
24-03-2005, 16:07
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.03.02
הודעות: 11,286
|
|
|
שוער צרפת, בארטז: מחרים את ישראל, לא מגיע
אם לא מספיקות הצרות של המאמן ריימונד דומנק בנבחרת צרפת, סיפק לו פביאן בארטז אחת נוספת. שוער הנבחרת הודיע במסיבת עיתונאים כי הוא לא מתכוון להגיע למשחק החוץ מול ישראל ביום רביעי הבא באיצטדיון רמת גן.
"כשאני רואה את כל מה שקורה בעולם, אני לא מבין למה רוצים לשחק בישראל", נימק בארטז את החלטתו המפתיעה תוך שהוא מכוון למדיניות ישראל בשטחים. "אני לא אוהב את זה בכלל. אני מדבר כאב לילדים ולא כשחקן".
התבטאותו של בארטז חריגה במיוחד משום שאינה נוגעת למצב הבטחוני בישראל, שהשתפר לאין שיעור מאז מונה מחמוד עבאס (אבו מאזן) ליו"ר הרשות הפלסטינית. הביקורת של בארטז היא פוליטית כנגד עצם השליטה הישראלית בשטחים.
השוער הוסיף כי אין בכוונתו להגיע גם למשחק הידידות בסין בחודש יוני, ולפרוש בסוף 2006: "אני כבר בן 35 וזה מספיק. זו אמנם לא החלטה סופית, אבל זו המגמה כרגע".
אם אכן בארטז לא יגיע לישראל, ייאלץ דומנק לפתוח עם השוער המחליף שלו, גרגורי קופה מליון.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3062915,00.html
_____________________________________

|