לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-12-2008, 11:31
  משתמש זכר Air_Fighter Air_Fighter אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.12.08
שלח הודעה דרך ICQ אל Air_Fighter
למה אתה אומר שכולם רוצים ללכת משם?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי UAL שמתחילה ב "למה רוצים לצאת מהטכני של חיל האוויר?"

אני בתור בוגר של טכני באר שבע אומר לך בבטחון שאחוז ה'בורחים' מאוד קטן..

ואני אסביר למה..
מכייון שמכריחים את כל המתקבלים לטכני לחתום על שירות אך ורק בחיל האוויר, ולכמה שנים של קבע [שדרך אגב לא תמיד משאירים..]
וכמובן שהרוב לא מבינים מה הם רוצים מהחיים שלהם בגיל 14-13, לא בטוחים בכלל שישרתו בחיל האוויר, והולכים ללמוד שם רק בגלל לחץ ההורים, אז יוצא מצב שלומדים שם כמה אנשים שבגיל 18 לפני גיוס הם מחליטים ללכת לקרבי..
יש כאלה שהולכים להתנדבות, וישנם כאלה שלא מתאימים לזה או רוצים יחידות מסויימות.. לכן הם הולכים ראש בראש עם קד"צ עד שיאשרו להם לצאת מחיל האוויר [אחוז אפסי כמעט ממה שהבנתי מהמחזור שלי..], או שיגייסו אותם בכוח.

עכשיו אני אישית סיימתי מכונאי תעופה.. ולדעתי מקצוע די מהנה, מספק, וגם מקנה מקצוע ונסיון לשנים באזרחות.. והייתי הולך לשרת בשמחה במקצוע הזה.. אם החיים לא היו מסתדרים אחרת..

בקיצור.. שבנדוד שלך יעשה סקירה קטנה, אם מתאים לו המקצועות שם והוא אוהב להתעסק בכלי טייס..

שילך על זה.. כי על כל בורח שקראת עליו יש עוד מלא שנשארים.. וגם טוענים שבסיסי חיל האוויר הם בין הטובים ביותר.. אז למה לא...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:14

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר