לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-12-2008, 21:05
  dror10 dror10 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.03.08
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "מזמנים אותי לירושלים כאן בפורום כבר בפעם הלא יודע כמה..."

תקרא את הקוד של חיילי צה"ל

איני מבין מה השאלה?

אתה מעדיף לוחמים נטולי עכבות ומוסר ע"פ חברים בעלי ערכים וחינוך
כל החכמה היא בתאוות נקם ושאיפות תגמול?
כל מדינות ערב לא יכולות לנו בשל הייצר הרצחני שבנו?

איפוק מתוך כוח,זה כוח!

נושא אחר!
לדעתי אסור לחיילים להתערב בפיזור הפגנות של אזרחים ישראלים,לא משנה אם זה בשטחים, או באוניברסיטת בן גוריון
לשם כך יש משטרה.

סתם הערה!
לדעתי מלחמת שלום הגליל השניה לא היתה כישלון.
יכולים לברבר "טובי העיתונאים והפרשנים", ב-מבחן התוצאה, אני רואה דברים אחרת.
יכולנו לטחון את כלל התשתיות שם ולהרוג עוד 50,000 איש,זה היה משנה המצב,הם היו חולצים הנעלים ובורחים למכה?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-12-2008, 18:02
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
המוסריות היא מה שמביא ניצחון
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "כלומר, אנחנו מעדיפים "מוסר" על ניצחון"

אתן לך דוגמא-מלחמות עבר כולל מלחמות ישראל הראו שכאשר נוהגים בשבויים באופן הגון עולים הסיכויים שחיילי האויב יכנעו מהר כשהכף לרעתם. לעומת זאת, כשטובחים בשבויים אתה מקבל חיילי אויב שנלחמים עד טיפת הדם האחרונה.
מעבר לזה, חייל ערכי הוא בסופו של דבר חייל טוב יותר. במקרה דנן, יש לנו חייל שהיכה בנשק צלמת...נאמר שהייתה פרובוקציה, נאמר אפילו שהיא הרימה עליו יד-חייל שלא מסוגל לשלוט בעצמו בסיטואציה כזו הוא חייל שיש לחשוש מהתנהגותו גם בשדה הקרב. האם גם שם יאבד שליטה? יברח אולי?
חייל ששומר על קוד ערכי הוא חייל בעל שליטה עצמית גבוהה יותר וביטחון עצמי רב יותר ואלו הן שתי תכונות שאין לזלזל בהן.
וטוהר הנשק מאז ומתמיד נשמר בישראל במידה. גם מי שטבע את המושג לא נרתע מפגיעה באזרחים כשהנסיבות (מבחינת הצורך לנצח ולחסוך בחיי חיילינו) דרשו זאת.
ישן 09-12-2008, 20:51
צלמית המשתמש של הפטריוט
  משתמש זכר הפטריוט הפטריוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.02
מוסריות מביאה את הניצחון רק בספרי הפילוסופיה
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "המוסריות היא מה שמביא ניצחון"

במציאות, החזק, ולא ה"מוסרי", הוא זה שמנצח.
להגן על חיי אזרחי ישראל, ועל חיי חיילי צה"ל, זה המוסר בהתגלמותו. לדאוג לחיי אזרחי אוייב - ולחיי לוחמי אוייב! - הרי זה ההיפך הגמור ממוסר, מנאורות, מהומאניות.
חוקי המלחמה (שרק ישראל מקפידה עליהם, משום מה) נכתבו לפני עשרות שנים, ומתאימים למלחמה בין 2 צבאות סדירים, לא למלחמה הא-סימטרית המתנהלת כאן )ובמקומות אחרים). חוקי המלחמה עובדים רק כאשר 2 הצדדים מקפידים עליהם. כאשר רק צד אחד מקפיד עליהם, והצד השני עושה מה שבא לו, הם הופכים לנטל בלתי נסבל על מי שמקיים אותם, וסופו שיפסיד בקרב, ובמלחמה.
יש לשאוף שכל חייל יהיה חייל ערכי - אך נשאלת השאלה לאילו ערכים מחנכים את החיילים? אהבת המולדת, הגנה על חיי אזרחי ישראל, שמירה על חיי חיילי צה"ל, ניצחון והכרעה. אלו ערכים ראויים, ולא איזשהו "מוסר" מזוייף, הכובל את ידי החיילים ומונע מהם להילחם ביעילות, וכמובן, את הניצחון (ע"ע מלחמת לבנון 2, ע"ע מתקפת הקסאמים על עוטף עזה, ע"ע אינתיפדת אל-אקצה).

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

ישן 09-12-2008, 09:44
  moozes moozes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.09.08
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי dror10 שמתחילה ב "[font=Verdana]אני מעדיף להשאר..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי dror10
אני מעדיף להשאר מטומטם ולשמור על טוהר הנשק
מעולם לא נסינו להדמות לאויבנו,הללו מתחבאים אחרי ילדים ויורים מתוך כיתות לימוד
לנו ייקח פחות מ-20 דק' לנקות את כל עזה(2 בזים) ובכ"ז איננו מיישרים קו עימם ומעדיפים להלחם בידיים נקיות
להפוך לברברים זאת חכמה קטנה,איפוק=כוח
אל תיכנס עימי לקטנות מה,מאיפה,איך
המשמעות החזקה ביותר לקיומו של עמנו הינה המוסריות זה מקור עוצמתנו
אל תחשוב אחרת.

אריק רגב,גד מנלה,רועי קליין ,אלו סמלים בעיני

סמיר קונטר זה סמל לאויבנו.
צריך להוסיף...?

"טוהר נשק" זו המצאה יפה,
היא גם טובה כאשר זה אפשר,
אך כמו שכתבתי,
חברים נהרגו כי "טוהר הנשק" גבר אצלם על "יצר החיים",
בעיני זה אקט שנוגד הוויתו של כל יצור חי.

לא מתאים לי להעלות קורבן את ילדי או עצמי או אף אחד אחר כדי שיפי נפש ירגישו טוב עם עצמם.

אם יפי הנפש רוצים להקריב עצמם,
מוזמנים הם לסיבוב ברחבי עזה מחזיקים דגל ישראל.

סמלים ?
זה לפורום גרפיקה,
אני לא מחזיק מאף אחד.

יכול להיות ש 2 באזים היו נותנים לאוייב קצת פרופורציה לגבי עצמו ושלום היה מגיע הרבה יותר מהר.

נערך לאחרונה ע"י moozes בתאריך 09-12-2008 בשעה 09:54.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:15

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר