לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-11-2008, 14:00
  balzzz balzzz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.11.08
בנוגע לת"ש- יש לי היום ביקור בית..

שלום, יש לי בעייה שאני רוצה לדעת מה אני יכול לעשות איתה..
אני התגייסתי באוגוסט השנה למערך הנ"מ... הייתי פיל מאוד ולאחר חודשיים בטירונות הוריי הודיעו לי שהם מתגרשים... אני לא יכול לפרט את זה כרגע כי זה יקח המון זמן אבל בבית שלי יש המון בעיות.. אבא שלי עוזב לחול לתקופה לא מוגבלת כרגע.. אח שלי מאוד בעייתי והוא צריל עזרה וגם אמא שלי..
בקיצר בטירונות הוציאו אותי כל חג ושישי שבת מתי שיכלו הוציאו אותי.. ואמרו לי שבקרוב תיהיה לי וועדה אינטגרטיבית שבה ימצא סגן אלוף משכית תש המפקד שלי והסמסול שלי.. עשו לי את הוועדה שלחר כשלושה חודשים מאז שהתגייסתי ובינתיים כבר עליתי לגדוד וחולקתי לפי סוללות.. המפקד הישיר שלי שנקר מפל דיבר איתי ואמר לי שמתנהל מאבק בגדוד עליי בנוגע לתש2... בקיצר האכילו אותי עד עכשיו סרטים שדואגים לי או משו.. במקום יציאות של 11 3 עשו לי 11 4 שזה בכלל לא שיפור.. משהוא שאני לא יכול לתפקד איתו..
דיברתי עם המפל שלי והסברתי לו את המצב שהוא מאוד סובך ורציני והוא אמר שהוא יבוא אליי בשישי או שבת לביקור בית לדבר עם אחי ואמא שלי ואם הוא ימצא לנכון הוא ימליץ על התש 3 עליי שאז אני יפלט מהיחידה קרוב לבית... רציתי לשאול מה האופציות שזה אכן יקרה?? ועוד משהוא יש לי בית דיי יפה ומרווח כרגע.. אני פוחד שהדבר ישפיע על החלטתו.. מה שהוא לא יחשוב עליו זה שהבית הזה הולך להימכר וכל הורה יקבל חצי משוויו שהדבר באמת לא יספיק... אז מה אני יעשה בבקשה תעזרו לי..
ואם הוא ימצא לנכון לא להוציא ותי מה עוד האופציות שלי? אני לא רוצה לצאת עם קבן אני רוצה ליהיות חייל רגיל ולשרת את המדינה שלי אבל עם יציאות טובות יותר הביתה כי כך אני לא יוכל לתפקד.. תודה לעוזרים..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:50

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר