לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-11-2008, 16:30
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
שנשאל את ליברמן השמאלני האם הוא בעד מסירת שטחים ריקים כמסגרת חילופי שטחים?...
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "מדוע להתעסק בשטויות"

דן, אתה חייב לקרוא קצת מתחת לכותרות...
ליברמן רוצה להפטר מואדי ערה ומהמשולש - הוא לא רוצה למסור את כל איו"ש (שאצל אולמרט כוללת
גם את מזרח, צפון ודרום י-ם), למעט שכונה וחצי בי-ם, כפי שמציע חשודי, בבולמוס הויתורים האחרון
שלו...

מחנה השמאל שוב רואה מושחת-לכאורה רץ למכור את המדינה, אחרי שכבר התפטר, ועדיין לא מוכן
לתמוך באילוצו לעצור את הבולמוס, עד שתיבחר ממשלה שתחליט על מדיניות.

חשודי מנסה לקשור את הידיים לכל ממשלה עתידית, ולאלץ אותה ללכת בדרך הויתורים - ובמקום לראות
בזה מהלך מושחת ומופקר, אתה מחפש לטעון שזה בעצם מה שחלק מהימין תומך בו. ובכן, ליברמן
מתנגד בחריפות להצעות של חשודי (מה לעשות, יש חילופי שטחים ואוכלוסיות - ויש חילופי שטחים,
ועקירה רק של יהודים...), ולא רק הוא. רוב מוחץ בציבור מתנגד למהלכיו של חשודי - אבל השלומיסטים
משתינים בקשת על הרעיון של דמוקרטיה, ומוכנים ללכת למהלך מדיני באמצע מערכת בחירות,
כשלממשלה שמוליכה מהלך זה, יש אפס תמיכה ציבורית.

אם ראש ממשלה ימני שאולץ להתפטר היה מנסה להוביל מהלך של טרנספר א-ח-ר-י התפטרותו,
השלומיסטים בתקשורת ובמערכת המשפט היו בולמים אותו, ובצדק מוחלט. במדינה מוסרית ותקינה,
לא מבצעים מהלכים בעלי השלכות קיומיות, בתור מחטף של לפני בחירות. הבעייה היא שזו הדרך
היחידה של השלומיסטים להעביר מהלכים (או באמצעות קניית גולדפרבים...), שכן הציבור לא מתלהב
מהרעיון להמשיך לחמש את פת"ח...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-11-2008, 18:30
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
אני "נותן" לכנסת להחליט על דרכה
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אם יש תקווה - תן לכנסת הבאה להכריע לגבי הדרך"

"נכון לעכשיו, אתה מתעלם מכל עקרון בסיסי דמוקרטי של זכות העם להכריע, ואתה בעצם אומר לעם:
אנחנו נבצע מהלך מדיני ונציב אתכם מול עובדות מוגמרות, ואז אם תלכו בכיוון אחר - תביאו עלינו
מלחמה, ותציגו אותנו כשקרנים מול העולם..."

זכות העם להכריע במועדים שנקבעו לכך על פי החוק ( 1 ל - 4 שנים או באמצעות החלטה על פיזור הכנסת) מי שרוצה לקצר את כהונת הכנסת בדרך אחרת - הוא הפועל בניגוד להליך הדמוקרטי.

מי זה אנחנו ? אנחנו זה אתה ואני וכלל אזרחי מדינת ישראל.

הלואי ויכולתי להביא לעובדות מוגמרות על פי דרכי והשקפתי - אני חושש שאם הכוון יהיה אחר (כוון הכוחני בלבד), תבוא עלינו מלחמה.

שקרן זה מי שמחליט ככה ועושה "ככה" - אני בעד כבוד כל החלטות כנסת ישראל וממשלת ישראל, בעד הסכמים וכיבודם כרוחם וכלשונם. אם לא תהיינה החלטות - לא יהיו שקרים.

באשר להתייחסות העולם - היא תקבע בהתאם להתנהגותנו. אפילו אם לא נשקר לאף אחד.
ישן 02-11-2008, 18:49
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
למה להפגין בורות. שנים הן כהונה מ-ק-ס-י-מ-א-ל-י-ת של הכנסת, ולא קדנציה קבועה
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אני "נותן" לכנסת להחליט על דרכה"

אתה כל הזמן מתבלבל בין ישראל לארה"ב, שבה מועדי הבחירות קבועים ולא משתנים. כאן, כמו
בבריטניה, נקבע במפורש אורך כהונה מקסימאלי, שניתן לקיצור, במידה והכנסת לא יכולה להצביע
אמון בממשלה.
אתה רואה שיש כנסת שלא יכולה להקים ממשלה - ועדיין מנסה לטעון שלממשלה נטולת תמיכה זו,
מותר ללכת למהלך מדיני שבמקרה הטוב הוא שנוי במחלוקת (במקרה הרע הוא מהלך מופקר. למרבה
הצער, אנחנו במקרה הרע...).

אתה מאוד חושש ממלחמות שיהיו תוצאה של "מסלול כוחני" - למרות ששתי המלחמות האחרונות הגיעו
אלינו אך ורק בגלל המסלול הפייסני שלך (הן מלחמת אוסלו שנפתחה בספטמבר 2000, והן מלחמת
לבנון2)...
יחסית למישהו שמתנגד ל"כוחנות", אתה מאוד להוט לכפות עלינו הסכם מדיני לפני בחירות. חכה
בסבלנות לבחירות, ואם יקרה הנס השלומיסטי, ולבני תנצח ותקים קואליציית שמאל מבוססת - תהיה לך
לגיטימציה לדרוש הליכה להסכם מופקר כמו שאתה אוהב...

אני שמח שאתה בעד כיבוד הסכמים - גם אני. מסיבה זו אני מתנגד לכפות עלינו הסכם, לפני שהעם
כאן יחליט שהוא תומך במסלול זה. אתה דורש מאיתנו לכבד הסכמים, שנחתמו בלי לשאול אותנו,
ואז מספר לנו ש"ישפטו אותנו לפי התנהגותנו". קצת לא הגון, הרבה לא-דמוקרטי - אבל מאוד
שלומיסטי. מזכיר את 2001. גם אז ניסו לכפות עלינו הסכם יומיים לפני בחירות שבהן השמאל עמד
לנחול תבוסה.
ישן 02-11-2008, 16:59
צלמית המשתמש של נוסטור
  משתמש זכר נוסטור נוסטור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.06.08
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "תפסיק להתמם - או תלמד את סדרי השלטון במדינת ישראל"

מהלכיו של ראש הממשלה יביאו אותנו לשפיכת דמנו לחינם בגלל הבולמוס שלו וחוסר השליטה שלו על הנקמנות נגד מדינת ישראל,ואינני מתפלא אם בזמנו הוא לא היה שתול של הק.ג.ב בארץ כי אדם שמתהפך פתאום אידיאולוגית ממחנה אחד לשני יכול להיות מופעל רק בטריגר שיביא קץ לחלום של עמו להיות מדינת ישראל.

האיש מסוכן וימשיך לסכן אותנו ואינני קושר את זה כאן לימין או לשמאל,מי שמוותר בכזאת ענווה על חלקים מישראל למען בולשיט רק מוכיח כי אין לו ראיה לטווח הרחוק שיקבע גורלות,המחשבה לטווח הקצר היא שתסיים את זכותינו על ארץ ישראל על פי משנתו של חשודי.

ישן 02-11-2008, 17:02
צלמית המשתמש של הפטריוט
  משתמש זכר הפטריוט הפטריוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.02
ראש ממשלת מעבר לא יכול לקבוע עובדות כ"כ מרחיקות לכת
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "מדוע להתעסק בשטויות"

ממשלת מעבר תפקידה לנהל את המדינה, ולשמור על רציפות השלטון עד שתיבחר ותושבע ממשלה חדשה. ממשלת מעבר לא יכולה לקבוע עובדות לממשלה שתגיע אחריה.

במשך שלושת החודשים שנותרו ספק אם יושגו הישגים - אבל בהחלט עלולים להגיע להבנות ולסיכומים שיחייבו ויסנדלו את הממשלה הבאה. אבל עזוב אותך מזוטות כמו חוק ומינהל תקין...

ובקשר לחילופי שטחים - האם מדובר בהעברת שטחים ובהם אוכלוסיה "פלסטינית" (כמו למשל אום אל פאחם)? או שמדובר בעוד אצטלה לגירוש יהודים?

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

ישן 03-11-2008, 11:46
צלמית המשתמש של הפטריוט
  משתמש זכר הפטריוט הפטריוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.02
אני אכתוב בדיוק מה שכתבתי קודם לכן
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "מענין מה תכתוב כאשר ממשלה "כלבבך" תפעל כפי שפעלו הממשלות הקודמות לה"

ראש ממשלה "כלבבי", שייבחר על מצע "כלבבי", ויבצע את המדיניות של הצד השני, חייב ללכת לבחירות - בדיוק כמו ששרון היה חייב ללכת לבחירות (או לפחות למשאל עם) לפני גירוש גוש קטיף.
הימין, בניגוד לשמאל, קשוב יותר לכללי הדמוקרטיה, ולא מוותר עליהם גם כשהם מפריעים לביצוע תוכניותיו.

ומה שעולה לנו דם, כבר עשור וחצי, זה מדיניות של ממשלות כלבבך. וויתורים, נסיגות, כניעות, התקפלויות - כל זה מביא עוד ועוד טרור ודם ומוות, וכמובן עוד ועוד וויתורים וכניעות מצידכם... הרי את השלומיסטים לא ניתן לבלבל עם העובדות...

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:38

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר