לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-11-2008, 14:42
  tttlll tttlll אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.11.08
האם קיים קיפוח חיילים עם משקפיים?

אהלן אני קצת אחרי צו ראשון ויש לי מספר 1.25 ו-1.50 בעיניים... אני ככל הנראה יקבל יום סיירות כי הבנתי שבמספר כזה מקבלים ואני הולך מאוד להילחם על זה אם לא אבל אני מאוד פוחד מקיפוח של בעלי משקפיים והאם בכלל יתיחסו אליי בדרך שווה לאחרים? האם אתם מכירים לוחמים בסיירת מטכל לדוגמא עם משקפיים? כמו כן שמעתי שבשייטת 13 אין שום מצב להיות בעל ראייה לקוייה אבל בתוכנית סודי ביותר ששודרה בערוץ 2 מרואיין שם קצין בשייטת 13 עם משקפיים, למישהו יש הסבר?
האם לייזר תופס לגבי היחידות כמו מטכל\שייטת\669\שלדג? או שאין על מה לדבר?
ובמקרה בו אני לא יעבור אף גיבוש המשך ואתגייס לחטיבת חיר רגילה האם שם יש קיפוח בגיבוש יחטיות? האם אתם מכירים חיילים ממושקפים או עם מספר קטן בעיניים ביחטיות של יחידות?
כמו כן אני מאוד חושש מלשרת עם משקפיים אני לא רואה איך אני ירגיש מספיק קרבי וגבר להסתער ולתת מעצמי הכל עם משקפיים אני מרכיב עדשות ביום יום אבל ברור לי שזה קשה להרכיב גם בצבא בשבועות שטח ושדאות, מישהו התנסה?

תודה לכם..
מלש"ב מודאג..

נערך לאחרונה ע"י tttlll בתאריך 30-11-2008 בשעה 14:45.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-11-2008, 17:50
  y o g e v y o g e v אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.05.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי tttlll שמתחילה ב "האם קיים קיפוח חיילים עם משקפיים?"

שמע המצב שלך כמו שלי.לי אפילו יש מספר גבוה יותר 1.5 ו.1.75 שלחתי פקס אחד לבקשת חריג ואישרו לי אותו.
עכשיו גם לי אמרו שחובלים ,צוללות ,סיירת מטכ"ל, שלדג ו669 פתוח לפני,אני כמוך גם לא ממש יודע לגבי אפליה אך אני יודע שבטוח שאם יש להם מלש"ב Xעם נתונים Y בלי משקפיים לעומת מלש"ב Z גם עם נתונים Y אז הם בטח יעדיפו את מלש"ב X .

אני לא יכול להעלים את האפליה אבל אני כן יכול לעשות משהו ,אני יכול להתאמן בצורה רצינית לא לוותר לעצמי לשאוף להכי טוב שאני יכול ,להוציא תוצאה טובה ביום סיירות ועל ידי כך לוודא שהתוצאה שלי תהיה מספיק גבוה שהם ירצו אותי איתם.

אם הם מאפשרים לבעלי משקפיים להתמיין אז כנראה הם באמת רוצים אותם איתם.

בקיצור לא יעזור לך ממש לעסוק בזה,תתאמן כמו שצריך תבוא מוכן ותתן את כולך.
אם תבוא עם 80% מהיכולת שלך ולא תתן את כולך לא תצליח!

בהצלחה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:06

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר