לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-11-2008, 00:36
  meandme meandme אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.11.08
כמה דברים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי meandme שמתחילה ב "חיל התותחנים"

kaker
אני משרת בגדוד נמר 405
קודם כל זה טבעי מאוד להתלהב מהMLRS כשמגיעים לתותחנים ובכללי, וזה באמת דבר מאוד מלהיב כשמסתכלים על זה, אבל התעסוקה שלהם היא באמת לא הכי מבצעית כשצוות תומ"ת(תותח מתנייע) כולל 10 אנשים כולל האלפ"א(אמצע לנשיאת פגזים ארטילריים), ובמשגר MLRS יש 3 אנשים כאשר אחד מהם נהג השני כוון והשלישי לוחץ על כפתור בשביל לירות, ונעזוב את זה שהפעמים שMLRS יורים בשירות שלהם הוא ממש קצת ועוד רקטות של גבס, הMLRS הוא לא ממש חוקי ולכן לא ממהרים להשתמש בו גם במלחמה, אז בעיקרון פשוט מלמדים את האנשים שם להשתמש בכלים ולהיות מוכנים כשיצטרכו אותם, וMLRS הוא אחד מהגדודים זאת לא איזה סיירת או משהו מיוחד וההפך, שאר הגדודים די צוחקים על הMLRS בשיבטה כי הם נחשבים כוסיות אבל באמת יש שם כוסיות, גם בנים כוסיות.
החבר'ה, באמת שייצא לי להיות עם אנשים בצנחנים ובגולני ובהרבה מקומות והחבר'ה בתותחנים פשוט אנשים טובים ואיכותיים אחד אחד, אני לא יודע אם זה בגלל כל הנפילי טיס שיש אצלנו או שסתם האנשים פשוט טובים.
אומרים לכם שתותחנים נטחנים וזה בולשיט, כי כולם נטחנים ולתותחנים יש יציאות ממש טובות אני סגרתי איזה שלוש פעמים שבת ופעם אחת 21 בכל הטירונות שלי, ומבחינת שביזות, אף אחד שם לא שבוז וזה שירות שהוא די מעניין הייתי אומר ולדעת שיש לך את הכוח הכי חזק ביבשה די מספק אז אל תקשיבו למה שאומרים לכם על החיל, ובכללי כל מה שאומרים לכם על הצבא לפני שאתם מגיעים למקום מסויים, כי עד שאתה לא שם אתה לא יודע..
האם כדאי לך ללכת ? לא יודע..תעשה את ההחלטות שלך, אני העדפתי להיות בגדודים. כל יחידה בצבא לא יוצאת למבצע כלשהו בלי תגבור ארטילרי לפני זה, והתגבור הזה הוא של הגדודים ולא של הMLRS כי הייעוד שלהם שונה לגמרי..אבל זה עדיין גדוד בתותחנים, 334 ..
הבדלים בגדודים...בגדול לא ממש אבל המיקום שלהם כן שונה, למשל גדוד נמר וקרן הם חלק מעוצבת גולן שנמצאים באזור רמת הגולן, וגדוד רשף ודרקון הם חלק מעוצבת עמוד האש שנמצאים בדרום, אבל השאר אותו הדבר..זהו סה"כ חיל מצויין ונראה לי אפילו ממש כיף.

ושאף אחד מכם לא ייטעה ויחשוב לרגע שחיילים בתותחנים לא עושים פעילויות חי"ר, אני למשל עכשיו נכנס לאימון מתקדם של חודשיים ואח"כ נמצא בקו חי"ר חודשיים בג'נין, והאבטשים שהיו לנו בחברון גם נחשבים, אז שלא יזבלו לכם שזה לא קרבי זה חלבי ובלה בלה..כמו שהמפל"ג שלי אומר לנו, הגדולה לא נמדדת במילים ובאיזה כוח צועקים בחדר אוכל שירים של הגדוד, אלא במעשים ובאיכות ורבאק, גדוד נמר למשל ירה במלחמה האחרונה 13,181 פגזים שזה המון פשוט המון.
וזהו בהצלחה עם ההחלטה, אני ממליץ בחום.

ashd0 כן הם נקראים ממתינים, הם מגיעים או לפני או אחרי, נפילים של כל מיני מקומות בעיקר טיס וכאלה, או מסרבי פינוי או כאלה שהגיעו לתותחנים מכל חור..בקיצור הם נקראים ממתינים.
לגבי נשק, יצאנו איזה 4 פעמים עם נשק הביתה במהלך הטירונות, אני חושב שבפעם הראשונה אחרי איזה חודש, אבל אל תדאג אחי, אתה כ"כ לא תרצה לצאת עם נשק הביתה כשתבין שזה לא כזה כיף ובייחוד נוח

whiskas2000
אין כזה דבר גדוד הכי טוב, מבחינתי הגדוד הכי טוב הוא הגדוד שאתה נמצא בו.
משום מה הרבה שואלים מה הכי טוב מה הכי טוב ולא רק בתותחנים, אלא בכללי בצבא..תבינו שאין כזה דבר הכי טוב, אתם צריכים לשאוף לעשות את הכי טוב שלכם וככה תהיו הכי טובים, הטוב נקבע לא לפי המקום שאתה נמצא בו אלא לפי המעשים שלך בלבד.

מקווה שעזרתי קצת
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-11-2008, 01:57
  b-17 b-17 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.11.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי meandme שמתחילה ב "חיל התותחנים"

תשמע בחור קראתי פה וכתבו לך מלא מלא מלא שטויות
יש פה מלא צעירים שמזיינים תמוח בשטויות אני לא בא להרעיל אותך על אף גדוד וואלה לאן שתגיע אני מאמין ששם כבר זה יבוא לך לבד ואם לא אז וואלה גם זה קורה בחלק מהמיקרים רק קצת לעשות לך סדר בדברים וגם לשאר המתגייסים (נכדים שלי !!!) כל הגדודים אותו הדבר! בפירוש אותם אנשים רק כלים שונים תומת משגר ושאר ירקות הגדודי דחפזים הרגילים עושים בבט"ש בדיוק אותו דבר כמו הMLRS שזה קווי חי"ר שלא יקשקשו לך שהם יורים פגזים מהבוקר עד הלילה כי הם פשוט לא עושים את זה וזה חארטה אם אומרים לך את זה כנ"ל MLRS החיל פועל על הכלים שלו אך ורק במלחמה או בצורך לאש חילוץ או כל דבר שהצבא יגיד לו מתי ואיך לפעול ישנם המון יחידות בחיל וכל אחת עושה את היעוד שלה זה משהו שבסוף לומדים הצבא הוא כמו תזמורת כל אחד והכלי שלו כולם מנגנים ביחד וחשוב שתבינו את זה אין יותר טוב ופחות יש תפקידים שונים העצה היחידה שלי אליך תבקש לעשות מה שבא לך מה שאתה מרגיש בלב שתהיה הכי שלם איתו במגבלות האפשר וזה שיהיה לך אחלה של גיוס תזכור שנוב הכי טוב ובהצלחה בשירות

תותחנים נוב 06!!!
!!~איכון כי אנחנו כאן בשבילך~!!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:42

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר