21-11-2008, 23:56
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
ציפי לבני "המתיחות בחברון בלתי נסבלת".. וחיסול אלפרון בלב ת"א? הוא היה "בלתי נתפס":)
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/814/633.html
מובן שזה לא היה המשפט נטול האמירה היחיד שלבני פלטה באותו ראיון... "אני מאד מקווה שתהיה אחדות פעולה מצד כל הגורמים הפוליטיים וגורמי אכיפת החוק".
נהדר, אני בטוח שכל חברי הפורום סומכים את ידיהם על האמירות הללו. כולנו חושבים שהמצב במזרח התיכון הוא בלתי נסבל, שהפשע המשתולל ברחובות הוא בלתי נתפס, כולנו מקווים שתהיה לנו מדינה חזקה, אושר אישי ושאף אחד לא יעשה רעש בין שתיים לארבע.
מסכן ארד, זו בטח מעמסה קשה להמציא למיס כלום (כך אכנה אותה מעתה) כל כך הרבה משפטים ריקים. היכן היזם הזריז אשר יציע לגברת לבני תוכנה שתרכיב עבורה משפטים כאלה באופן אוטומטי? מערבלים כמה פעלים וכמה תארים ויוצא משפט משהו משהו.. השפיץ של השפיצר..
מה יהיו המשפטים הבאים של לבני? אני מהמר על "יש לפעול לחיזוק הדמוקרטיה בישראל" , תאונות הדרכים הם בלתי נסבלות" , "אני מקווה שכל האזרחים יהיו שומרי חוק" , "שתו מיץ לחיזוק ה.."