מתלבט בין ספקים למחשב: מעבד אינטל E8400 או Q6600 (עוד לא רכשתי/החלטתי) לוח גיגבייט P45 הפריטים הבאים כבר ברשותי: זיכרון 2 ענ ADATA DDR2 800 כ. מסך ATI HD3650 512 DDR3 דיסק SATA 200GB שימוש המחשב כללי . מה עדיף מבין הבאים:
השלישי ברשימה שהוא זהה לרביעי.
ירון
תודה. שאלות נוספות: כמה Watt(אמיתי) נדרש מספק למחשב עם מעבד E8400 ,לוח מתקדם (P45) וכ.מסך HD3650 ? האם שווה להוסיף עוד כ-100 ש"ח (עד 450 ש"ח בסה"כ) עבור ספקים מדגמים יקרים יותר? ומה יש בהם שלא נמצא באחרים? אילו ספקים (אם יש כאלה) כוללים הגנה על המחשב מפני נחשולי מתח וכו'? נ.ב. האם המלצתך לדגם 500W HEC-500TDT מול דגם Antec Basic 500W היא בגלל הדגם היותר טוב או היצרן ?
יש מחשבון לחישוב הספק דרוש בFAQ של פורום חומרה. אני מניח שגם 400W יהיו די והותר עבורך. לגבי הדגמים, אין כזה דגם basic של Antec ולכן אני מניח שהם התכוונו לBasiq, עליו אין מספיק מידע.
מה ההמלצה מתוך הרשימה החדשה (תקופת האחריות שונה לכל דגם)? לא כ"כ מבין מהם ההבדלים (החשובים למשתמש ממוצע) שבין 3 דגמי האנטק (ראיתי את המפרטים...)
בנוסף לשאלתי לעיל - מה עם האפשרות:SEASONIC S12II 430W מחיר 350 ש"ח
הSEASONIC מצויין, גם הHEC יעשה את העבודה. קצת חבל לשלם יותר.
אין משמעות ל3-5 שנות אחריות של ANTEC ן SEASONIC לעומת רק שנה 1 ל HEC?
תלוי בך. בכל מקרה, לשלם יותר מאשר על הSeasonic זה חבל... לגבי האחריות, שיקול שלך, עניין של עלות לעומת שנות אחריות.
והוא עושה את עבודתו נאמנה ואני מבסוט.. אני חושב שה 450 הוא המשך ישיר.. דעתי -