לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-11-2008, 20:46
  magad magad אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.03.08
כמה שאלות - נסיעות , רפואי וכוי

אהלן אנשים יש לי כמה שאלות ואני מקבץ אותם לאשכול אחד .

1.איך אני מגיע מהרצליה למחנה נתן? אני צריך להיות שמה ב10 (כמובן שעדיף 20 דקות לפני) איפה מחליפים רכבת בת"א? והבנתי שצריכים מתחנה מרכזית להגיע למחנה נתן דרך מונית או אוטובוס של הצבא , אבל באוטובוס אין רוב הזמן מקום ועדיף מונית - כמה עולה נסיעה למחנה נתן? ובאיזה שעה כדאי לצאת לכיוון של המחנה?(אני נוסע עם חבר ואנחנו רוצים לאכול משהו לפני בב"ש).

2.יש לי כאבי ברכיים חזקים במסדרים (יש לי מדרסים שבנתיים אחרי שבוע לא בדיוק עוזרים לי) המפקד אמר לי שאם אחרי שבוע לא עוזר לפנות אליו - איך הוא יכול לעזור לי בעיקרון? (פטור או דרך אחרת).

3.יש לי משקפים ואני יודע שאני צריך לקבל תלוש של 300 שקל , ממי אני מבקש?

4. ושאלה אחרונה וקצת מפגרת - אני כרגע בשיריון ואני רוצה לצאת למטקים בסוף מסלול , מה הסיכוי לצאת (אם אני לא חניך תורן או מארגן שמירות)אבל אני עושה מה שאומרים לי ובעיקרון חייל טוב, מה הסיכוי לצאת לקורס? האם בשיחות עם המפקדים שיהיו השבוע צריך לציין את זה או שאני סתם יצא צעיר?

תודה אנשים
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-12-2008, 14:00
צלמית המשתמש של עידו403
  משתמש זכר עידו403 עידו403 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.04
אני מניח שכבר מאוחר מדי, אבל לטובת הפעמים הבאות וגולשים אחרים:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי magad שמתחילה ב "כמה שאלות - נסיעות , רפואי וכוי"

1. אתה יכול להחליף רכבת בכל אחת מתחנות ת"א (אוניברסיטה, מרכז/סבידור/ארלוזורוב, השלום, ההגנה), כל זאת בהנחה והרכבת שאתה עולה עליה מגיעה לבאר-שבע. אתה יורד בתחנת ב"ש מרכז, יוצא מהתחנה, מסתכל שמאלה ורואה את התחנה המרכזית מעבר לכביש.
או שתיקח מונית ביחד עם עוד 3-4 אנשים, כל אחד ישים 5 שקלים, ובתוך 5-10 דקות אתם במחנה נתן. או, שתעלה על אחד השאטלים שיוצאים מהחניון שצמוד למקדונלד'ס (אם אני לא טועה).
הכי פשוט- לך אחרי כל החיילים.
קח בחשבון שהנסיעה מת"א לבאר-שבע אורכת כשעה ורבע ביום טוב, שעה וחצי/שעה ו-45 ביום לא טוב (יום ראשון הוא יום רע מאוד).

2. פנה לחובש- כשיהיה לכם מסדר חופ"ל. הוא יפנה אותך לרופא, אשר יחליט מה לעשות- הפניה לאורטופד, מרשם למדרסים אחרים, פטורים וכו'.

3. המפקד האישי שלך או החובש. הם כבר ידאגו שתקבל את טופס ההפניה למשקפיים.

4. תמיד טוב להסתכל קדימה ולכוון גבוה. אין בעיה שתגיד את זה למפקדים שלך בשיחות אישיות, אבל אין צורך להתרברב בכך או להזכיר את זה בכל הזדמנות, מה גם שעוד מוקדם לכך. תהיה חייל טוב, אל תסתבך, תהיה מקצועי וממושמע, ויהיה בסדר.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:56

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר