לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-11-2008, 06:48
  tttlll tttlll אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.11.08
משקפיים\עדשות וקרבי..

שלום לכולם, אני נער בן 16.5 לקראת צו ראשון עם מוטיבציה גבוהה מאוד לשרת ביחידות המובילות בצה"ל, אני מתאמן הרבה, קורא הרבה ובעיקר רוצה להבטיח את ההצלחה שלי ביחידה טובה..
הבעיה היחידה שלי (טפו טפו טפו עד כמה שאני יודע) היא מספר בעיניים, יש לי 1.25 בעין אחת ובעין השניה 1.50 ואני מרכיב עדשות יומיות מדי יום..
רציתי לשאול איך זה ישפיע על השירות שלי? האם ירד לי פרופיל או שיהיה 97? מאילו יחידות אני פסול בוודאות? יש המון שמועות למשל יש להורים שלי חברים שחלקם מ669 חלקם משייטת והם טוענים שהיו אצלהם אנשים עם משקפיים אבל אולי דברים השתנו מאז? בכל מקרה אני אשמח לדעת ממה אני פסול בוודאות...
האם מהגדסרים ומאגוז אני פסול? סיירת גולני או אגוז הם בעצם החלום שלי ואני מעדיף להגיע לשם מאשר ליחידה כמו סיירת מטכל האם זה אפשרי עם משקפיים? האם מעדיפים אנשים בלי משקפיים בגיבוש? האם אתם מכירים חיילים באגוז\סיירת גולני עם משקפיים ויכולים לספר איך הם מסתדרים עם זה?
אני בכלל זכאי לקבל זימון ליום סיירות?
והאם זה אפשרי לשרוד עם עדשות יומיות בצבא? שמעתי מחייל שהיה בשריון שהוא עבר טירונות עם עדשות יומיות אבל אחרי זה הוא יצא משירות קרבי ועבר תפקיד עקב הורדת פרופיל של בעיית גב ולכן הוא לא המשיך עם זה..
ושאלה אחרונה אם לדעתם אני ירמה בבדיקת העיניים ויבדק עם עדשות מה שבעצם יתן לי ראייה 6\6 זה יתגלה מאוחר יותר ויהווה בעיה?
אני באמת אשמח לתשובות ולעידוד ממכם כי הנושא הזה מאוד מטריד אותי....
תודה רבה רבה לכם!! אני מקווה שמישהו יוכל לכסות את כל מה שרשמתי פה אני מקווה שהייתי ברור ולא מבולגן מספיק ואני מקווה שתבינו את דאגתי...
תודה שוב
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-11-2008, 11:21
  Or_M Or_M אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.08.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי tttlll שמתחילה ב "משקפיים\עדשות וקרבי.."

אז ככה,

1. בהנחה שאתה סובל רק מקוצר ראיה ואין לך שום בעיות, אז הפרופיל שלך יהיה 97 עם סעיף ראייה קל.
2. לגבי 669 אני לא יודע, אבל משייטת אתה פסול בטוח. חייבים ראייה תקינה לחלוטין. חוץ מזה, המספר
הוא די נמוך, אז ברוב היחידות לא תיהיה כל כך בעיה.
3. אם החלום שלך זה סיירת גולני או אגוז, אז לא תיהיה לך שום בעיה. המספר הזה הוא נמוך ואפשר
להתקבל לשם גם עם מספר גבוה יותר. בגיבושים לא מעדיפים אנשים עם או אנשים בלי. מתייחסים אליך
שווה בשווה עם מישהו בעל ראייה תקינה, ואם תוכיח את עצמך יקבלו אותך.
4. עדשות יומיות זה דבר שיכול להקל אם כבר שמים עדשות. לא צריך לנקות אותן ולשים תמיסות וכל זה.
יש אנשים שיגידו שהיה להם נוח עם משקפיים ויש אנשים שיגידו שהם הסתדרו עם העדשות מצויין. אני
תמיד אומר שעדיף משקפיים. יותר בריא (הייתי שם עדשות כמה שנים טובות. הייתה לי דלקת והתחלתי
לשים משקפיים ואין נוח מזה).
5. אף פעם אף פעם אל תשקר לגבי דברים רפואיים (ובכלל לא לשקר) בצבא. אם יגלו את זה (ויגלו) אתה
תסבול מהרבה בעיות.
6. אפשר להתקבל לכל הגדס"רים עם מספר כמו שלך בעיניים.
7. אני כמעט בטוח שאתה זכאי ליום סיירות (שוב, בהתאם לנתונים האישיים שלך).

בהצלחה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:35

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר