28-11-2008, 14:24
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
סיפור חסידי לכבוד יום שישי!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מזוז שמתחילה ב "אהוד אולמרט: ציפי לבני מנסה לבנות את קמפיין הבחירות שלה על הגב שלי"
בתגובה לדברי אהוד כבדרך הגב - אמר חיים רמון בזו הלשון..
לא!!! ציפי מנסה לבנות את הקמפיין שלה על הלשון שלי! שלי!!!
והחרה-החזיק אחריו אף הירשזון - לא!! ציפי מנסה לבנות את הקמפיין שלה על המזוודות שלי!!! על המזומנים שלי!!
וגם רוני בראון לא יכל לעצור את עצמו והכריז - חבר'ה! קדימאים שכמוכם! הרי כולם יודעים שציפי בונה את הקמפיין שלה על אצבעותיי! כן כן ! רק על האצבעות המצביעות-כפול שלי!!!
ואחריהם באה רוחמה והציגה את ירקותיה (מה שסחבה מטיסת אגרסקו) וחסון את יריקותיו ומופז זגזג אנא ואנה וכולם צועקים במקהלה אחת גדולה - שלי!! שלי!! השחיתות שלי!! הפשעים שלי!! זה הכל בזכותי!
עד שעלתה הזעקה השמימה והקימה שאון גדול ונאלצו המלאכים להגיב - יצאה בת קול ואמרה : אלה ואלה דברי מושחתים חיים!
ענה רבינו מזוז : "לא בשמים היא" ודן את כולם לכף זכות!
נתרצה אלוקים שבשמים ואמר "ניצחוני בניי, נצחוני משפטניי! מני , אתה יכול לעשות לי טובה?"
ויענהו מזוז בזו הלשון "מה?"
ויאמר אלוקים "את אולמרט בכל זאת תשפוט, שהרבה להרשיע מכל אדם"
ויהנהן בראשו ויען " יהי כי כן" ויחכה עד לרבע-שעה לפני הבחירות ויגש את פתשגן-האישום ותצהל ציפי, ויצהלו סריסיה השרים ורק מדינת ישראל נבוכה.

נערך לאחרונה ע"י looklook בתאריך 28-11-2008 בשעה 14:27.
|