07-11-2008, 15:45
|
|
|
|
חבר מתאריך: 11.03.08
|
|
|
לצאת מתותחנים - אפשרי?
בסוף החודש הזה אני מתגייס לחיל התותחנים.
כעקרון היעוד שלי מלכתחילה היה מג"ב, אבא שלי שירת שם, סיפר לי חוויות, ובאופן כללי אותי אישית יותר מושך לתרום ע"י לחימה בפשע ולא בפוליטיקה. נכון שלהיות קרבי זה יותר טוב לאגו ולדאווין, להלחם בטרורסיטים/צבא אויב ולהגן על האדמה שלך, להיות ציוני בנשמה.. אבל זה פשוט לא מושך אותי, אני מעדיף לפרק לעבריינים בלי קשר לדת גזע או מין את הצורה, להלחם בסמים, וכו וכו..
בכלל כרגע אני רואה את עצמי כשוטר לעתיד, מטריף אותי לראות ברחוב מכות וכל מה שאני יכול לעשות זה לצלצל למשטרה ולנסות להרגיע את הרוחות אם בכלל אפשר להתקרב, או לראות גבר שיכור נטפל לאישה בלילה וכולם מסביב שמים זין, וכו וכו..
עכשיו לא סתם ננתי את ההקדמה הזו. יש לי פרופיל 72, לכן לא יכולתי בכלל לבחור להכנס למג"ב. כשדיברתי עם הלשכה, אמרו לי שאוכל להעלות את הפרופיל או להשיג חריג חיר במהלך השירות. חברים ומכרים אומרים לי שמשיבטה אפאחד לא יוצא. התוכנית שלי לבנתיים היא במהלך הטירונות כן לצאת משיבטה ולהעלות את הפרופיל להגיש בקשה להכנס למג"ב. אני מתכוון גם לנמק בבקשה שלי למה [פחות או יותר ההקדמה פה].
לדעתכם ומנסיונכם, מה הסבירות שאני באמת יעבור את התהליך הזה בהצלחה?
להשיג חרגי חי"ר/העלאת פרופיל זה פחות בעיה אני מאמין, ברוך השם אני מרגיש בריא דרוך ומוכן, אבל עד כמה השמועה שלצאת משיבטה או תותחנים בכלל לא אפשרית נכונה? כי אולי יהיה חכם יותר אם אני לא יגיע לשם מלכתחילה.
תודה תודה ושוב תודה על תשומת הלב. נורא חשוב לי.
|