לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-11-2008, 15:45
  bigdady bigdady אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.03.08
לצאת מתותחנים - אפשרי?

בסוף החודש הזה אני מתגייס לחיל התותחנים.
כעקרון היעוד שלי מלכתחילה היה מג"ב, אבא שלי שירת שם, סיפר לי חוויות, ובאופן כללי אותי אישית יותר מושך לתרום ע"י לחימה בפשע ולא בפוליטיקה. נכון שלהיות קרבי זה יותר טוב לאגו ולדאווין, להלחם בטרורסיטים/צבא אויב ולהגן על האדמה שלך, להיות ציוני בנשמה.. אבל זה פשוט לא מושך אותי, אני מעדיף לפרק לעבריינים בלי קשר לדת גזע או מין את הצורה, להלחם בסמים, וכו וכו..
בכלל כרגע אני רואה את עצמי כשוטר לעתיד, מטריף אותי לראות ברחוב מכות וכל מה שאני יכול לעשות זה לצלצל למשטרה ולנסות להרגיע את הרוחות אם בכלל אפשר להתקרב, או לראות גבר שיכור נטפל לאישה בלילה וכולם מסביב שמים זין, וכו וכו..
עכשיו לא סתם ננתי את ההקדמה הזו. יש לי פרופיל 72, לכן לא יכולתי בכלל לבחור להכנס למג"ב. כשדיברתי עם הלשכה, אמרו לי שאוכל להעלות את הפרופיל או להשיג חריג חיר במהלך השירות. חברים ומכרים אומרים לי שמשיבטה אפאחד לא יוצא. התוכנית שלי לבנתיים היא במהלך הטירונות כן לצאת משיבטה ולהעלות את הפרופיל להגיש בקשה להכנס למג"ב. אני מתכוון גם לנמק בבקשה שלי למה [פחות או יותר ההקדמה פה].

לדעתכם ומנסיונכם, מה הסבירות שאני באמת יעבור את התהליך הזה בהצלחה?
להשיג חרגי חי"ר/העלאת פרופיל זה פחות בעיה אני מאמין, ברוך השם אני מרגיש בריא דרוך ומוכן, אבל עד כמה השמועה שלצאת משיבטה או תותחנים בכלל לא אפשרית נכונה? כי אולי יהיה חכם יותר אם אני לא יגיע לשם מלכתחילה.
תודה תודה ושוב תודה על תשומת הלב. נורא חשוב לי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-11-2008, 15:50
צלמית המשתמש של asx
  משתמש זכר asx asx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי bigdady שמתחילה ב "לצאת מתותחנים - אפשרי?"

האמת... נזכרת קצת מאוחר מידי. אחרי שמשבצים אותך לתותחנים בעייתי לעבור משם.. אלא אם כן זה למזי (נדיר ביותר) ומשם לאיזה ג'וב...

בכל מקרה, כמה שקשה לי להגיד את זה כי אני לא מאמין בשיטת הזאת.. אל תתפנה ותבקש מגב.. יתנו לך בסוף אחרי כמה ימים שם..

לא חושב שיש צורך להגיד לך, אבל שתדע שאם בכל מקרה תתגייס לבסוף לתותחנים, לא נפלת. באמת שזה חיל איכותי עם חיילים מאוד איכותיים. הרוב עם קב"א מאוד גבוהה. עושים הרבה יותר ממה שנראה על פני השטח.. תופסים קווי חיר וקווי כוננות עם הכלים, עושים המון תרגילים באש חיה עם הכלים - ואיזה אש!
ומדבר איתך בנאדם שבאמת לא מורעל על הצבא ובטח שלא על תותחנים אבל בכל זאת נהנה מהשירות בחיל ולא מצטער לרגע על שבחרתי בחיל הזה ולא הגעתי לג'וב כמו שרציתי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:01

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר