12-12-2008, 13:07
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.05.06
|
|
|
המנילה מתקרבת ואני מתלבט:)
אז ככה.. בקרוב מגיע הזמן שלי לקבל מנילה. בהתחלה הייתי ממש מורעל חי"ר, רציתי ללכת לחטיבות החי"ר ומשם לגיבוש יחטי"ות , ועם זאת הייתי שמח להגיע לגדודים. בזמן האחרון צמצמתי את האפשרות הזאת והחלטתי שאם אני הולך לחי"ר אני מעדיף את חטיבת כפיר, כי יותר מושך אותי עניין הלוחמה בשטח בנוי למרות שאין פלס"ר לחטיבה הזאת.
ההעדפות הנוספות שלי הן שריון ומוד"ש. הדגימו לנו לא מזמן תרגיל אש של שריון ותותחנים וכח האש שלהם פשוט הדהים אותי. האמת שבתכלס ממש גם הפחיד אותי הרעש שהפגזים עושים וההדף שנוצר ומאז מדליק אותי עניין הטנקים ואני גם מעדיף בתכלס להיות בצד שיורה את הפגזים האלה מבפנים מאשר החייל שנמצא בחוץ בשדה הקרב הפתוח.
מוד"ש-שמעתי עליהם הרבה דברים טובים בזמן האחרון. עבודה מעניינת, אנשים איכותיים, טכנולוגיה מתקדמת, אפשרות לעבוד עם יחידות מובחרות, להכווין אש לעבר מחבלים וכו'.. נשמע לי מעניין, הבעיה היא שאני לא יודע כמה "אקשן" יהיה לי בשירות הזה.
יחידה נוספת שעניינה אותי היא יחידת "מיתר" של חיל התותחנים. הסודיות של היחידה הזאת ממש משכה אותי ואני ממש ארצה לעבור גיבוש שלה. אני יכול להגיע בקלות לחיל התותחנים אם אני אסמן אותו במנילה, העניין הוא שאם אני לא אעבור גיבוש אני אשאר בחיל התותחנים, ואני מעדיף שריון מאשר תותחנים..
עכשיו הבעיה היא כזאת-אם הייתי מסמן את כל אלה במנילה ויודע שתיערך "הגרלה" ואיפה שהמחשב יעצור באופן אקראי, לשם אני אלך, הייתי רושם את כל אלה . העניין הוא שאני יודע שאם אני ארשום את כל היחידות האלה במנילה זה סיכוי כמעט בטוח להגיע לשריון או תותחנים, ואני עוד לא סגור עליהם באופן סופי. אם למשל אני ארצה להגיע למוד"ש אני אוכל לרשום אותו יחד עם גולני ונח"ל ויש לי סיכוי טוב להגיע אליו.. כנ"ל לגבי כפיר, אבל אם אני ארשום את כל ההעדפות שלי ביחד אני אגיע כמעט בטוח לשריון/תותחנים. לכן אני מבקש מכם גולשי הפורום שיש להם ניסיון עם כפיר(או חי"ר בכללי) , מוד"ש , שריון ותותחנים לתת לי את דעתכם כדי שאוכל להחליט יותר טוב.
(עריכה:למקרה שזה עוזר להשפיע על השיבוץ - אז יש לי פרופיל 97 וקב"א יחסית גבוהה)
תודה לכולם ושבת שלום
נערך לאחרונה ע"י comp 1 בתאריך 12-12-2008 בשעה 13:32.
|