לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-11-2008, 22:42
  skelz skelz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.10.03
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי ducklock שמתחילה ב "בעובדה האוכל סבבה לא יותר..."

כל פעם הנושא נפתח ומחדש
והגיע הזמן ליישב את סוגיית בח"א 27..

בח"א 27 היה בסיס מבצעי לכל דבר שהשתתף במשימות היסטוריות. מבצעי חילוץ, סיוע למדינות בזמן אסון, ואיך לא, מבצע שלמה.

נכון לעכשיו, אין בח"א 27.. זהו מחנה 27
ובתור מישהו שהיה בבחא 27, את רוב שירותו (וחבל מאוד שלא את כולו)
אני יכול לספר לך שלא היה בסיס כמוהו בכל חיל האוויר, מכל בחינה אפשרית
אוכל, מגורים, ותנאים כללים.. ביחוד, יחסם של האנשים שהרכיבו את הבסיס, שבגדול, זה מה שהכי משנה

והיום, כאשר פגשתי חבר ממחנה 27, נודע לי כי דברים התשנו, עקב עזיבתם של חלק מהיחידות לנבטים
אורחות החיים מבחינה חברתית השתנו מעט, וכן.. פחות כיף לסגור..

XooXad, אם נבחרת לתפקיד מודא"ל מוטס, הייתי אומר לך ללכת על זה כי צפוי לך שירות מעניין
בין אם זה בבח"א 27 או בנבטים.
בהצלחה.

לאדון ducklock.
תראה מעט כבוד ידידי ואל תזלזל בכך שחלק מהאוכלוסיה שם יוצאים יומיות
אחרי הכל, בזמן מבחן. אנשי הצבא ששכנו בו הוכיחו את עצמם פעם אחרי פעם, בכל מבצע שהוטל עליהם
וזה ידידי, המבחן האמיתי.

לסיום אומר ואגיד ששום דבר לא ישנה את מה שאני יודע ומרגיש לגביי החלטת סגירת הבסיס
חיל האוויר עזב בית חם בגלל בצע כסף לנדלן של נתב"ג, זה מאוד שקוף וברור.
בבית החדש טוב, אבל לא חם בכלל..
בימים אלה, לאיש לא בוער ליישב את הנגב, ואין שום חזון בהקמת בח"א 28. אפילו דרגים בכירים לא מאמינים בכך

נערך לאחרונה ע"י skelz בתאריך 20-11-2008 בשעה 22:48.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-11-2008, 22:56
צלמית המשתמש של ducklock
  ducklock ducklock אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.01.07
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי skelz שמתחילה ב "כל פעם הנושא נפתח ומחדש והגיע..."

ידידי הנכבד,אני מדבר על מה קורה בבח"א 27 שכן הוא עדיין בח"א ויהפוך למחנה ב1 בינואר.אלו העובדות היבשות ועליהן לא אתווכח איתכם אפילו.

אין בי כל זילזול לאנשים שעושים יומיות אלא רק דיברתי על התנאים לאנשים שלא עושים יומיות.

מסתבר שלא היית בבסיסי חיל אוויר אחרים שאתה מחשיב את מגורי הבח"א והאוכל בו לטובים.אני לא יודע איפה שירתת אבל אני מניח שעזבת באוגוסט..כרגע הבסיס זוועתי שכן הוא ריק,ולכן אני מדבר על מה קורה בו עכשיו.

בנוגע למעבר לנבטים...אני איתך לחלוטין.זה ממש לא עניין של יישוב הנגב אלא עניין של אדמה...ובמקרה הזה,אדמה יקרה מאוד שבה משתמש(או השתמש) הבח"א.

נערך לאחרונה ע"י ducklock בתאריך 20-11-2008 בשעה 22:58.
ישן 21-11-2008, 00:28
  טום 8888 טום 8888 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.09.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי XooXad שמתחילה ב "תנאים בבסיסי חיל אויר"

בתור אחד שלא ראה פעם אחת את בח"א 27 אבל שמע מספיק מכל החיל, אני רק יכול להגיד לך שאם תגיע לנבטים תגיע לבסיס עם התנאים הטובים בחיל.

יש לך מגורים מעולים, מזגן מרכזי שמציל אותך בקיץ (ותקח בחשבון שבמקומות כמו מצפה ותל נוף למשל אין מזגנים), אחלה שקם, מרכז ספורט חדיש שעלה הון לא קטן כולל מגרש פרקט לגמרי בשביל כדורסל, חדר כושר עם פלזמות ומה עוד. מה שכן שאם אכן תהיה מודא"ל מוטס ותעבוד בחלק התובלות של הבסיס, תסבול קצת כי נכון להיום יש בעיה רצינית עם כל העניין של התנועה בין הבסיס המקורי, הכנף לבין מתחם התובלות.
אבל אין מה לעשות, כמו כל דבר צה"לי יש "פערים" אם ננסח זאת יפה ופשוט לא חשיבה עד הסוף אם נהיה כנים.

בקיצור, אל תדאג, חוצמזה אל תתייחס למקום, תתייחס לתפקיד קודם, והבנתי שמודא"ל זה אחלה תפקיד.
ישן 21-11-2008, 12:50
צלמית המשתמש של ducklock
  ducklock ducklock אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.01.07
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי yuvalapidot שמתחילה ב "שלום, ראשית, סליחה על ניצול..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי yuvalapidot
שלום,
ראשית, סליחה על ניצול הפורום הזה, אבל זה נראה לי בדיוק המקום המתאים לשאלה כזו:
אתמול סיימתי טירונות 02 ואני ביחד עם עוד עשרה חברים שהיו איתי בטירונות מיועד למודא"ל מוטס של חיל האויר.
ידוע לי שהקורס לתפקיד מתחיל ב-30. כולנו קיבלנו צו התיצבות ליום ראשון הקרוב בשדה דב - בימ"מ.
האם מישהו יודע מה נעשה כל השבוע הקרוב? עבודות רס"ר? אולי יתנו לנו חופש (: ? יכול להיות שישלחו אותנו משם לעובדה? אני רוצה לדעת בגלל שאני לא יודע אם להביא תיק עם ציוד או לא... אם אני אשאר בשדה דב אני אצא יומיות?

חוץ מזה, מישהו יודע אולי מהו אורך הקורס? ואיפה תתבצע בסופו של דבר ההכשרה?

תודה מראש.

אי אפשר לדעת בוודאות לגבי הימ"מ.אופציה אחת היא שתקבלו חופש עד תחילת הקורס בעובדה,ויכול להיות שכל אחד יסופח לבסיס קל"ב לשבוע ויעשה עבודות רס"ר.ממש אבל ממש לא קבוע ולחלוטין תלוי בימ"מ.אם יתנו לכם חופש,אז ביום ראשון כבר תקבלו צו לעובדה.אם לא,תקבלו צו ביום חמישי.מה שהגיוני,שכנראה לא תישלחו ביום ראשון ישר לעובדה כי...אין לכם מה לעשות שם עד תחילת הקורס.לא צריך לדעתי לבוא עם תיק ביום ראשון.הקורס נגמר מתישהו באפריל.יותר מזה אי אפשר להגיד לצערי הרב.

בהצלחה לכם מודא"לניקים

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:37

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר