לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-11-2008, 22:58
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
חיים רמון זו סתם חרפה.. (למרותש היה בקבינט למיטב זכרוני)
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי עופר123 שמתחילה ב "חיים רמון וציפי ליבני אשמים..."

ציפי לבני הייתה שרת החוץ והיא זאת ש"הצליחה" לקבל את ההסכם האומלל ההוא עם האו"ם שהפסיק את הלחימה באמצע - אז כן - היא אחראית מלאה.

לגבי הימ"חים. מעניין שבתקופתו של בוגי היה מבצע חומת מגן ומעבר לבעיות הרגילות בציודים בצה"ל (אני לא טוען שהוא פתר אותן) אני לא זוכר טענות דומות לאלה שנשמעו במלחמת לבנון השנייה.

יעלון התפוטר בגלל ההתנתקות , אבל היה שותף להכנות הלוגיסטיות. וראה זה פלא - גם שם היו מדים חדשים לכולם וציודים ללא הכרה.

אני לא אומר שיעלון לא יכל לעשות יותר לשיפור הציוד הקיים בצה"ל - אבל להפיל עליו את האחריות למלחמת לבנון זה פשוט מוגזם.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-11-2008, 22:35
צלמית המשתמש של looklook

אני מאמין שאחרי שלושה חודשים אפשר להתפכח..
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי dir1 שמתחילה ב "ידידי הוא התפכח אם ראית את..."

יש כאלה שזה אפילו לוקח להם לילה אחד.

אבל להתפקח לוקח הרבה יותר משלושה חודשים שבמהלכם אתה עובר בין מפלגות בדיוק ברגע בו יש סיכוי שתכנס לכנסת.

אגב, ראיתי את מסיבת העיתונאים אסף חפץ אמר שכרגע נושא הנסיגות לא עומד על הפרק ולכן אין טעם לדון בו . זו התחמקות ולא התפקחות.

אין שום סיבה לרענן את רשימת הליכוד מעבר לדרוש. יעלון, בגין, דיין וחוטובלי זה בהחלט מספיק אין צורך להכניס לתוך הרשימה כל טרמפיסט שיבקש.

אני קורא למתפקדי הליכוד - אל תקבלו את כל מה שנתניהו אומר - הוא מתגמש יתר על המידה. היו חכמים , זכרו - הרשימה הזאת צריכה בסופו של דבר לשבת בכנסת ולשמור על האמון שנתתם בהם. זכרו את מופז, את לבני, את הנגבי, את שרון ואת אולמרט וחבר מרעיו. אל תתנו לזה לקרות שוב.

ישן 14-11-2008, 21:44
צלמית המשתמש של looklook

אנחנו חלוקים בעניין זה.
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "כמה שינויים שהייתי עושה ברשימה ובסדר המקומות שלך פה:"

ראשית, פייגלין לא שייך לליכוד והליכוד לא קשור לפייגלין. האמן לי , כמי שאשכרה קרא את העלונים שהוא היה נוהג לחלק בבתי הכנסת - אין שום קשר בינו לבין תנועה דמוקרטית המאמינה שלחילונים יש זכות להבחר.. אני מקווה שנתניהו יצליח לדחוק אותו למקום 59 , בין נציג נהגי המוניות לנציג מלכי הפלאפל

לגבי איתם, הוא לוקה בתסביך משיחיות . לא חמור כמו של פייגלין - אבל בכל זאת הוא התבטא בעבר שהוא ינהיג את עם ישראל לגאולה - אולי זה סתם אגו ענק. אין לי שום בעייה עם חובשי כיפה סרוגה שמתחברים לליכוד , אבל למה זה לא יכול להיות מישהו כמו הרב יצחק לוי או אחרים שהם פחות בעייתיים?

לגבי סדר הרשימה. נשארת עם גדעון סער כאדם היחיד שדואג גם לענייני חברה, לדעתי כחלון ראוי להתברג גבוה יותר לאחר שממש העז להאבק בבנקים בכנסת הנוכחית. הוא פשוט ח"כ מצטיין.

ישן 14-11-2008, 22:00
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

כחלון ח"כ מצויין ואשמח אם יגיע רחוק. העשיריה הראשונה מורכבת מבכירים ממנו, כרגע
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "אנחנו חלוקים בעניין זה."

כחלון מכהן שתי קדנציות בסה"כ, ויש לו עוד דרך לעשות. אם ימשיך במגמה הנוכחית, אין לי ספק שלצד
סער (שאני מעריך כפוטנציאל לראש ממשלה בטווח הנראה לעין) וארדן, הוא בדרך הנכונה.

איתם סובל מתסביך משיחיות עפ"י כתבה מגמתית שנעשתה עליו בהארץ, שהוא רתח מכעס על הדרך
שבה הוצאו דבריו מהקשרם. ייתכן שהם אומרים וייתכן שהוא משקר - איכשהו אני נוטה להאמין לו ולא
להם...
פייגלין קשור בליכוד הרבה יותר מכפי ששרון (שהיה יו"ר) קשור בליכוד. גם אם הוא ימינה למיינסטרים
של הליכוד, אין בכך כל בעייה. מפלגה גדולה צריכה לכלול בתוכה כמה זרמים - ואני מעדיף שאם כבר
יהיה על נתניהו לחץ בתוך מפלגתו - שיהיה לחץ מימין ולא משמאל.
המיקום של סילבן אצלך בשפיץ של הרשימה, הוא אסון. האיש הוא מגלומאן (פעם הפסדתי בהתערבות על
מס' הפעמים שיאמר "אני" במהלך ראיון מסויים...) ולא הוכיח כשרון מדהים בתפקידים הרבים שביצע.
ככל שיידחק לתחתית רשימת הליכוד - כן ייטב לליכוד.
ישן 14-11-2008, 22:24
צלמית המשתמש של looklook

שוב , לא מסכים.
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "כחלון ח"כ מצויין ואשמח אם יגיע רחוק. העשיריה הראשונה מורכבת מבכירים ממנו, כרגע"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ori
כחלון מכהן שתי קדנציות בסה"כ, ויש לו עוד דרך לעשות. אם ימשיך במגמה הנוכחית, אין לי ספק שלצד
סער (שאני מעריך כפוטנציאל לראש ממשלה בטווח הנראה לעין) וארדן, הוא בדרך הנכונה.

איתם סובל מתסביך משיחיות עפ"י כתבה מגמתית שנעשתה עליו בהארץ, שהוא רתח מכעס על הדרך
שבה הוצאו דבריו מהקשרם. ייתכן שהם אומרים וייתכן שהוא משקר - איכשהו אני נוטה להאמין לו ולא
להם...
פייגלין קשור בליכוד הרבה יותר מכפי ששרון (שהיה יו"ר) קשור בליכוד. גם אם הוא ימינה למיינסטרים
של הליכוד, אין בכך כל בעייה. מפלגה גדולה צריכה לכלול בתוכה כמה זרמים - ואני מעדיף שאם כבר
יהיה על נתניהו לחץ בתוך מפלגתו - שיהיה לחץ מימין ולא משמאל.
המיקום של סילבן אצלך בשפיץ של הרשימה, הוא אסון. האיש הוא מגלומאן (פעם הפסדתי בהתערבות על
מס' הפעמים שיאמר "אני" במהלך ראיון מסויים...) ולא הוכיח כשרון מדהים בתפקידים הרבים שביצע.
ככל שיידחק לתחתית רשימת הליכוד - כן ייטב לליכוד.

כחלון פשוט השקיע הרבה עבודה בכנסת, גם סער וגם ארדן, הוא ראוי למקום יותר טוב מאשר מרבית המוצנחים, אי אפשר לבסס מפלגה על הצנחות.

פייגלין אכן קשור לליכוד יותר משרון, אבל זה בפני עצמו לא מהווה שום השג. הוא לא נמצא ימינה למיינסטרים של הליכוד, הוא נמצא ימינה למיינסטרים של הדמוקרטיה. האיש חושב שרק אדם דתי העונה לתנאים אמוניים מאוד מסוימים יכול לשמש כמנהיג (הפלא ופלא הוא אישית מתאים לחליפה שהוא תפר.. ) אני לא חושב שאפילו באיחוד הלאומי ממש רוצים אותו. אלה שמצביעים עבורו בפריימריז - ודאי הצביעו מרזל בבחירות הקודמות.

הוא רוצה להחזיר את הסנהדרין כסמכות משפטית. הרעיון הזה מצליח להיות יותר גרוע מהמערכת המשפטית שלנו.

יכול להיות שלשלום יש אגו גדול, גם לביבי לא חסר. הוא היה שר אוצר טוב למרות שהשמיצו אותו, הוא הצליח גם ללהחזיר הלוואות מטורפות שמפלגת העבודה לקחה בקדנציה הקודמת וגם סוף סוף למסות את הבורסה (דבר שבייגה ניסה לעשות במשך שנייה וחצי עד שנזכר שיש לו ולמפלגה חברים עשירים)
מספר הפעמים בהם אמר אני בראיון אינו מדד ליכולת.

ישן 15-11-2008, 05:53
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

הוא היה שר אוצר כושל. הוא לא החריב את המשק - אבל את המהפכה לא הוא עשה...
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "שוב , לא מסכים."

את המהפכה עשו ביבי וזליכה (שאני מ-א-ו-ד מקווה שביבי מתכוון להציע לו ג'וב בכיר במיוחר בממשלה
הבאה).
מספר הפעמים שהאיש אומר "אני", זה מדד לחוסר כשירות מובהק. זה מעיד על צורך נואש בהכרה...
סטיב כל הזמן מספר לנו כמה הוא גדול וחכם ומוצלח ומוביל, אבל האמת היא שהוא לא באמת הצליח
באופן מיוחד באיזשהו תפקיד שביצע. הוא התחתן היטב עם העיתון של המדינה, ששולט בערוץ של
המדינה, וזכה, תודות לכך, לתקשורת מפנקת מהסוג שאחרים בליכוד יכולים רק לפנטז עליה, אבל
בפועל לא התרשמתי שעשה משהו שאפשר לכתוב עליו הביתה...
לביבי יש אגו גדול (לא כמו של שלום, אגב, שכן סטיב הוא רמה בפני עצמה בעניין זה...), אבל לביבי יש
גם קבלות להציג (וחרף הערצתי לתקשורת הישראלית, אני לא מתרשם מהגדרותיה אותו ככושל, בכדי
להגיע למסקנות לגבי מידת הצלחתו/אי-הצלחתו...).

באשר לכחלון - הוא מתמודד בפריימריס. אין הצנחות מעליו. אלו שלדעתי צריכים להתברג מעליו, הם
בחלקם כאלה שבליכוד לפחות אותו זמן כמוהו, או שצברו רקורד בחייהם, שמצדיק מיקום גבוה משלו
(כמו יעלון ודיין).

פייגלין אינו ימינה לדמוקרטיה יותר מכפי שמרצ הם שמאלה ממנה, אט"ד הם מתחתיה והמערך
הם מצידיה. בישראל תומכיה הדמוקרטיה בכנסת הנוכחית מצטמצמים למיקי איתן, אריה אלדד
ושלי יחימוביץ'. בהנחה שאלדד לא ישוב לכנסת הבאה, למרבה הצער (הייתי מ-א-ו-ד רוצה אותו
בליכוד), יהיו אלה איתן, בגין ואולי גם יחימוביץ' (אם בוחרי העבודה יהיו חכמים מספיק לדרג אותה
לפני שרת החינוך הבולשביקית) יהוו את מאגר תומכי הדמוקרטיה במשכן...
אני לא מתרשם מהכרזות על מדינת הלכה ורצון בראש ממשלה דתי למדינה. פייגלין רוצה בכך, ומוכן
להאבק באופן דמוקרטי למהדרין על הגשמת דרך זו - ואין לי עם זה כל בעייה. אני מתנגד לכך
שחלק מאנשיו לא מצביע למפלגה שאליה התפקד (דבר פסול שקיים בכל מפלגה בישראל - ועם
מגזרים ה-ר-ב-ה פחות ידידותיים למשתמש מאשר אנשיו של פייגלין...), אבל הוא עדיין סביר בהרבה
ממועמדים אחרים ברשימה, ומבחינתי אין כל מניעה שיישב בספסלים האחוריים של הליכוד, ויםעל
להצמדות של הליכוד לעקרונות הלאומיים, במקום לנזול שמאלה, כפי שקרה לכל המערכת הפוליטית
ב15 השנה האחרונות.
ישן 15-11-2008, 13:12
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

איזו מהפכה? קרא מה נעשה במשרדי החשכ"ל ותבין איזו מהפכה...
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "איזה מהפכה? נתניהו לא היה זה שמיסה את ההון."

עצם הרעיון של קיום מכרזים תקינים ובדיקת התקשרויות עם ספקים, הוא מהפכה...

ההשוואה של פייגלין למרצ/עבודה/אט"ד מלמדת שהדבר קיים בכל המערכת הפוליטית. אנשים מחפשים
השפעה, ונכנסים למפלגות שונות. פייגלין הוא איש המחנה הלאומי באופן מובהק. הקביעה שהוא ימינה
לליכוד, יכולה להתקבל על הדעת, אבל באותה מידה ניתן לטעון שמיקי איתן, שתמך בהתקפלות, הוא
שמאלה מהליכוד (דבר שאיני מסכים לו). הליכוד אמור להיות מסוגל להכיל גם מי שנמצא ימינה
למיינסטרים הליכודי, וגם מי שנמצא שמאלה למיינסטרים הליכודי. אני לא פוחד מדיבורי מדינת ההלכה
של פייגלין (שהוא אגב מכחיש אותם בתוקף), שכן הוא לא בדיוק על סף כיבוש הליכוד, אלא אם כן, אנחנו
ניזונים רק מתעמולת אט"ד שמספרת לנו ש20 האחוז שקיבל מול ביבי, הם הישג יוצא דופן ונדיר
באיכותו...
ישן 14-11-2008, 22:53
צלמית המשתמש של looklook

הכותרת של nrg לא מסולפת אבל קצת מטעה
בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי עופר123 שמתחילה ב "יעלון: "אפשר לוותר על רמת הגולן ""

השאלה לא הייתה "האם אתה רוצה לרדת מהגולן" אלא המראיין שאל את יעלון האם הוא עומד מאחורי הקביעה שישראל תוכל להגן על עצמה גם לאחר נסיגה מרמת הגולן במסגרת הסכם שלום עם סוריה - יעלון נשאל שאלה בטחונית וענה עליה תשובה בטחונית

"כן, זה נכון", ענה יעלון. "אבל אני מדגיש את המילה 'שלום', ואת הצורך בהימצאות הנהגה סורית כנה ביחס לתהליך השלום".

הרי אם השלום עם סוריה היה אמיתי וההנהגה הסורית הייתה כנה, גם אני הייתי מאמין שלא הייתה סכנה בטחונית בירידה מהרמה . זה עדיין לא אומר שהייתי רוצה לעשות את זה.

חוץ מזה, א-שרק אל אווסט הוא לא בדיוק העיתון הכי אמין במזה"ת...

ישן 15-11-2008, 13:52
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dir1 שמתחילה ב "בוגי יעלון יצטרף בשבוע הבא לליכוד"

יש לי בעיה גדולה מאוד עם בוגי, אי אפשר להאשים אותו במחדלים של מלחמת לבנון השנייה, אבל בהחלט יש לו חלק בהם (וגודל החלק לא משנה בכלל) הבעיה שלי היא לא העובדה שהיו מחדלים, אלא העובדה שהוא מסרב בכל תוקף לקחת אחריות על מחדלים אלו - במצב כזה הוא לא שונה בהרבה מאולמרט (שוב, לא בקטע של גודל האחריות, אלא בנכונות לקחת אחריות) אין שום ביטחון שאם במלחמה הבאה הוא יהיה בתפקיד ביטחוני הוא יקח אחריות על חלקו במלחמה.

לichpatli הרמטכ"ל בחומת מגן היה שאול מופז, יעלון נכנס רק אחר כך (באמצע 2002 אם אני זוכר נכון) כשהמצב כבר התחיל להירגע וכמות הפיגועים כבר הייתה נמוכה בהרבה (זה עוד לא היה הסוף- כשאני הייתי בטירונות, ויעלון כבר היה רמטכ"ל, עוד היו פיגועים במרכז הארץ). לעומת זאת מושגים כמו "עימות נמוך עצימות" כן נכנסו בתקופתו (או חודשו אחרי חומת מגן), הורדה דרסטית בכמות האימונים, ואני הרגשתי את זה טוב מאוד- בשנה-שנה וחצי הראשונות שלי בצבא היינו מתאמנים המון ויורים המון, היינו מנווטים לילה שלם עם הכלים ויורים עשרות עד מאות פגזים בכל אימון. אחרי זה המצב התהפך לחלוטין - אם כבר היו אימונים הם היו קצרים בהרבה, יצא לא פעם לקטוע אימון באמצע כי נגמרה הקצאת הדלק, ירדנו לירי של 6-20 פגזים לאימון.

מצב הימ"חים הוא לא משהו שיעלון אשם בהדרדרותו, אבל זה בהחלט נקודה חשובה שהייתה בתקופתו והוא לא טיפל בה.

לטובתו יאמר (ובהחלט יש הרבה דברים טובים להגיד על יעלון) שפקודות ישנות כן שונו וכן עודכנו, ובזה הוא לא משקר, הפקודות היו קיימות אך לא ישמו אותן.

שוב (ולמרות שאני מבהיר את זה כבר פעם שלישית, יש לי הרגשה שכרגיל משתמשים מסויימים יעוותו את דבריי ויתמקדו דווקא בזה) בשום צורה אני לא אומר שיעלון הוא אחראי למחדלי מלחמת לבנון השנייה, אלא שכמי שהיה הרמטכ"ל שלפני המלחמה, מפריע לי מאוד שהוא לא מוכן לקחת אחריות על טעויות שקרו בתקופת כהונתו והשפיעו על המלחמה.

ישן 15-11-2008, 14:06
צלמית המשתמש של נוסטור
  משתמש זכר נוסטור נוסטור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.06.08
בתגובה להודעה מספר 38 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "יש לי בעיה גדולה מאוד עם..."

אמרתי כבר הליכוד לערכתי מתחיל לנוע שמאלה יותר,ואם ככה אין כל סיבה שלא אצביע למפלגת העבודה במקום לליכוד,נחכה לתוצאות הפריימריס בליכוד בחודש הבא על מנת להכריע.

נקודות זכות וחובה על תהליך או כישלון צריך לתת בסופו של דבר לזה שמיישם בסופו של דבר דברים בשטח,הממשלה הנוכחית על כל שריה הוכיחה במלחמת לבנון השנייה חוסר יכולת לשלוט בשטח ובתרחישים,וזה מה שהביא לכשלון וזלזול כיום ביכולות מדינת ישראל מבחינה צבאית,גם וועדת ונוגרד קבעה זאת במסקנותיה.

אל תחפשו את האפסנאי חפשו את זה שמספק לו את הציוד.

ישן 15-11-2008, 23:32
  סתמבא D סתמבא D אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.05
הרשימה שלי:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dir1 שמתחילה ב "בוגי יעלון יצטרף בשבוע הבא לליכוד"

1. נתניהו
2. גדעון סער
3. יובל שטייניץ
4. גלעד ארדן
5. בני בגין
6. בוגי יעלון
7. עוזי דיין
8. עוזי לנדאו
9. ציפי חוטובלי
10. רובי ריבלין
11. משה כחלון
12. פלמ"ח זאבי (אם יבחר להתמודד)
13. יאיר שמיר
14. זאב ז'בוטינסקי הנכד
15. מיכאל איתן
16. לימור לבנת
17. אהוד יתום
18. אפי איתם
19. גבי אביטל
20. יולי אדלשטיין

ובאשר לדן מרידור, אסף חפץ, פנינה רוזנכלום, וסילבן שלום ולא להתראות...

מקומות 70, 71, 72, 73 וכו'...אם נגיע לימים כאלה... הבחירה שלהם לא תשנה כלל

ליכוד צריך להיות ימין, אין כזה דבר "מרכז" זה מינוח שהמציאו לאותם אלה חסרי עמוד שידרה אידיאולוגי/מוסרי, כמו אלה ממפלגת המרכז, אלה מקדימה, ואלה משינוי.

לימין פנים חיוביות רבות, אני מאמין שבראש ובראשונה יושר, מוסריות ושכל ישר צריכים לייצג את הליכוד, אין דבר כזה: "ימין קיצוני" זה מינוח והמצאה של התקשורת, יש אנשים שהתפכחו או שהיו מפוכחים עוד קודם, ויש את ההזויים שחיים בבועה של שקר עצמי וציבורי - השמאל.

הציבור בהחלט יכול להרגיש שייכות לאנשים כמו בני בגין, ובוגי יעלון מבחינת יושרה, מוסריות, הבנת המציאות וראייה אידיאולוגית, כמו גם אנשים כציפי חוטובלי, ועוזי לנדאו.

ברמת יצוג האזרח הקטן, זכויות, עשייה פרלמנטרית, הציבור יוכל להזדהות עם משה כחלון, גלעד ארדן, גדעון סער.

ברמת התנועה עצמה, יש דור המשך שמצביעי ליכוד מסורתיים יוכל להתחבר אליהם - יאיר שמיר, זאב ז'בוטינסקי הנכד, וכמובן בגין.

הדתיים הלאומיים ימצאו אמון באנשים כמו אפי איתם, פייגלין, וגם בני בגין בגלל הנאמנות האידיאולוגית שלו ועצם היותו אדם ישר, מוסרי וערכי.

במרקם כזה של אנשים, אי אפשר לתייג את הליכוד כמפלגת של אנשים מסוג אחד.
אלא אנשים שמשתייכים להרבה פלחים באוכלוסיה שיש ביניהם חיבור רעיוני, אידיאולוגי, ברצון לפעול באמת לטובת הציבור, אנשים שמזוהים עם טובת העם, ביטחון המדינה, חוקים סוציאלים, מצע כלכלי עם קבלות וכו'...

רוב האנשים שעומדים לבחירה קשורים למפלגה בכל הרמות שהזכרתי, נכון שיש כמה אופורטוניסטים שרוצים להסתנן פנימה, אבל בניגוד לליכוד וקדימה של שרון, הם מיעוט זניח, ולא הרוב.

בשיטת הפריימריס של היום, חברי המרכז לא מחליטים אלא כלל המתפקדים, קומבינות פוליטיות לא יעמדו על הפרק, אני מאמין ומקווה שגם שיריונים לא יעשו, אלה שדורשים שיריונים הם אלה שיודעים שהמתפקדים לא רוצים אותם בפנים, הטובים באמת יבחרו בזכות מי שהם ומה שהם עשו.

לכן אני לא באמת חושש מטיפוסים כמו אסף חפץ, דן מרידור וסילבן שלום, שלא יבחרו במקומות ריאלים פשוט כי המתפקדים יודעים מי הם.

אני כמובן אשמח מאוד אם יבחרו גם מועמדים משדרות, אשקלון, נהריה, אנשי גוש קטיף, בוגרי מלחמת לבנון השניה כמו גם אנשי אסטרטגיה, אנשי מדע, אנשי היי טק ותעשייה.

אני יוצא מתוך הנחה שהליכוד הולך לחצות בבחירות הקרובות את גבול ה-30 מנדטים, מה שאומר שיש מקום להכניס בעשיריה השלישית אנשים מרקעים אלה. ככה אפשר יהיה לחבר את הציבור ולהפוך את הליכוד חזרה למפלגת העם.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:28

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר