לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-10-2008, 14:25
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי הנוקם שמתחילה ב "בתור יהודי המדינת ישראל עם רצון להשרדות"

מי ששם שני סימני שאלה בארבעה משפטים זה אתה, אבל מי סופר.

בהגדרה שלי אין בעיה לחיות תחת ראש ממשלה. ולא משנה מה מוצאו.
אבל אוטופיה וחלומות לחוד ומציאות לחוד. במציאות הנוכחית לא ייתכן ראש ממשלה ערבי.
ללא החזרת השטחים וסיפוחים לישראל, יהיה פה ראש ממשלה ערבי בקרוב.
ב 20 שנה הקרובות לא יהיה ראש ממשלה ערבי, אם השטחים או בלעדיהם, לכן השאלה עדיין מוקדמת.
אבל השאלות שלך כרגע הן דמיוניות ואם אינך מעונין לתת תשובה חיובית תעשה משהו היום, כי מחר לא בטוח שבכלל ישאלו אותך או אותי את השאלות האלה.
חלוקה לשני עמים אתה מתכוון לפי איזה גבולות ? בגבולות מסוימים אכן אסכים ולמעשה זה מה שאני רוצה. אנחנו פה והם שם הקלישאתיים ימנעו ממך לתת תשובה שאתה לא רוצה לשאלה שאתה לא רוצה לשמוע.
אז ויתרת על שתי הגדות, תוותר עוד קצת ואולי נגיע לשיווי משקל כלשהו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-10-2008, 02:15
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
הגנה עצמית
בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי StrAtoS שמתחילה ב "תשמע אני מנצרת עילתי , ורוב הערבים פה הם פורעים ומסוכנים"

אני לא יודע אם רוב הערבים בנצרת עלית הם "פורעים מסוכנים". אני עבדתי עם ערבים וערבים היו שותפים שלי לדירה במעונות הסטודנטים ואף אחד מהם לא היה פורע או מסוכן (אם כי היו ביניהם כמה חארות כמו שיש בכל מקום). אם מישהו (יהודי או ערבי) מתנכל אליך בצורה כזאת זוהי זכותך וחובתך להגן על עצמך ועל כבודך בכל האמצעים הסבירים. מה שכן, לא נראה לי לעניין שיהודים יחיו בפחד מאיום באלימות לאומנית ועוד היכן שהם רוב (ואני לצערי מודע בהחלט לכך שזה מתרחש ביישובים מסויימים). נצרת עלית היא לא קישינב ואפילו לא אום אל פאחם ואם המשטרה לא מסוגלת לדאוג לזה שתחיו בשקט אתם יכולים להתארגן במסגרת פורמלית (למשל, משא"ז) או בלתי פורמאלית (חוקית) וכבר היו דברים מעולם.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:49

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר