לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-12-2008, 14:59
  Marin4ikk Marin4ikk אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.10.08
העברה מג'וב לקרבי

אחותי השאירה הודעה לגבי אבל היא לא פירטה הכל.
אז ככה...יום חמישי סיימתי טירונות
בגלל שלא היתה לי מההתחלה מנילה הגיוס שלי היה כלל צה"לי.
בסוף טירונות הקצין מיון הביא לי מכתב לאן להגיע יום ראשון ובצו היה רשום
למטרת העברה ליחידה אחרת
באתי לשם והסתבר שלא מעבירים אותי משם לשום מקום ..בגלל שהבסיס זה פ"ום אז סביר להניח שהיו משבצים אותי לפקידות.
השיבוץ היה אמור להתבצע היום אבל לא באתי וגם לא מלאתי טופס טיולים שהביאו לי אתמול כי הלכתי ישר הביתה אז בעיקרון אני לא נחשבת חלק מהבסיס שלהם.
חלק אומרים לי שאני צריכה למלא טופס 55 אבל אני יודעת שעם אני אכנס סופי לבסיס הזה אני לא אצליח לצאת ממנו בזמן הקרוב וכל יום שם מבוזבז לדעתי
עוד כמה אומרים שאני אשאר שם ולא אעשה כלום עד שלא יעבירו אותי שזה מה שעשיתי בעיקרון אתמול אבל לאף אחד לא היה באמת אכפת אז הלכתי......עכשיו אני נחשבת ניפקדת.
השאלה שלי זה עם אני אכנס לכלא על ניפקדות בסוף יעבירו אותי ליחידה קרבית או שיחזירו אותי לבסיס הנידח ההוא?אני לא רוצה לתת הזדמנות לתפקיד ג'וב כלשהו כי מאז ומתמיד שנאתי את זה
אני צריכה עצות איך לעבור כמה שיותר מהר לקרבי כי בתאכלס הפרופיל שלי97
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-12-2008, 19:00
צלמית המשתמש של קרקליסט1
  קרקליסט1 קרקליסט1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.12.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Marin4ikk שמתחילה ב "העברה מג'וב לקרבי"

מרין היקרה.

בנפקדות וכלא לא תשיגי תפקיד קרבי לבנות בדיוק כמו שבן שיהיה נפקד וייכנס לכלא לא יצליח לעבור לסיירת מטכ"ל.
אני מכיר את המצב שלך טוב מאוד מהמון בנות (ובנים) שהיו איתי במהלך השירות. האפשרות היחידה (והכי קלה) שלך, היא להגיע לבסיס כמו ילדה טובה עם קוקיות בשיער, לעשות ט.ט נכנס, להגיע למש"קית הת"ש שאת קשורה אליה ולהגיש טופס 55, מעבר לשירות ביחידה התנדבותית.
לבנות, כמו שאת יודעת, או שלא, השירות ביחידה קרבית כמו MLRS, מג"ב, קרקל תותחנים מוד"ש ונ"מ הוא התנדבותי. לכן, צה"ל מחוייב לקבל את הטופס שהגשת ולהכניס אותך למחזור הגיוס הבא, שהוא מרץ 09. במידה ויהיו בעיות- תתעקשי, ותגישי את הטופס שוב ושוב.
בכל סיפור הנפקדות שדפקת, בעצם רק ירית לעצמך ברגל והזקת לעצמך. לדפוק נפקדות כי "רע לי ולא טוב לי" זה חרא דרך להתמודד עם מצבים ואמורה להיות של ג'ובניקים בלבד.
אחד הדברים שאני מקווה שתכירי בשירותך כלוחמת הוא המושג "איתנות", שאומר לנשוך ת'שפתיים ולסבול. גם אני כרגע בבסיס ושירות שאני ממש לא סובל, אבל זה מה שאני צריך לסבול כדי להיות לוחם, אז שיהיה.
בנוסף, אנשים גם יסתכלו על סעיף הנפקדות הזה בעין קצת עקומה, אבל לא יותר מדי.

בכל אופן, סקירה קצרה-

תחזרי לבסיס
תעשי ט.ט
תלכי למש"קית ת"ש
תגישי 55
ובהצלחה.

אם יש לך עוד שאלות, תפני ל 260060567. חן

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:15

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר