לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-10-2008, 22:30
  david911 david911 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.12.07
שאלות,הרבה הרבה שאלות~

1-האם פלטפוס קל ושבירת גפה בגיל 11 זה נחשב לסעיפים פוסלים ליחידות מובחרות?
2-מה הקב"א המינימלית למטכ"ל?
3-מה זה נהג קו?מה הוא עושה ביום יום?
4-מה זה נהג יחידה?שוב מה הוא עושה ביום יום?
5-האם היחס לנהגים,במיוחד לנהגי בוס הוא באמת גרוע?
6-האם אני יכול להתגייס לכלל צהלי ואחרי זה בסדיר כשאני יוצא יומיות אני יכול לעשות קד"צ נהיגה?
אני יודע שקורים לזה קדצ כי זה קדם צבאי אבל אם אדם יודע יומיות?אפשרי או לא?
7-מה זה מ"כ?מפקד כיתה?מה הם בדיוק עושים?זה המפקדים בתירונות?איך אני מגיע לשם?מה הדרישות?והאם אני יכול להגיע לשם אם עשיתי קד"צ נהיגה?
8-האם יש סיכוי שיתנו לי לעשות גיבוש לסיירת מובחרת אחרי הגיוס?גם אם אני לא מתאים מבחינת נתונים אישיים כמו קב"א?כאילו לקבל חורג,כמו חורג ליום סירות...
9-מה עושה קצין מיון?הוא מקשיב לך,מדבר איתך ומנסה לעזור לך להגיע לאן שאתה רוצה?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-10-2008, 22:55
צלמית המשתמש של עידו403
  משתמש זכר עידו403 עידו403 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.04
תשובות מתומצתות לשאלות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי david911 שמתחילה ב "שאלות,הרבה הרבה שאלות~"

1. אם אינני טועה- לא, כל עוד אתה לא מוגבל בפעולותיך ובתיפקודך. על פלפטוס קל ניתן להתגבר באמצעות מדרסים.

2. אותה קב"א הדרושה ליום סיירות (אני לא זוכר כמה בדיוק, 50 ומשהו). אתה מוזמן לערוך חיפוש בפורום על יום סיירות ולראות מהי הקב"א הדרושה.

3. נהג אשר שייך לחטיבה מרחבית מסוימת ופועל בגזרה מסוימת באופן קבוע. הוא מצוות לכוחות אשר נמצאים באותה גזרה, כוחות אשר מתחלפים מידי פעם, בניגוד אליו. ביום יום הוא עוסק ב...נהיגה, בעיקר בג'יפים, רכבי סיור ואספקה וכו'.

4. נהג אשר שייך ליחידה מסוימת (גדוד תותחנים למשל). הוא נוהג ברכבים אשר נמצאים בצי הרכב של אותה יחידה- מיכלית סולר, האמר-בולנס, אביר וכו'. הכול בהתאם להכשרה שלו ולהיתרים. מה הוא עושה? מה שאומרים לו. הוא שייך לפלוגת המפקדה של אותו גדוד.

5. לא, זה תלוי באותו בוס- מפקד של אותו נהג.

6. קד"צ- קורס קדם צבאי. משמע, לא ניתן לעשותו אחרי הצבא. מה שכן, ניתן להפוך לנהג במהלך השירות הצבאי כתוצאה מכל מיני סיבות- משמעת, פרופיל רפואי, בעיות ת"ש...
ליציאות אין קשר לתפקיד. יש מקומות שבהם יוצאים יומיות, ובאותו תפקיד בבסיס אחר יוצאים רק חמשושים או שושים.

7. מ"כ- אכן מפקד כיתה. מה הוא עושה? יש לו חיילים, והוא אחראי עליהם בהתאם למסגרת שבה הם נמצאים. מ"כ הוא הורה של החיילים שלו- הוא אמור לדאוג להכול. החיילים בתמורה צריכים לעשות (כמעט) כל מה שהמ"כ שלהם אומר להם. מדובר כמובן בפיקוד מכל הבחינות- טירונות, אימונים, משימות מבצעיות וגם לחימה.
נהגים בדרך כלל לא יכולים להיות מ"כים, אלא במקרים מיוחדים, וגם אז- מדובר בפלוגת המפקדה.

8. כן, אם תגיש טופס 55 והוא יתקבל- תוכל. גם להגיש בקשה לאישור חריג ניתן.

9.בתאוריה כן. בפועל, הוא מהווה בעצם גורם רשמי אשר מיידע אותך לאן אתה מיועד להתגייס. ברוב המקרים יעד השיבוץ שלך נקבע כבר הרבה קודם למפגש עם קצין המיון.

נערך לאחרונה ע"י עידו403 בתאריך 23-10-2008 בשעה 23:01.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:21

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר