לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-12-2008, 01:30
  RiU RiU אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.10.06
שלח הודעה דרך ICQ אל RiU שלח הודעה דרך MSN אל RiU
גישה מרחוק למגבר אדימקס שמשורשר ב WDS לנתב אדימקס ?

שלום חבר'ה , יש לי סוגיה בהגדרות נתב + מגבר,

נתחיל מזה שבעיקרון הכל עובד יופי למעט הקטע הזה

ראוטר של אדימקס רגיל מוגדר עם חייגן ומודם של הוט , לראוטר הזה משורשר אותו דגם בדיוק של אדימקס רק מוגדר כמגבר ב WDS לפי הכתובות מאק שלו, כיביתי במגבר DHCP , קיבעתי לו כתובת אותה כתובת גם ב LAN וגם ב WAN לצורך העניין אם ה DG של הנתב עצמו הוא 192.168.2.1 אז הכתובת של המגבר גם ב WAN וגם ב LAN היא 192.168.2.40 וה DG שהגדרתי שם זה הכתובת של הראוטר, פתחתי גישה מרחוק למגבר בפורט 80 , בנתב הפניתי פורט 80 לכתובת של המגבר וזהו. מחשב מחובר למגבר באלחוט מקבל IP מהראוטר תקין ורואים אותו בטבלת DHCP CLIENT בתוך הנתב עצמו. יש גלישה תקינה ואפילו כמעט לא הולך לאיבוד מידע באנטרנט. יש פינג תקין לנתב ולמגבר ויש גם גישה לשניהם מהמחשב שמחובר למגבר, אבלללל כאשר אני מנסה להשטלת מרחוק על המגבר אין גישה למרות שפתחתי במגבר את הגישה, כן יש גישה מרחוק לנתב (כמובן שלא באותו פורט בנתב הגישה היא בפורט 81) - כמובן שניסיתי לשחק קצת עם הפורטים ועדיין ללא הצלחה, אפילו ניסיתי בנתב עצמו לפתוח DMZ לכתובת המקובעת שבמגבר ועדיין אין גישה מרחוק למגבר.

האם יש משהו שלא עשיתי כמו שצריך???

השגה : אני דיי בטוח שהבעיה מגיעה מצד הנתב ולא מצד המגבר מכיוון שכאשר אני מגדיר את המגבר כראוטר רגיל לכל דבר אז יש אליו גישה , ניסיתי להפוך אפילו בין השניים שהנתב יתפקד כAP וה AP המיועד יתפקד כנתב רגיל (הרי זה אותו מכשיר עם הגדרות שונות אז אין בעיה לעשות את זה) ועדיין אותה בעיה יש גישה לנתב ואין גישה למגבר שיושב אחריו!

מישהו ניתקל בסוגיה הזאתי פעם?

נ.ב אני יודע שכבר שאלתי את השאלה הזאת פעם אבל עדיין לא מצאתי לה תשובה וזה משהו שאני ממש רוצה לפתור.... אני חושב שדיי ניסיתי הכל לפני שהעלתי את הנושא שוב פעם אבל אולי בכל זאת יש משהו שאני מפספס!

נערך לאחרונה ע"י RiU בתאריך 03-12-2008 בשעה 01:34.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-12-2008, 01:45
  RiU RiU אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.10.06
שלח הודעה דרך ICQ אל RiU שלח הודעה דרך MSN אל RiU
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי RiU שמתחילה ב "לא הגדרתי בכלל אבטחה בראוטר..."

מישהו???

אני ממש קרוב כבר להתייאש ... וזה דיי מעצבן אותי... מה אני עושה לא נכון

ניסיתי לשחק עם כל העניין של הNAT ושום דבר לא מצליח...

באדימקס שמתפקד כנתב יש כמה אופציות של הפניית פורטים, יש שם גם port forwording גם Virtual servers וגם trigers וכל אחד בקטגוריה נפרדת ניסיתי לשחק שם קצת אחד עם השני שום דבר לא הולך , יש גישה מבחוץ לנתב ולא למגב...

למה כל אחד מהקטגוריות האלה נועדו אם מישהו יכול לתת לי קצת הסבר זה ממש יועיל לבדיקות שאני יעשה... מה ההבדל בין port forwording ל VS ולtrigers ? לפי מה שהבנתי משם PF זה הפניית פורטים רגילה לכתובת ברשת הפנימית שבעוד VS זה הפניית פורט חיצוני לפורט פנימי לכתובת ברשת הפנימית, אבל מה ה TRIGERS עושה? שם בכלל אין אפשרות להכניס כתובת להפניית פורטים
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:56

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר