לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-11-2008, 21:08
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
רק חסר הנין של הרצל :) הנכד של ז'בוטינסקי מצטרף לליכוד

זה מה שהספקתי לקלוט היום מהמדורה של הערוץ השני.
__________________________________________________ __________________

אני מצפה נתניהו לעצור כאן. כל האנשים האלה מגיעים עם ציפיות מסוימות וזה יוצר לחץ מטורף. בצמרת. רואה-הגורלות של הפורום, שונרא, חזה ירידה לליכוד עד הבחירות. אחרי שהתחזית שלו לגבי אובמה התממשה, לא הייתי מזלזל. לליכוד לא יהיו מספיק מנדטים הן כדי לממש את תאוותם של חברי הכנסת שבתוכו והן כדי לתת מקום לכל המצטרפים החדשים. חבל שהליכוד יפול על ענייני אגו. הסכנה הרובצת לפתחה של כל ממשלה היא חוסר היכולת לחלק תפקידים.

אז נכון שזה מאוד נחמד לנתניהו להפגש על כוס קפה עם ז'בוטינסקי ובגין. אבל אי אפשר לחיות בהיסטוריה. נתניהו צריך להשאיר מקום גם לשלום, לארדן, לכחלון ולסער.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-11-2008, 21:24
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

אני מבטיח לך שלא נחמד לנתניהו לשבת על כוס עם בגין - אבל זה נחמד לליכוד שבגין ירוץ
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "רק חסר הנין של הרצל :) הנכד של ז'בוטינסקי מצטרף לליכוד"

בניגוד לסילבן, שאני מטיל ספק אם הביא מצביע אחד לליכוד, והסיבה היחידה שהוא בליכוד ולא באט"ד,
היא שעשה שיקול דעת מוטעה מבחינתו, והניח שאט"ד יצליחו פחות (אין ש-ו-ם הבדל אידיאולוגי בינו לבין
מופז). היום שיקול הדעת הזה הפך להצלחה, כיוון שאט"ד בדרך לאיבוד השלטון, אבל אז אני בהחלט
מניח שראה זאת כטעות...
זאב ז'בוטינסקי (הנכד) הוא אדם איכותי למדי ואין סיבה שלא ירוץ בליכוד. בהשוואה לארבעה מהח"כים
המכהנים (סילבן, שני הכ"צים ולבנת) הוא נכס של ממש. אם ייכנס או לא ייכנס, זה כבר סיפור אחר. בכל
מקרה אם ייבחר - הוא לא יהיה מקור לבושות ומבוכות כפי שהיו חלק מאלה שכן נכנסו...
ישן 22-11-2008, 21:36
צלמית המשתמש של looklook

לא מסכים
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אני מבטיח לך שלא נחמד לנתניהו לשבת על כוס עם בגין - אבל זה נחמד לליכוד שבגין ירוץ"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ori
בניגוד לסילבן, שאני מטיל ספק אם הביא מצביע אחד לליכוד, והסיבה היחידה שהוא בליכוד ולא באט"ד,
היא שעשה שיקול דעת מוטעה מבחינתו, והניח שאט"ד יצליחו פחות (אין ש-ו-ם הבדל אידיאולוגי בינו לבין
מופז). היום שיקול הדעת הזה הפך להצלחה, כיוון שאט"ד בדרך לאיבוד השלטון, אבל אז אני בהחלט
מניח שראה זאת כטעות...
זאב ז'בוטינסקי (הנכד) הוא אדם איכותי למדי ואין סיבה שלא ירוץ בליכוד. בהשוואה לארבעה מהח"כים
המכהנים (סילבן, שני הכ"צים ולבנת) הוא נכס של ממש. אם ייכנס או לא ייכנס, זה כבר סיפור אחר. בכל
מקרה אם ייבחר - הוא לא יהיה מקור לבושות ומבוכות כפי שהיו חלק מאלה שכן נכנסו...

אני לא מסכים לגבי שלום. ראשית, הרבה מהח"כים (נכון, בניגוד לבגין) אינם מביאים מנדט בפני עצמם והשלם גדול מסך חלקיו.

שנית, שלום הביע לא פעם ולא פעמיים דעות לאומיות לא פחות מאלה של נתניהו. נכון שהוא לא סמן ימני בליכוד, גם מיכאל איתן אינו כזה. אבל אין לי ספק שהוא נמצא הרחק ימינה מכמה פיגורות שנתניהו הכניס לליכוד כמי מירי רגב ואסף חפץ (שעולה לי בריאות לשמור על פאסון מתורבת ולא לעשות צחוק מהאופן שבו השם שלו משתקף באישיות שלו)

וזה בדיוק העניין. לא המלצתי לנתניהו לא לקחת כוכבים חדשים. קל לך להתפס לבגין ויעלון (אני אאמין לעדות על זבוטינסקי, פשוט מכיוון שהדרך היחידה שלי כרגע לקשר אותו לעשייה ציבורית זה שם המשפחה)אבל איזה מטרה משרתים האדונים רגב וחפץ? הם מיותרים שם לגמרי.

שלום לא עבר "קדימה" זו עובדה שאין להתכחש אליה. ההשוואה שלו למופז היא כושלת בעליל וכמוה גם הניסיון להפוך אותו למטומטם שלא הבין את מס' המנדטים אותו קיבלה קדימה בסקרים. לדעתי המנוגדת לדעתך - הוא גם היה שר אוצר מעולה. עדיין לא הצלחת לסתור את העובדה שהוא היה שר האוצר היחיד שהצליח למסות את הבורסה - צעד שהיה גם מעשה חברתי וגם תיקון עוול היסטורי.

מופז אדם לא ישר ונטול אישיות. מי ששלח למתפקדי הליכוד מכתב על כך שהוא נשאר בבית
מכתב שהגיע רגע אחרי שעבר לקדימה הוא קריקטורה של פוליטיקאי. היחיד שהייתי משווה אותו אליו הוא אולי עמי איילון.

ישן 22-11-2008, 21:49
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

סילבן נמצא ימינה מאסף חפץ, ובדומה למירי רגב, הוא יכול להשתלב בקלילות בכל מפלגה...
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "לא מסכים"

ההשוואה למיקי איתן אינה מוצלחת - איתן מביא איתו קבלות ליושרה ואומץ לב ציבורי. סילבן מביא איתו
קבלות לכך שהוא בנה במו ידיו את הפירמידה הגדולה בגיזה...
סילבן לא עבר לאט"ד, כיוון שפספס את הרכבת (מי יודע, אולי לא קראו לו או הציעו לו מקום נמוך משל
חשודי...), ולא בגלל סיבות נאלצות שונות. בליכוד היו לו סיבות להניח שאו שיקרה נס והליכוד ינצח, או
שביבי יובס, ואז יילך הביתה או יודח בבושת פנים. המציאות טפחה על פניו, ואחרי שנה שבמהלכה לא
חדל מלחתור תחת ביבי (עד לרגע שבו ביבי כפה התמודדות וסילבן ברח ממנה בהיסטריה...), הוא הפנים
שככה לא יגיע ללשכת ראה"מ, והתרצה.
הוא היה שר אוצר איום ונורא וחזקה עליי עדותו של זליכה לגבי הבור שמצא בקופה בשעה שנכנס
לתפקידו. מהלך נכון של מיסוי הבורסה לא מכסה על שנתיים של הפקרות כלכלית.

ההבדל היחיד בין מופז לסילבן הוא בעיתוי. שניהם ישרים באותה מידה. סילבן ידע שמעבר שלו לאט"ד
באותה עת, היה מבטיח לו את תיק התיירות/תחבורה, והעדיף להיות מס' 2 ולחכות למעידה של מס' 1.
בבחירות 2006 הסתובבה אשתו והמליצה למקורביה להצביע לגמלאים - שכידוע היו סניף של אט"ד...
ישן 22-11-2008, 22:07
צלמית המשתמש של looklook

אם לסילבן יש את האגו של ח'ופו, נתניהו עצמו הוא תות-ענח-אמון..
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "סילבן נמצא ימינה מאסף חפץ, ובדומה למירי רגב, הוא יכול להשתלב בקלילות בכל מפלגה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ori
ההשוואה למיקי איתן אינה מוצלחת - איתן מביא איתו קבלות ליושרה ואומץ לב ציבורי. סילבן מביא איתו
קבלות לכך שהוא בנה במו ידיו את הפירמידה הגדולה בגיזה...
סילבן לא עבר לאט"ד, כיוון שפספס את הרכבת (מי יודע, אולי לא קראו לו או הציעו לו מקום נמוך משל
חשודי...), ולא בגלל סיבות נאלצות שונות. בליכוד היו לו סיבות להניח שאו שיקרה נס והליכוד ינצח, או
שביבי יובס, ואז יילך הביתה או יודח בבושת פנים. המציאות טפחה על פניו, ואחרי שנה שבמהלכה לא
חדל מלחתור תחת ביבי (עד לרגע שבו ביבי כפה התמודדות וסילבן ברח ממנה בהיסטריה...), הוא הפנים
שככה לא יגיע ללשכת ראה"מ, והתרצה.
הוא היה שר אוצר איום ונורא וחזקה עליי עדותו של זליכה לגבי הבור שמצא בקופה בשעה שנכנס
לתפקידו. מהלך נכון של מיסוי הבורסה לא מכסה על שנתיים של הפקרות כלכלית.

ההבדל היחיד בין מופז לסילבן הוא בעיתוי. שניהם ישרים באותה מידה. סילבן ידע שמעבר שלו לאט"ד
באותה עת, היה מבטיח לו את תיק התיירות/תחבורה, והעדיף להיות מס' 2 ולחכות למעידה של מס' 1.
בבחירות 2006 הסתובבה אשתו והמליצה למקורביה להצביע לגמלאים - שכידוע היו סניף של אט"ד...

להלן העובדות שהצגת - לסילבן שלום יש אגו. אתה חושב שהוא לא עבר לקדימה בגלל המקום שהציעו לו, אשתו של סילבן (שבניגוד לאשתו של נתניהו היא באמת העונש שלו) קראה להצביע לגמלאים וזליכה מצא בור בקופת האוצר.

אין לי בעייה עם אף אחת מהעובדות שהצגת. הבעייה היא בפרשנות.

א.לסילבן שלום אכן יש אגו גדול והוא אכן רצה להחליף את נתניהו - זה משום שהוא פוליטיקאי בדיוק כמו נתניהו.
ב. בסופו של דבר שלום לא עבר לקדימה ואכן ניסה להפיל את נתניהו. אז מה? הליכוד רשום ע"ש נתניהו בטאבו?
ג. למי אכפת מג'ודי. היא לא מתמודדת.
ד. זליכה באמת מצא בור בקופת האוצר וזאת משום שהעבודה השאירה שם את הבור הזה. המדיניות הכלכלית של העבודה אף פעם לא מתחשבת במצב המשק. הם תמיד לוקחים הלוואות בכמויות מופרזות, מעלים את הריבית שישראל צריכה לשלם עליהם וסומכים על כך ששלטון הליכוד יחליף אותם ובאמת ישלם. מכך נבעו הגרעונות. המצב אליו הגיעה כלכלת ישראל רגע לפני ששלום קיבל אותה היה בכי רע..

ה. איך כל המחאה הזאת לגבי זגזגנות משתלבת בתמיכה נלהבת בשיטת הכוכבים של נתניהו שמביאה לליכוד לא פחות מאשר את דן מרידור...

נערך לאחרונה ע"י looklook בתאריך 22-11-2008 בשעה 22:13.
ישן 22-11-2008, 22:49
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

השוואה נכונה - אין לנו שום עדות לאגו מנופח מדי של תות ענח' אמון (שמת בגיל 18...)
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "אם לסילבן יש את האגו של ח'ופו, נתניהו עצמו הוא תות-ענח-אמון.."

ח'ופו, לעומת זאת, בנה הר מלאכותי בכדי להזכיר לנו מיהו - למרות שאפילו הוא (בניגוד לסילבן) יהיה
מוכן להודות שהיו גם כמה רבבות עבדים שעזרו בבנייה...
א. סילבן רצה להחליף את ביבי - ופעל כדי לחבל לו במערכת הבחירות, בדיוק כפי שעשה חשודי בבחירות
1999. זה לא התנהגות של פוליטיקאי רגיל - אלא של פוליטיקאי שאין לו גבולות.
ב. הוא אכן מצא עצמו בליכוד וניסה להפיל את ביבי, שבהחלט אינו הבעלים של הליכוד. הוא עשה זאת
באופן שנועד להבהיר שהליכוד בראשות ביבי, אינו לגיטימי (השווה בחירות שחשש מליטול בהן חלק,
לבחירות בסוריה - מתוך ידיעה שהדבר ינוצל כדי לנגח את הליכוד).
ג. אני מניח שלסילבן אכפת מג'ודי - שחשבון הבנק שלה חשוב מאוד לקריירה המשגשגת של סילבן, לפחות
כמו כשרונותיו המובהקים, עליהם אנו שומעים מדי ראיון עימו...
ד. בין תקופת מפלגת העבודה לתקופת זליכה, הייתה תקופה לא קצרה שבמשרד ישב סילבן. הגרעון לא
ממש הצטמק בתקופתו...
ה. אני תומך בהכנסת אנשים איכותיים לליכוד ("כוכבים") כעקרון. אני לא תומך בכל דמות שהוכנסה
לליכוד. למשל, אני ממש לא נלהב מכניסת חפץ, רגב ומרידור לליכוד. אני מ-א-ו-ד מבסוט מכניסת
בגין ויעלון לליכוד. רוב הח"כים של הליכוד הם אנשים איכותיים (לדעתי 8 מתוך ה12 הם נכסים
אמיתיים למפלגה), אבל כשהמפלגה הולכת לקבל פי ארבע ממספר זה, עדיף לצרף למפלגה כוחות
שלא בהכרח "עלו מהשטח", במידה ויש חשש ונקבל עוד רוחמות ואפללואים...
ישן 22-11-2008, 23:32
צלמית המשתמש של looklook

חשבתי שההנצחה של תות מעידה על האגו שלו. בכל מקרה, בחזרה לימינו אנו..
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "השוואה נכונה - אין לנו שום עדות לאגו מנופח מדי של תות ענח' אמון (שמת בגיל 18...)"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ori
ח'ופו, לעומת זאת, בנה הר מלאכותי בכדי להזכיר לנו מיהו - למרות שאפילו הוא (בניגוד לסילבן) יהיה
מוכן להודות שהיו גם כמה רבבות עבדים שעזרו בבנייה...
א. סילבן רצה להחליף את ביבי - ופעל כדי לחבל לו במערכת הבחירות, בדיוק כפי שעשה חשודי בבחירות
1999. זה לא התנהגות של פוליטיקאי רגיל - אלא של פוליטיקאי שאין לו גבולות.
ב. הוא אכן מצא עצמו בליכוד וניסה להפיל את ביבי, שבהחלט אינו הבעלים של הליכוד. הוא עשה זאת
באופן שנועד להבהיר שהליכוד בראשות ביבי, אינו לגיטימי (השווה בחירות שחשש מליטול בהן חלק,
לבחירות בסוריה - מתוך ידיעה שהדבר ינוצל כדי לנגח את הליכוד).
ג. אני מניח שלסילבן אכפת מג'ודי - שחשבון הבנק שלה חשוב מאוד לקריירה המשגשגת של סילבן, לפחות
כמו כשרונותיו המובהקים, עליהם אנו שומעים מדי ראיון עימו...
ד. בין תקופת מפלגת העבודה לתקופת זליכה, הייתה תקופה לא קצרה שבמשרד ישב סילבן. הגרעון לא
ממש הצטמק בתקופתו...
ה. אני תומך בהכנסת אנשים איכותיים לליכוד ("כוכבים") כעקרון. אני לא תומך בכל דמות שהוכנסה
לליכוד. למשל, אני ממש לא נלהב מכניסת חפץ, רגב ומרידור לליכוד. אני מ-א-ו-ד מבסוט מכניסת
בגין ויעלון לליכוד. רוב הח"כים של הליכוד הם אנשים איכותיים (לדעתי 8 מתוך ה12 הם נכסים
אמיתיים למפלגה), אבל כשהמפלגה הולכת לקבל פי ארבע ממספר זה, עדיף לצרף למפלגה כוחות
שלא בהכרח "עלו מהשטח", במידה ויש חשש ונקבל עוד רוחמות ואפללואים...

א. אני מבקש בפורום הזה בלי השם המפורש. ההשוואה של כל יצור חי לאולמרט (למעט מינים מסוימים של נחשים) מעלה בי צמרמורת, אנא חזור בך.
ב. הוא אכן נסחף בהשוואה הזו, הוא ממש לא כליל השלמות(גם נתניהו לא)
ג אולי מספיק עם סיפורי ג'ודי.. אכפת לו, לא אכפת לו, זה לא רלוונטי. עוד לא נולד הבעל שיעצור לה את זרם המרגליות.
ד. היה מיתון עולמי. הוא עשה מה שיכל באותן נסיבות
ה. מרידור גרוע בהרבה משלום. הנה איש שזגזג באמת . שלא הייתה לו בעייה להצטרף לרשימת החשודים של קדימה ושהגיע לליכוד אך ורק בעקבות הסקרים המחמיאים. אם יהיה שר משפטים ישמש כפיון של בג"ץ - מרצ בליכוד - גועל נפש
ו. איפה שמים את הגבול. כמה כוכבים נוספים עוד אפשר להוסיף ? בינתיים הצטרפו אולי 12

ישן 23-11-2008, 00:19
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

לא הייתה שום הנצחה ייחודית שלו. הסיבה היחידה לכך שהוא מפורסם כיום...
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "חשבתי שההנצחה של תות מעידה על האגו שלו. בכל מקרה, בחזרה לימינו אנו.."

היא שקברו נמצא שלם, פחות או יותר - וזה דווקא נבע משוליותו, ביחס למלכים גדולים, שקבריהם נשדדו
ולא נותר בהם דבר.
בקברו של תות נמצאו ה-מ-ו-ן מוצגים ארכאולוגיים מדהימים, ולכן הוא הפך כ"כ מפורסם...

א. אני לא משווה בין סילבן לחשודי באופן כללי - אני משווה בין ההתנהגויות שלהם כאנשי ליכוד שלא ממש
הסתירו רצונם שהליכוד יובס...
ב. ביבי אינו כליל השלמות (הוא מ-א-ו-ד רחוק מזה) - אבל איפה הוא ואיפה סטיב...
ג. זרם המרגליות שלה מתחיל בחשבון הבנק שלה. ביבי היה עושה קריירה גם בלי שרה (מן הסתם
קריירה מוצלחת עוד יותר...). אני מפקפק בכך שסילבן היה יוצא מהמושבים האחוריים לולא עמד מאחוריו
העיתון של המדינה...
ד. כן, והכלב אכל לו את שיעורי הבית...
את בדיקת 100,000 המכרזים שנעשתה ע"י זליכה, יכול היה גם סילבן לבצע, עם או בלי מיתון עולמי.
רק הבדיקה הזו חסכה לנו למעלה מעשרה מיליארד שקלים...
ה. מרידור גרוע בדיוק כמו סילבן. לא יותר. אני אכן חושש ממינויו לשר משפטים, ויש לכך סיבות
ברורות, אבל זה לא מוריד מהחשש שלי מסילבן וכישוריו המופלאים, בכל תפקיד שאותו יתבקש למלא
בכדי להציל את עם ישראל מאבדון (דבר שיעשה כמובן בעשר אצבעות...).
ו. אני יודע היכן שמים את הגבול - שמים אותו במקום שבו תימנע כניסתם של רוזנבלומיות, אפללואים,
רוחמות ושאר ירקות שיכולים להגיע מ"השטח"...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:44

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר