לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-03-2005, 21:13
  משתמש זכר EtEoR EtEoR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.03
הצביעות ברורה. אתה צריך להתאמץ מאוד אם אינך רואה אותה (ואני מניח שאתה מתאמץ)
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Big Joe שמתחילה ב "אם אתה בטוח שאתה יודע מהי "צביעות", אז תסביר לי איפה כאן הצביעות."

גישתו של לפיד בקשר לקיום משאל-עם:
  • אתמול הודיעה סיעת שינוי באורח חד-משמעי שהיא מתנגדת לקיומו של משאל עם:
    "אנחנו התנגדנו, מתנגדים, ונצביע נגד משאל עם", מסר דוברו של יו"ר המפלגה יוסף
    (טומי) לפיד.
  • משאל עם ''אינו חלק מהמבנה הדמוקרטי הישראלי ויכול ליצור בעיות קשות בניהולה
    התקין של המדינה''.
לשנות עמדות אצלו זה ענין שבשגרה אני מבין ( )...
איך אומרים, העיקר שהוא יצליח לדפוק עוד קצת את החרדים (אגב, גם בנוגע להנתקות
ולתמיכה בתקציב, הרבי שלך יצא מסריח מכל בחינה - מכחיש ?...)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-03-2005, 17:40
צלמית המשתמש של Big Joe
  Big Joe Big Joe אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.01
כבר אמרתי שכנראה יש לך בעיות של הבנה.
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "אתה הולך אחריו כמו אחרי החלילן מהמלין...."

אז הרשה לי לסייע לך קצת בהבנת הנקרא, ובבהבנה של כמה כללים בסיסיים בלוגיקה. יש "הסכמות" שמוכפפות לתנאים בלתי אפשריים והן אינן הסכמות. (ראה סעיפים 16 ו-17 ב-http://legal-dictionary.thefreedictionary.com/Condition ). הן ניתנות בצורת "הסכמה" מסיבות טקטיות, כאשר ערכן הפוליטי/מסחרי/לצרכי מו"מ גדול יותר מאשר סרוב.

כאשר טומי אומר שהוא יסכים למשאל עם אם יהיה גם משאל עם בעניינים דתיים, הוא מעמיד תנאי בלתי אפשרי - ביודעין. האפשרות שהחרדים יסכימו למשאל עם כזה, אינה גדולה מאשר אם היה מתנה מתן מיליארד שקל לישיבות אם במטביחיהן יבשלו שרימפס.

ההתממות - במקרה הטוב, או חוסר ההבנה שלך - במקרה הרע, זועקים לשמיים. אפילו אתה לא יכול לטעון שטומי מאמין שה"תנאי" שלו יתקבל. ולפיכך לא חל שום שינוי בעמדתו, וה"ציטוט" הקדוש שאתה מנפנף בו אינו אומר שהוא שינה את דעתו.

וכדי לסבר את האוזן בדוגמה שיקשה לך להתמודד אתה. כאשר החמאס מודיע שהןט יסכים להודנה אם ישראל תפסיק את הסיכולים הממוקדים, האם אתה קופץ בשמחה שהחמאס שינה את דעתו? קדחת! אתה יודע שהוא מתנה תנאי בלתי אפשרי בעליל - ומתיחס לזה כאי הסכמה.

ישן 25-03-2005, 18:50
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.01
יישר כוח !!!
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי Big Joe שמתחילה ב "כבר אמרתי שכנראה יש לך בעיות של הבנה."

מזמן לא ראיתי אדם מתאמץ ומתפתל כל כך להסביר פוליטיקאי...
ביג, למרות שאתה יודע את זה לבד, ואתה לא זקוק לזה ממני-
רד מזה.
עזוב.
אנחנו לא באמת רוצים פוליטיקאים ישרים- כי אז הם לא פוליטיקאים טובים.
ראה את בני בגין, ואני בטוח שיש עוד דוגמאות טובות מהמרכז ומהשמאל.

כמו שטומאש התקפל, כבובת סמרטוטים, מהדרישה לא לשבת עם מפלגה דתית שמקבלת הקצבה של מאות מיליונים, ושיחק את האבו עלי,
וכעת הוא מוכן לסבול שעתיים מעיקות עם רוה"מ בצפיה משותפת במשחק כדורגל (כולל הנילווים ההכרחיים בסגנון הלוונטינים שהוא שונא כל כך- שתיה, גרעינים שחורים, מוסיקה מזרחית וקללות לעבר אמא של השופט דרך המסך),
כך הוא יחזור בו מאלפי דברים אחרים- ברגע שזה יהפוך להיות האינטרס שלו.
אז רד מהויכוח הזה- שלא תצא אח"כ טמבל, כשטומאש יעשה אחרת מ"האידאולוגיה" שלכם...
ישן 23-03-2005, 16:39
  ekek ekek אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.12.03
מה הבעייה עם מה שלפיד אומר?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "טומי טומי, איזו צביעות: "שינוי תתמוך במשאל עם רק אם ייערך גם בנושאי דת ומדינה""

אם יש משאל על ההתנתקות, למה שלא יהיה משאל על כל הנושאים שקשורים לדת ולמדינה, בחורי ישיבות, תקציבים לחרדים וכו' וכו'? מה קרה? זה פתאום נראה שמשאל עם גורר אחריו אין סוף משאלים אחרים על מליון וחצי נושאים שנויים במחלוקת? למה לא בעצם? כמו שאומרים תומכי משאל העם.... זה נושא שנוגע לכלל אזרחי המדינה. ההשפעה עלינו גדולה. צריך לשמוע מה לעם יש להגיד. אז יאללה בבקשה שישמעו מה יש לנו להגיד גם על דת-מדינה. נראה מה יקרה.
פתאום הם מתחילים להתעורר ולהבין... משאל עם יביא למפולת של משאלים נוספים. לא נראה לי שזה מה שהם רוצים באמת. בוקר טוב אליהו.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:00

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר