לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-12-2008, 04:50
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
רשימת הליכוד לכנסת, הפרשנות ועוד אנקדוטה של דובר קדימה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3635496,00.html

והנה הרשימה
  1. בנימין נתניהו
  2. גדעון סער
  3. גלעד ארדן
  4. ראובן ריבלין
  5. בני בגין
  6. משה כחלון
  7. סילבן שלום
  8. משה בוגי יעלון
  9. יובל שטייניץ
  10. לאה נס
  11. ישראל כץ
  12. יולי אדלשטיין
  13. לימור לבנת
  14. חיים כץ
  15. יוסי פלד
  16. מיכאל איתן
  17. דן מרידור
  18. ציפי חוטובלי
  19. גילה גמליאל
  20. משה פייגלין
  21. זאב אלקין
  22. יריב לוין
  23. ציון פניאן
  24. מיכאל רצון
  25. איוב קרא
  26. דני דנון
  27. כרמל שאמה
  28. אופיר אקוניס
  29. אהוד יתום
  30. אללי אדמסו
  31. יצחק דנינו
  32. דוד אבן-צור
  33. קטי שטרית
  34. מירי רגב
  35. שגיב אסולין
  36. בועז העצני
  37. גיא יפרח
  38. אסף חפץ
  39. יחיאל לייטר
  40. קרן ברק
  41. דניאל בן לולו
  42. עוזי דיין
__________________________________________________ ____________________

פרשנות :

העשיריה הראשונה מ-ע-ו-ל-ה

אחרי נתניהו, שהוכיח כבר מנהיגות בהיותו ראש ממשלה ושר אוצר, נכנסים הח"כים גדעון סער וגלעד ארדן- שני מחוקקים חברתיים מצטיינים. אחריהם רובי ריבלין ובני בגין, שיהוו עוגן ימני מצוין לרשימה ואחריהם משה כחלון - עוד ח"כ חברתי , אחריהם סילבן שלום - הבעתי כבר את דעתי עליו - אני מניח שגם אלה שלא אוהבים את סגנונו - בכל זאת מודים שהוא עשה כמה וכמה דברים חיוביים למען המדינה.הפעם , בניגוד לפעם הקודמת ידע שלום גם לשמור על ממלכתיות ולכבד בנוכחתו את "טקס הסיום" של הפריימריס - לדעתי הוא הגיע למקום ראוי.

על יעלון באמת שאין מה להכביר מילים, איש ישר ומוכשר שניסיונו כרמטכ"ל וכמי שראה מערכות קורסות בגלל שחיתות שלטונית - יועיל מאוד. יובל שטייניץ - עוד בטחוניסט, איש בעל חשיבה מקורית, שלא תמיד הולך בזרם ולא מוותר לאף אחד. לאה נס- אודה ולא אתוודה, היא גרה בשכונה שלי , אבל זאת לא הסיבה שבגללה אני מעריך את האישה הזאת - בהחלט סמן ימני נוסף בליכוד

העשיריה השנייה טובה יחסית

ישראל כץ אומנם עסקן , אבל בכל זאת חוקק כמה חוקים מועילים בכנסת הנוכחית. מקווה שיתמקד בעשייה זו. יולי אדלשטיין עוד אדם משכמו ומעלה ועוד סמן ימני ברשימה. לימור לבנת- לא הייהת שרת חינוך רעה עד כדי כך , ניסתה לעשות מהפכה ונכשלה - מול ארגון מורים חזק שמולו מאוד קשה להצליח - מקווה שתצליח יותר בקדנציה הבאה. חיים כץ - אם כל כוחות הועדים הגדולים הביאו את חיים כץ רק למקום ה -14, מילא. אם כי הייתי מעדיף לראות דאגה לזכויות עובדים באופן אחר.. 15

.

יוסי פלד, פחות או יותר איש השמאל/שמאל לשעבר הראשון ברשימה. מוטלת עליו חובת ההוכחה להתאמת עמדותיו לעמדות הליכוד. מיכאל איתן הוא ח"כ מצטיין, נואם משעשע ואדם בעל יכולות גבוהות. כמו כן הוא מחוקק מצטיין ואדם ישר מאוד - נכס.

דן מרידור, הוא הנפילה הגדולה הראשונה ברשימה - שמאלן מובהק שהגיע לליכוד כדי לחפש ג'וב. המתפקדים הענשיו אותו בהתאם.

ציפי חוטובלי היא אישה דעתנית, מעניינת ומוכשרת. מי שראה את התוכנית "מועצת החכמים" יודע על מה אני מדבר.

גילה גמליאל - אין לי מושג מהם עמדותיה, מה היא מתכננת לעשות, האם היא מורדת? או ההפך ? תומכת התנתקות? כדי לברר

משה פייגלין - מבחינתי זו מכה לנתניהו. לא מכה כואבת אבל עדיין מכה. הדרך הכי פשוטה לפתור את הפלונטר היא לשאול אותו באופן ברור - האם אתה חושב שרק אדם דתי ושומר מצוות יכול להיות ראש ממשלה? האם אתה רוצה להחזיר את הסנהדרין ולהפוך אותו לתחליף בית משפט? מהם עמדותיך בנושא הסרבנות? אם התשובות לשאלות אלה יהיו סבירות ומצביעיו יצביעו לליכוד (יפסיקו המחזות של יישובים בהם יותר מתפקדי ליכוד מבוחריו) הרי שאין לי שום בעייה איתו - אחרת - שימודר מהעשייה בליכוד

לא אכנס לעשיריה השלישית - רק אציין שנבחרו בה הרבה אנשים שהם ימין אידאולוגי גמו אהוד יתום, מיכאל רצון, איוב קרא ואני בהחלט מברך על כך.

************************************************** ********************************************

לאור הרכבה של רשימה זו ולאור העובדה שדן מרידור ומשה פייגלין התברגו נמוך, החלטתי להצביע ליכוד בבחירות הקרובות.

אגב, כתב המלונה של קדימה שומפלבי, ציטט בבטאון המפלגה( ynet) את דובר קדימה שאמר "מדינת ישראל לא צריכה מנהיג שמזיע. האם מעתה והלאה ישווקו לנו את ציפי לבני כחסרת בלוטות? (עד עכשיו חסרו לה רק חוליות)

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-12-2008, 09:19
צלמית המשתמש של נוסטור
  משתמש זכר נוסטור נוסטור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.06.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "רשימת הליכוד לכנסת, הפרשנות ועוד אנקדוטה של דובר קדימה"

רשימה מצויינת אכן,וכל הכבוד למצביעים שרואים את מה שצריך כיום "ישראל חזקה ובוטחת בעצמה".

ולאנשי קדימה אני מציע שיסתמו את הפה ויתחילו ללקק את כל הרוע שהביאו לעם הזה ואת כל החולשות ואת כל חוסר ההרתעות,וינסו להתמודד מול מה שניצב מולם כעת.

לעיתונות השמאלנית הפלשתינאית אני אומר ההתעסקות שלכםב פייגלין היא התערבות פושעת במהלכי המפלגה קרי הליכוד מול הבוחר,כאשר אתם מנסים להסית את הנבחרת המצויינת הזאת מן העיקר לטפל,מה יש לכם לכתוב טובות על ממשלת הביזיון שנקראת קדימה שהרסה כל חלקה טובה בארץ?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:05

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר