לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-10-2008, 23:13
צלמית המשתמש של ory9
  ory9 ory9 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.01.07
מעבר חזרה לצה"ל ממשטרה כחולה.

שלום לכולם.

אני כבר שנה בשירות יש לי פרופיל 64 רפואי וסעיף קהס 40( שאותו אני מבטל).
התגייסתי לקצונה ייעודית בחיל תקשוב ומשם התגלגלתי הרבה עד שלפני 4 חודשים עברתי לשח"מ ( משטרה כחולה) עכשיו באופן נדיר הגעתי לתפקיד מודיעני מאוד מסווג וחשוב, אני משרת על אזרחי וזה יומיות וכל הצ'ופרים שהרבה חיילים בצהל רק חולמים עליהם.

אני מאוד משועמם מהעבודה שאני עושה, אני נמצא בסביבה של אנשים בגיל 40 +- מה שמאוד משעמם, הקצינים שלי מצפים ממני להתנהגות מבוגר בן 40 ( דבר שאני עושה אבל בכח רצון רב), זה עבודה מאוד דרשנית מבחינת מה שמצפים ממני. בנוסף זה שעות מטורפות אני לפעמים יכול לעשות משמרות של 16 - 17 שעות, או שבאמצע הלילה יקפיצו אותי לבוא.

עקב כך יש בי הרהורים כבר הרבה זמן לחזור לצהל, אני בסה"כ מתגעגע לצהל, עם כל החסרונות שלו , אין כמו להיות בצבא עם אנשים בגילך עם הצחוקים עם האווירה.

השאלה העיקרית שלי היא: אם אני חוזר חזרה לצהל מה התהליך? איפה האפשרויות שישימו אותי? אני אחזור לבקום ולאיזה מדור ישלחו אותי?
אני שואל את כל זה כי פשוט אני נחשב לחייל שכבר עבר קורס ( משטרתי) אז אי אפשר לשלוח אותי לקורס אחר. אני יודע שבצהל צריך לפסול קורס ורק אז לקבל תפקיד אחר.

נערך לאחרונה ע"י ory9 בתאריך 27-10-2008 בשעה 23:37.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:32

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר