לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-12-2008, 12:09
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
אני משער שמדובר בעצה אחת עם יועציו
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "ההתעסקות בו כ-ב-ר פוגעת בליכוד. הוא גורם שולי במפלגה, שביבי מנפח אותו במו ידיו"

אני משוכנע שהליכוד (כמו כל מפלגה) עורך סקרים פנימיים.
יתכן שהסקרים הפנימיים שנחשפים לעיני האדון ביבי "מוכיחים", שבשל מיקומו של מר פייגלין (שגם לדעתי הוא מיקום רגיל וממש לא גבוה) הליכוד יאבד מס' מנדטים..מי יודע מה מאכילים אותו שם?
אני מקווה מאוד שהמלחמה במר פייגלין לא תחריף ואפילו תידעך, מאחר ואני חושש שרבים וטובים יחלו לחשוד כי לביבי פרטנציות שלומיסטיות מידי לטעמם..
לא נורא אם לליכוד יהיה סמן ימני מובהק שיזכיר לחברים מעת לעת את בסיס האידיאולוגיה - שעליה ובגללה הם נבחרו בכלל.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-12-2008, 12:16
  moozes moozes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.09.08
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "אני משער שמדובר בעצה אחת עם יועציו"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי looopy
אני משוכנע שהליכוד (כמו כל מפלגה) עורך סקרים פנימיים.
יתכן שהסקרים הפנימיים שנחשפים לעיני האדון ביבי "מוכיחים", שבשל מיקומו של מר פייגלין (שגם לדעתי הוא מיקום רגיל וממש לא גבוה) הליכוד יאבד מס' מנדטים..מי יודע מה מאכילים אותו שם?
אני מקווה מאוד שהמלחמה במר פייגלין לא תחריף ואפילו תידעך, מאחר ואני חושש שרבים וטובים יחלו לחשוד כי לביבי פרטנציות שלומיסטיות מידי לטעמם..
לא נורא אם לליכוד יהיה סמן ימני מובהק שיזכיר לחברים מעת לעת את בסיס האידיאולוגיה - שעליה ובגללה הם נבחרו בכלל.

יותר מכך, אני מאמין שאם ביבי יראה אומץ,
יעלה את פייגלין ויתמוך ללא בושה, הליכוד רק יתחזק,
ואם פייגלין "מחליש" אז הליכוד למעשה פונה שמאלה.
ישן 10-12-2008, 15:38
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
ציפי לא בירידה בגלל שלא הצליחה להקים ממשלה, אלא בדיוק להיפך...
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי שונרא1 שמתחילה ב "פיל בחנות חריסה הוא פרפר על פרח לעומת כל הטירוף של ביבי כנגג הפייגלנים"

בגלל שציפי בירידה, היא לא הצליחה להרכיב ממשלה...
לו חשבו שהיא תנצח בבחירות - היו אנשי ש"ס מצטרפים לממשלה בראשותה כבר עכשיו, ולא לוקחים
סיכון של מניעת הרכבת ממשלה על ידה, שתהפוך אותם לפסולים, אחרי נצחונהּ בבחירות...

מכיוון שבש"ס הניחו שהיא לא ממש מועמדת לנצח בבחירות, הם הרשו לעצמם לטרפד לה את הרכבת
הממשלה...

מלחמת החורמה המטופשת של נתניהו בפייגלין עזרה רק לפייגלין וליריבי נתניהו משמאל, שכולם יחדיו
ניפחו את פייגלין למימדים גדולים בהרבה מחשיבותו האמיתית. ביומיים האחרונים מספרים לנו שבני בגין,
גדעון סער, גלד ארדן, משה כחלון ואחרים, חייבים את מקומם הגבוה ברשימה, למשה פייגלין. אלה כמובן
שטויות. גונן גינת השווה זאת ובצדק למלך, מהספר "הנסיך הקטן", שמורה לכוכבים ולשמש לנוע בכיוון
שהם נעים אליו בין כה וכה, וכאשר הם באמת נעים לכיוון זה, טוען המלך שהם מצייתים להוראותיו...
בכירי הליכוד היו נבחרים גבוה עם פייגלין ובלעדיו.

פייגלין אינו חשוב כ"כ, והמשך המאבק בו, פוגע קודם כל בביבי עצמו, מכיוון שיו"ר מפלגה לא אמור
להתקוטט עם חבר ספסלים אחוריים ממפלגתו. זה מגדיל את חשיבות איש הספסלים האחוריים,
ובמידה והיו"ר לא מצליח במהלכיו - הוא נראה עוד יותר חלש...
ישן 10-12-2008, 14:56
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
פייגלין, פוליטיקאי שולי יחסית - עומד להיות מרכזו של הספין הבא מבית חוות החיות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי שונרא1 שמתחילה ב "כמו שציפיתי כמו שחזיתי הליכוד נחלש, העבודה עולה=פיגלין מרסק את הליכוד"

התקשורת קובעת סדר יום שמטרתו לעצב את התמונה הפוליטית ולא לשקף אותה.

דרך הצגת אנשי ימין מול שמאל, הקצאת זמן, טיב השאלות וצורת הפניה וכמובן - מה שמדגישים.

באם לדוגמא היו מחליטים האדונים באפור כי ביבי זה מה שטוב להון האישי שלהם - היה אברמוביץ טובע את הסיסמה: "בשביל לשבת כל כך קרוב לאומרט ולא לראות, לשמוע ולהריח מאומה ממה שהתרחש - צריך להיות עיוורת, חירשת ותתרנית ואני לא רוצה ראש ממשלה שכזו"

יונית הייתה מנידהה ראשה בגועל בעת שיחתה עם ציפי ושבה ודנה עימה בפרשת מחלקת העסקים

כל מהדורת חדשות הייתה נפתחת במספר הרקטות שנורו מאז העקירה ומאז הבאת אנשי אש"ף לארץ ע"י אנשי פרס [בניסוח זה].

כל פרשיית שחיתות של אחד מאנשי קדימה הייתה זוכה ל5 דקות יומיות מה שהיה ממלא לוח שידורים תלת ערוצי.

אבל לא...

כעת האדונים מהחווה החליטו שבובה ציפי זה מה שטוב להם. זה לא שאין מה לומר על ביבי אבל את הרוב כבר טחנו די הרבה ותמיד עלולים לענות בהשוואה כלשהי. אז מה עושים? הולכים על סיסמה פשוטה כ'פייגלין מרסק את הליכוד' וחוזרים עליה שוב ושוב. יוריד כמה מנדטים? מרוויחים במטבע פוליטית / לא יוריד? מרוויחים במזומן.

מדוע בן מנחם אינו מרסק את העבודה? מדוע 'עומרי' לא ריסק את' קדימה' בכל מהדורות החדשות בבחירות הקודמות?

איני זחוח ואיני בטוח כי הימין ינצח בבחירות הקרובות. אני כן בטוח כי התקשורת ומערכת המשפט יעשו ככל שביכולתם למנוע את נצחונו או להקטינו וכי סיסמת הבחירות [שנטבעה במשרדי פרסום] 'פייגלין מרסק את הליכוד' היא רק אמצעי נוסף במלאכה אנטי דמוקרטית מוקפדת.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:14

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר