לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-12-2008, 21:24
  sherminator sherminator אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.03.08
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי e13290 שמתחילה ב "יש הרבה אנשים שנופלים..."

על מה אתה מתבסס?
עשית פעם גיבוש גדס"ר?(אני לא, אבל משום מה יש לי הרגשה שגם אתה..)

עם זאת יש משהו בדבריך, מישהו שלא מתאים לשירות ביחידה מסויימת אבל בכל זאת מתקבל דרך ראיון, סופו כנראה לנשור במהלך המסלול, לעומת זאת מישהו שמתאים לדוגמא לשירות בגדסר"ים יגיע לשם(אם ירצה) בסופו של דבר דרך גיבוש או ראיון.

"גיבוש גדס"ר זה גיבוש שאם אתה מסיים אותו אתה רגל וחצי בפנים - אם אתה מתאים לקורס חובלים וסיימת גיבוש י"חטיות - אתה תתקבל"

לדעתי ממש לא נכון ולא מבוסס על כלום אבל קל להגיד..,
עוד דבר,מישהו שעבר גיבוש חובלים ממש לא בהכרח שיתאים לשירות בסיירות שכן המסלול, השירות וכתוצאה מכך האופי והתכונות הנדרשות מהחיילים שונות(יש גם דומות).

לגבי גיוס למקום במטרה אחת שהיא להגיע למקום אחר אני מסכים איתך, אבל אני חושב שהייתי מתגייס בראש פתוח ובודק אם אולי זה מתאים לי בכל זאת(לא חסרים מקרים).

שבוע ראיונות הוא אופציה לא רעה לנושרים בגלל המגוון הרחב של היחידות ובחוסר הצורך בגיבוש, אבל אסור לשכוח שלא כולם מקבלים את מבוקשם אם בכלל.

חח וואי כמה כתבתי
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-12-2008, 17:16
  1pac 1pac אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.09.04
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי e13290 שמתחילה ב "לא עשיתי גיבוש י"חטיות אבל..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי e13290
לא עשיתי גיבוש י"חטיות אבל אני יודע מה הולך שם פחות או יותר. לא משהו בלתי אפשרי. עשו פעם בפורום את הסטיסטיקה ו86% ממי שמסיים את הגיבוש מתקבל.

אם הוא לא יסיים את הגיבוש הוא לא מתאים לשירות בגדס"ר - גם אם שירת לפני זה בחובלים. חבל שינשור במהלך המסלול... השבוע ראיונות לא בא לחסוך מהחיילים את הגיבוש כי הצבא מפחד שיהיה להם קשה, אלא מתוך הבנה שהם עברו מיונים קשים יותר מהגיבושים ליחידות אליהן הם מתמיינים. אני עשיתי גיבוש חובלים לפני קצת יותר משנה ולפי מה שחברים שלי ש,עשו י"חטיות , סיפרו לי, הגיבוש שלי לא נפל בהרבה משלהם.

היי,
בלי קשר לדיון ביניכם,
הסטטיסטיקה היא איפה-שהוא באזור ה-50%, זאת לפי הרבה מאמרים שראיתי בזמנו בפורום (אם אני לא טועה, היו אלה החבר'ה של מרץ 08 שכתבו הרבה מאמרים).

כמובן שלא אני ולא אתה נדע סטטיסטיקות, אבל כהנחה בסיסית, אני לא שמעתי על גיבוש שמספר ה"עוברים בהצלחה" עולה על מספר המסיימים; אפילו לא הגיבוש לטיס.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:36

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר