לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-11-2008, 16:24
  Y.S.I Y.S.I אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.11.08
ויתור על חובלים בשביל חי"ר

שלום.
לפני חודשיים הייתי בגיבוש לקורס חובלים והתקבלתי לקורס.
מצבי הוא כזה: אני רוצה מאוד להיות קצין ותמיד היה לי ברור שזה מה שאני רוצה אבל אני מעדיף להיות בחי"ר מאשר בחיל הים. יש לי בינואר יום סיירות אבל למען האמת אני פחות מעוניין לשרת ב"יחידות העילית" כמו סיירת מט"כל, שייטת 13 וכדומה ואני מאוד רוצה לשרת באיזה פל"סר.
ידוע לי שכדי להתקבל לפל"סר צריך קודם להתגייס לחטיבה ואז לצאת לגיבוש, מבחינתי אני מאוד נרתע מלוותר על קורס חובלים כל עוד אני לא בטוח שאני אהיה בפל"סר-אם זה מה שאצטרך לעשות אז כך אעשה אבל אני משתדל להמנע מכך.
שמעתי על אנשים שמתגייסים לקורס חובלים בידיעה מראש שהם יפרשו ויקבלו שבוע ראיונות-מבחינתי זו לא אופצייה, אם אני מתגייס לקורס אני מתגייס כדי לעבור אותו ואני לא הולך לשחק משחקים מיותרים עם הצבא.

האם מישהו יודע איך אוכל להשתמש בעובדה שעברתי גיבוש כדי להגיע לאן שאני רוצה להגיע?

תודה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-11-2008, 17:31
  mrwiseass mrwiseass אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.12.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Y.S.I שמתחילה ב "ויתור על חובלים בשביל חי"ר"

אחרי גיבוש חובלים מגיע לך ראיון צנחנים אבל אף אחד לא מבטיח לך שום דבר.
לגבי נפילה, נכון מגיע לך שבוע ראיונות אחרי שאתה נופל מחובלים אבל אתה צודק עדיף להתגייס לאן שאתה רוצה מלכתחילה ולא לבזבז זמן יקר על הכשרה שבעצם לא תעזור לך בשום מקום אחר.

לפי ההודעה שלך נשמע שאתה לא רוצה ממש חובלים, לפי נסיון עבר עדיף לקחת תסיכון וללכת על מה שאתה באמת רוצה ולא להתגייס למשהו שאתה אולי לא רוצה, כי אתה סתם תבזבז שם זמן ובסוף תעזוב...

אם אתה בכושר ובטוח בעצמך, לך ליום סיירות, גם אם אתה לא מתקבל לסיירות העילית אתה יכול להגיע לאגוז, מאותר דובדבן מגלן ובכל מקרה להגיע עם נתונים טובים לגיבושי יחטיות..

ישן 28-11-2008, 19:21
  BELTZUSH BELTZUSH אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.12.05
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי gixxer שמתחילה ב "זה שאתה לא שומע על פעילויות..."

סלח לי מר פז"מ שרשם לו שהוא צעיר.
אף על פי שהוא ניזון באמת משמועות, כנראה שהוא יודע קצת יותר ממך.

כמו שאמרת חבריקו, ובצדק, יח' כמו מטכל, 669 ושלד"ג (בכוונה לא הכנסתי את 13) באמת לא עושות בט"ש יותר מידי, מה שכן, גם לאחר שמסיימות מסלול הם מתאמנות המון.
לעומת זאת, סיירות כגון פלס"ר גולני או חה"ן גבעתי עושות כמעט פעילות יומיומית בגזרות השונות (כמובן, לא בתק' הנוכחית, ברגיעה הדיי מוחלטת הזאת)

מה שכן, האופי של השירות בחובלים שונה מכל היח' הללו מיסודן, לכן אני לא מבין איך אתה יכול להתלבט ולהשוות בכלל, זה אופי שונה לגמרי של שירות ולכן אם אתה מעוניין במשהו אחד אינך יכול להיות מעוניין גם באחר.

אני מאמין שזה יעזור לך במידה ותחתום ויתור ותתכוונן על יח' ספציפית העובדה שעברת את הגיבוש, אבל אף אחד לא יכול להבטיח לך דבר כזה, מקסימום תהיה קצין בגדודים- אין בזה שום פסול, ולהפך, עבודה לא פחות מאתגרת.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:39

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר