לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-10-2008, 20:44
  משתמש זכר דיאמטר דיאמטר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.10.08
איראן בוחנת הקמת מסלול העשרה סודי

איראן ניסתה לאחרונה דרכים לנצל אורניום מועשר ברמה גבוהה מפסולת של כור גרעיני בניסיון חשאי להרחיב את תוכניתה הגרעינית.
המודיעין, שסופק על-ידי אחת מ-145 החברות בסוכנות הבינלאומית לאנרגיה אטומית של האו"ם, חושף גם כי בקרוב יוגש להנהגה האיראנית דו"ח לקראת ההחלטה אם להמשיך בפרויקט.
הניסויים דומים לכאורה לניסיונותיו של סדאם חוסיין לבנות פצצת אטום לפני כעשרים שנה.
אתר הניסוי, לפי הדו"ח, הוא מעבדות ג'אבר איבן-היאן בטהרן, המנוהלות על-ידי הארגון האיראני לאנרגיה אטומי.
עם זאת, מומחים מטילים ספק במסקנת הגורמים שסיפקו את המודיעין לפיה גם טהרן מנסה לעבד מחדש דלק לייצור נשק גרעיני.
הם ציינו כי אין די בדלק המשומש כדי להפיק כ-30 ק"ג של אורניום מועשר ברמה צבאית, הדרוש להרכבת ראש קרב פשוט.
המומחים אמרו כי הניסויים המיוחסים לאיראן יכולים לשמש את המדינה, אם לא כמסלול מהיר ליכולת לפיתוח נשק גרעיני כצעד חשוב קדימה בדרך לייצור הפצצה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3615567,00.html
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-10-2008, 00:03
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
אני מזמן כבר אמרתי את זה ואני אכתוב זאת גם כאן...
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "נכון בהחלט,ואינני מתפלא אם..."

אין לי ספק שיבא היום בו נשמע לפתע מבזק חדשות מיוחד ברדיו ובטלויזיה שתכנו יהיה אחד מהניסוחים הבאים:

1. מקורות באיראן מוסרים על סדרת פיצוצים שנשמעו בסמוך למספר אתרים הקשורים לתכנית הגרעין האיראנית, עוד נמסר כי בטרם נשמעו הפיצוצים דווח על תנועה אוירית ערה בשמי איראן.....

או הנוסח הבא שהוא לא פחות בעייתי..

2. ממשלת איראן הודיע לפני זמן קצר כי משמרות המהפיכה ביצעו היום ניסוי ראשון במתקן גרעיני אשר הוכתר כהצלחה, מקורות אמריקאיים אישרו את הידיעה וזאת לאחר שלוויני ריגול זיהו את הפיצוץ, מיותר לציין כי הידיעה הכתה בתדהמה את אנשי הועדה לאנרגיה אטומית של האו"ם....

נכון שנשמע הגיוני להחריד?...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:42

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר