23-03-2005, 23:21
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.11.03
|
|
|
זרקה את הכלבה מהקומה ה-3
</B>תושבת אשדוד בת 66 חשודה שזרקה מהקומה השלישית את כלבת המשפחה, מסוג לברדור, בת ארבעה חודשים, לאחר שזו עשתה את צרכיה בבית. היא חשודה גם שתקפה את נכדתה. הסבתא עוכבה לחקירה בחשד להתעללות בבעל חיים ובתקיפה. בתום חקירתה, היא שוחררה היום (ד') בערבות.
תושבת אשדוד התלוננה הלילה בפני עמותת "תנו לחיות לחיות" על כלבה שהושלכה מקומה שלישית בבניין. אנשי העמותה ובהם הדוברת, אתי אלטמן, מיהרו לשלוח נציגה למקום שאף התעמתה עם בעלת הבית.
במקביל, הוגשה גם תלונה למשטרת אשדוד. השוטרים הגיעו למקום והתברר שכלבת המשפחה עשתה את צרכיה בדירה, והסבתא ביקשה מנכדתה בת התשע לנקות את הצרכים. הילדה סירבה ואז הסבתא רגזה, לקחה את הכלבה והשליכה אותה מהחלון.
הנכדה, שחסה על כלבתה, ירדה אליה מיד וחיבקה אותה. לפי החשד, הסבתא רצה אחריה, הוציאה את הכלבה מידיה והחלה להכות את נכדתה לעיני השכנה. השכנה ביקשה ממנה להפסיק, אך הסבתא לא התייחסה אליה.
נציגת תנו לחיות לחיות באשדוד, סילביה רחמים, שהוזעקה למקום, נכנסה לבית וחטפה את הכלבה הפגועה מבית המשפחה. רחמים סיפרה: "פגשתי בשכנה שהיתה מאוד נסערת וסיפרה לי מה קרה. היא היתה מאוד מזועזעת ואמרה לי שלא ישנה כל הלילה. החלטנו לפעול והתברר לנו שהכלבה נמצאת למעלה בבית. חרדנו לשלומה כי תיארתי לעצמי שהיא זקוקה לטיפול רפואי. נכנסתי לבית ללא רשות, ולמרות התנגדות, ופשוט לקחתי אותה משם. מצידי שיפתחו לי תיק במשטרה על כך".
לדבריה, "הכלבה שכבה על השטיח ונראתה לא טוב. היא לא זזה. מיהרתי לקחת אותה לווטרינר על חשבוני. היא נפגעה קשה מאוד באיבריה הפנימיים. נאמר לנו אגב כי על פי חוק ייתכן והכלבה תוחזר לבעליה אבל אתי אלטמן החליטה לקחת אותה לעמותה ולטפל בה שם באחת הכלביות כי היה ברור לנו שהיא לא תחזור לשם".
ואילו הסבתא טענה בחקירתה כי "היד שלי היתה רטובה והכלבה החליקה מידי, הנכדה שלי נכנסה להיסטריה ונתתי לה סטירה כדי להרגיע אותה".
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3062371,00.html
|