ברצוני ליצור עמוד ובו שאלות ולכל ששאלה מספר תמונות כתשובה לאחר סימון תמונה לכל שאלה בסוף העמוד יהיה כפתור "שלח" שלאחר לחיצתו יופיע עמוד חדש ובו רק התמונות הנבחרות .
אינני בקיא בג'אווה סקריפט ולכן אשמח אם תוכלו להגיד לי איך לעשות זאת או לשלוח אותי למדריך שידגים לי איך לעשות זאת.
תודה מראש
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי פיפתי געשון שמתחילה ב "תפתח חלון חדש בשם x ואז-..."
או אולי אתה לא הבנת אותי. בכל מקרה, אני ינסה להסביר אחרת:
אני צריך שבדף הראשון יהיו שאלות עם תמונות כאפשרויות בחירה. כאשר בכל שאלה תמונה אחת נבחרת. אותה תמונה תופיע בדף הבא (לדוגמה: שאלה- איזה פרי תרצה לקינוח? ויהיה תמונות של כמה סוגי פירות. ונגיד שהמשתמש לחץ על בננה בעמוד הבא יהיה "הפרי שבחרת לקינוח הוא:" ואז יהיה את אותו איור של בננה) אני כמעט בטוח שזה עניין פשוט של הצבת משתנים אני פשוט לא יודע איך לכתוב את זה בג'אווה סקריפט...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי פיראנה פיש שמתחילה ב "העברת תמונות נבחרות מעמוד אחד לאחר בג'אווה סקריפט"
חיפשתי במקומות ללימוד ג'אווה סקריפט ולא מצאתי את התשובה,
אז אני חושב שזה צריך להתחיל בform עם כפתורי רדיו ליד כל תמונה אבל איך אני אשלח אותם לדף הבא עם התוצאות ? אולי יש צורה לעשות "החבאה" לתמונות שלא נבחרו כך שלא יהיה צריך בכלל להעביר דף?
אנא מכם זה למטרה טובה.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי פיראנה פיש שמתחילה ב "חיפשתי במקומות ללימוד ג'אווה..."
הדרך המקובלת להתעסקות עם טופס היא לשלוח את הנתונים לעיבוד בצד-השרת (שפת PHP או DOT NET וכו') ואז להציג אותם למשתמש. בדר"כ גם מאחסנים את הנתונים במסד הנתונים.
אצלך, אין צורך לשלוח את הנתונים לשום דף, אלא לעבד אותם באותו הדף ולשחק קצת עם DHTML כדי "לעבוד" על המשתמש (להסתיר\להראות לו פרטים) שגולש באתר.
באופן הזה, הנתונים לא יישמרו בשרת שלך. האם אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה?
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי dorM שמתחילה ב "הדרך המקובלת להתעסקות עם טופס..."
זהו בדיוק, שלמחשב שדבר זה מיועד אין אינטרנט. ואין זה מיועד לאתר אינטרנט, אך תכונות הדפדפן נחוצות לי .
אין לי צורך לשמור את הנתונים אני רק צריך שבכל פעם שילחצו "רענן" או
יפתחו את הדף שוב הדף יחזור לקדמותו ואם אתה יודע על אפשרות הסתרה של אפשרויות שלא נבחרו זה יהיה מצוין.