לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-12-2008, 18:02
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי dror10 שמתחילה ב "נסחפת מעט בתגובתך תרבות..."

אני מכיר אנשי עוקץ ומכיר ומוקיר את היחידה. אין לי בעיה איתה אלא עם המפקדים הספציפים.

אבל ב צה"ל 2008, חייל מבקש ללכת לשרותים, ונענה בשלילה, ושואל "מה לעשות ? לחרבן במכנסיים ?" ונענה בחיוב, ובסוף עושה את זה......אני לא חושב שאני נסחפתי, אלא כל המעורבים ועוצמי העיניים.

אותו דבר חשבתי על מפקד הבסיס שמנע אוכל מחיילים בגלל ריב ניהולי עם המפקד שלהם.
למנוע מחייל להכנס לחדר אוכל בגלל ריב של מישהו אחר, או לתת לחייל לחרבן במכנסיים ולא בעת קרב, אני רואה את זה בחומרה רבה מאד.

תוספת:
אם חייל חוצפן קיבל 21 וחייל חוצפן אחר קיבל 21, וראיתי תמיכה די גורפת בענישה הזו, אז איזה עונש מגיע למפקד שמתוך טמטום, מורעלות, רוע, ולא יודע מה עוד, דורך לחיילים על הגב וגורם להם לחרבן במכנסיים ?
עברנו כבר את הטרטורים וההתעללויות, מי שלא לומד לקח, ישלם. אחרת מה שווה הענישה אם היא לא מחמירה בין המקרה הראשון לשני ?

נערך לאחרונה ע"י מצפון בתאריך 17-12-2008 בשעה 18:05.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-12-2008, 18:16
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי dror10 שמתחילה ב "אז אינך מכיר. מפקד הבסיס..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי dror10
אז אינך מכיר.

מפקד הבסיס אינו מפקד היחידה.
אני מבטיחך כי לו היה לך מקרה דומה ובו חייל מטרטר לך ללא הרף ואולי החייל ידוע כמעט "סבן" אז נראה כי היית נוהג כמו המפקד המדובר

לא כל כך הבנתי.
מה אינני מכיר ?
מפקד הבסיס ומפקד היחידה ? דיברתי על מקרה לפני שנה ומשהו בו מב"ס העניש חיילי מילואים כי רב ניהולית עם מפקד היחידה שלהם.

ולא שמעתי יותר מדי על המקרה, אבל קראתי שהמפקדים נענשו בחומרה והודחו מתפקידים.
זה לא מלמד על מקרה אמיתי ?

ואוסיף, שאם החייל שחרבן במכנסיים עשה זאת בכוונה, מתוך הצקה ופרובוקציה, אז הוא זה שאמור לנקות שרותים מעכשיו ולהיות מודח מדרגותיו.
לא החיילים צריכים להגזים ולא המפקדים.
ישן 17-12-2008, 20:45
  רמבו 6 רמבו 6 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.07
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי dror10 שמתחילה ב "אין קשר בין מפקד הבסיס למפקד..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי dror10
והיחס לחייל הינו ראוי

ציטוט:
במקור נכתב על ידי dror10
אני מבטיחך כי לו היה לך מקרה דומה ובו חייל מטרטר לך ללא הרף ואולי החייל ידוע כמעט "סבן" אז נראה כי היית נוהג כמו המפקד המדובר

ציטוט:
במקור נכתב על ידי dror10
חייל שמחרבן במכנסים אינו צריך להיענש,ההיפך הוא הנכון, חייל כזה משמש דוגמה
לחיילות מצוינת ממש כמו חייל שמתעלף בריצה או מסע אלונקות,שניהם מגיעים לקצה גבול היכולת

אני "מבטיחך" ש"מעט (הרבה) נסחפת" ו"כולי תקווה" שתפסיק לדבר שטויות לעודד ולהצדיק התעללויות
בחיילים בטיעונים הזויים. חוץ מזה זה אסור לידיעתך, ואת "חוויות מסמרות השיער" תנסה על עצמך ולא
על אחרים, תחרבן במכנסיים תתעלף ותמות בריצות ומסעות כמה שבא לך על מנת לשמש דוגמא לעצמך
בלבד.

נערך לאחרונה ע"י רמבו 6 בתאריך 17-12-2008 בשעה 20:48.
ישן 17-12-2008, 21:00
  dror10 dror10 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.03.08
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "[QUOTE=dror10]אין קשר בין..."

חייל ביחידה קרבית אמור להתמודד עם מצבים קשים.
חלק "מהטירטורים" נועד לחשל
המושג "קשה באימונים קל בקרב" לא הומצא ע"י רמבו.

לענין סבן או צל"ש,איני בנעליו של המפקד בשטח וסה"כ נסיתי להראות שיתכן גם מצב אחר.
לדעתי יש משום הצביעות בהגנה על החיילים "המסכנים",מרבית הטירונים אינם מבינים על מה יצא הקצף

האם המפקדים הצעירים הללו הגיעו מהירח? מרביתם מהווים "לחם הארץ" ומשמשים לנו כדוגמה ומופת לרוח התנדבות ומסירות למדינה.

מאוחר יותר אנסה להרחיב.

רמבו 6!

אל דאגה! כל מה שמנית נסיתי על בשרי.
חירבנתי במכנסיים במארבים,התעלפתי מצמא,-הפכתי לחייל טוב יותר.
לתפיסתך-מיותר לבצע מסעות אלונקות,הם ממש מסוכנים "אפשר למות מזה".
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ישן 17-12-2008, 21:19
  dror10 dror10 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.03.08
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אני מסכים איתך רק שם..."

ליד כל מפקד יחידה יש פסיכולוג צמוד.

הימים בהם מפקד התעורר עצבני והוציא חמתו על חייליו פסו מכבר.
יש סרגל מאמץ ברור בצבא כולם פעלים על פיו ושום מפקד לא מעז להתחכם לו.

מקרי ההתעללות הינם מעטים יחסית לעבר(הרמטכ"ל פיקד על 0 סובלנות למפירים פקודות)

נוסטור!
שמתי לב שהפכת "מומחה" לכל.(בעיקר בהעתק-הדבק)
כל זיבול של עיתונאי הינו 100% אמת?
לידיעתך החיילים אשר מופיעים בכתבה הינם טירונים ואינן משרתים עדין ביחידה אלא ת"פ חט' מסוימת ומקום גיאוגרפי אחר

בזמן הטירונות הבסיסית,מפקד היח' רק יכול לבקר אצלם,(כמעט אינו משפיע)נכון שמרבית הסגל שלהם הינו מתוך היח', אך ישנם מכ"ים ולעיתים אף סמלים אשר באים מהחט' הנ"ל.
(צריך להרחיב)?

אגב,
צוות וותיק ומנוסה החליף את הסגל הקיים.
ישן 17-12-2008, 21:51
  רמבו 6 רמבו 6 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.07
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי dror10 שמתחילה ב "חייל ביחידה קרבית אמור..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי dror10
התעלפתי מצמא,-הפכתי לחייל טוב יותר.

אני לא מכיר אמירה כזו.. שבטח לא קיימת בשום מקום בצבא, מתגובה לתגובה שלך אני די מעריך שלא
היית בצבא, ואם כן זה היה מזמן, ונפלת על הכתה הלא נכונה במחלקה הלא נכונה תחת המפקד הלא
נכון שעיוות לך את השפיות שזה עתה רואים את תוצרתה, או שראית רמבו 3 יותר מדי פעמים ואיבדת
פרופורציות.
הבנת הנקרא בשבילך, אל תכניס מילים לפי, לתפיסתי צלשים על התעלפויות ומתיחת גבול מכוונת עד
כדי התעלפויות תשאיר לעצמך, ואם בכל זאת אתה תומך בניסויים על בני אדם תשאיר ניסויים אלה
לעצמך, ושוב, דברים אלה אסורים בצבא, לחזור? אסורים באופן רשמי, לחזור ושוב פעם לחזור?
ואל תנסה לעשות רושם עם התמונות האלה.
ישן 17-12-2008, 20:59
צלמית המשתמש של trionax
  trionax trionax אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.05.02
שלח הודעה דרך ICQ אל trionax
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי dror10 שמתחילה ב "אין קשר בין מפקד הבסיס למפקד..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי dror10

חייל שמחרבן במכנסים אינו צריך להיענש,ההיפך הוא הנכון, חייל כזה משמש דוגמה לחיילות מצוינת ממש כמו חייל שמתעלף בריצה או מסע אלונקות,שניהם מגיעים לקצה גבול היכולת

ברור... מה עם חייל שהולך לצלוח את הירדן בזמן בשנה שבו הזרם הוא הכי קשה כי המפקד הטמבל נתן את הפקודה, ומת מזה? דוגמא לחיילות מצויינת!
או חייל שעשה ניווט לבד של 20 ק"מ ומרוב רצון להגיע לזמן גג שלו הוא רץ בחושך, נתקע באיזה אבן והראש שלו נחת על שפיץ של איזה סלע? גם זאת דוגמא לחיילות מצויינת!
מתישהו מגיע הגבול שבו גם אם החייל מוכן לעשות משהו, אסור לתת לו לעשות את הדבר הזה מלכתחילה... כמו במקרה הזה... כי התוצאה היא רחוקה כל כך ממה שהתכוונו להשיג, ולפעמים בלתי הפיכה...

ביחידות האלה צריך לזיין את החיילים בכל הכוח, אבל הם כל כך מורעלים לפעמים שגם אם המפקד מגזים כמו בסיפור שפה, הם לא חושבים בהגיון...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:47

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר