שלום,יש לי בעיה עם הmovie maker והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. בהתחלה,לא הצלחתי להכניס סרטי וידיאו מהפלאפון שלי אל המחשב. הורדתי תוכנה אחרת(itunes) וזה הראה לי את הסירטונים במחשב.בזה הצלחתי. אבל אז שניסיתי להעביר את הסירטונים לה-movie maker לא הצלחתי. הוא מכניס את הקובץ ל-movie maker,אבל הוא לא מראה לי את הסירטון,רק משמיע את הקול של הסירטון. ואני חייב לציין שהורדתי את ה-itunes בא עם תוכנה נלוות בשם-QuickTime player הורדתי גם DivX Movies,DivX Player'DivX Converter לפני מה שהמחשב אמר לי לעשות.ואותו דבר. אני לא יודע איזה עוד תוכנה להוריד,אם זה בעיה של המחשב.. מקווה שתוכלו לעזור לי. בתודה שלומי.
1) מאיזה קובץ לאיזה קובץ אתה מנסה להמיר? 2) מה הקשר לתיכנות?
http://processing.org/reference/lib...MovieMaker.html אם אתה משתמש בAPI שבקישור שלמעלה, שים לב שה Constructor מקבל את הפורמטים הבאים בלבד: קוד: ANIMATION, BASE, BMP, CINEPAK, COMPONENT, CMYK, GIF, GRAPHICS, JPEG, MS_VIDEO, MOTION_JPEG_A, MOTION_JPEG_B, RAW, SORENSON, VIDEO, H261, H263, H264
ANIMATION, BASE, BMP, CINEPAK, COMPONENT, CMYK, GIF, GRAPHICS, JPEG, MS_VIDEO, MOTION_JPEG_A, MOTION_JPEG_B, RAW, SORENSON, VIDEO, H261, H263, H264
_________________________________________________ אזהרה: משרד הבריאות קובע כי העישון מזיק לבריאות ! תראו, אפילו החייזר נהיה ירוק מזה מנהל פורום מדע בדיוני ופנטסיה ופורום מדע טכנולוגיה וטבע בפרש