לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-12-2008, 12:39
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
מה גורם?...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "המטפלת מבית חב"ד: "הייתי צריכה לעשות יותר" (וגם מספרת על המכות הקשות שקיבל הפעוט)"

בדיוק מה שגורם לבן אדם לשאת על גופו חגורת נפץ ולהתפוצץ בלב מרכז מסחרי !
בדיוק מה שגורם לבחורה לפוצץ את עצמה באמצע מסעדה הומה באזרחים וילדים !
בדיוק מה שגורם לחבורת גברים לערוף ראש של חטוף מול מצלמה עובדת !
בדיוק מה שגורם לצלף לכוון את נשקו ולירות לעבר עגלה ובה תינוקת !
בדיוק מה שגורם לאנשים לבצע לינץ' בשני חיילים חסרי ישע ולהשליך את גופותיהם מבעד לחלון !

אתה רוצה עוד כמה דוגמאות?..

ומה שמעניין הוא שבמאה ה 21 מרבית המעשים האלה מתבצעים על ידי אנשים שחולקים מכנה משותף מאוד ברור !

ורק הערה קטנה אחת אליך ואל שאר אלה אשר חוזרים כאן על העובדה כי דווקא הנרצחים בבית חב"ד עברו התעללות קשה טרם נורו, משום מה לא נלקחת בחשבון העובדה שהמתאר של הפיגוע בבית חב"ד שונה בתכלית משאר המקרים !
בכל שאר אתרי הפיגועים המתאר התבסס על ירי והשלכת רימונים לעבר קהל שנכח או במסעדות או במרכזים הומים, הפיגוע בבית חב"ד היה היחידי בו למעשה התבצרו מחבלים בתוך מבנה יחד עם בני ערובה!
כשקורה דבר כזה (בשילוב עם תגובה או למעשה חוסר תגובה מצד כוחות הבטחון המקומיים) סביר מאוד שהתוצאות יהיו נוראיות פי כמה....

ליבי על הילד הקטן הזה....
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-12-2008, 15:06
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
מה גורם? האיסלאם או יותר נכון הפירוש שנותנים גללי המדבר הללו לדתם.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "המטפלת מבית חב"ד: "הייתי צריכה לעשות יותר" (וגם מספרת על המכות הקשות שקיבל הפעוט)"

אני משתדל לזכור כי בעולם חיים מוסלמים רבים אשר לא רואים את המצווה העיקרית של דתם כ'תרצח'.

ההשתדלות שלי לפחות לגבי ארצנו נתקלת בקושיה מדוע כשניתנת להמוני המוסלמים ההזדמנות להניח פתק כלשהו בקלפי - הרי שהדבר מוליד מפלגות שסיסמתן הינה 'תרצח - והרבה' כגון החמאס והחיזבאללה או כאלה הטורחות לסנגר במתק שפתיים ובדמעות תנין על החלאות ולהכין את הקרקע המשפטית או הציבורית במגזרם לרצח הבא בשמו של אללה.

האיסלאם שב ומשמש כמנוע רצחני כפי שעשה זאת לפני 1380 שנים רק שהפעם ללא כל אידאולגיה אמיתית או מסווה של רצח.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:42

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר