אבל זו כבר העדפה של כל אחד עם עצמו
נערך לאחרונה ע"י מצפון בתאריך 20-10-2008 בשעה 18:08.
|