לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-12-2008, 08:27
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
פרס לנשיא רוסיה: אדם אחד טעה, עם שלם כואב

נשיא המדינה שוחח עם מקבילו הרוסי והביע צער עמוק על תוצאות התאונה הקשה ליד אילת, בה
נהרגו 25 סוכני נסיעות מסנט פטרבורג שבאו לטיול. הנשיא מדבדב ביקש להביע את תודתו על
הטיפול המהיר והאיכותי

http://www.ynet.co.il/articles/0,73...---------------

הטרגדיה שקרתה אתמול ליד הר יואש צריכה להיחקר בידי במשטרת התנועה, והיא אכן נחקרת על ידיה,
ואין כ"כ מה להוסיף, בטרם יהיו מסקנות רשמיות.
ההפנייה לכתבה משכה את תשומת לבי, שכן למרות, שללא ספק נעשתה ללא
משים (הם בטוח לא רוצים להזיק לפרס), היא נראתה מאוד מאוד מוזר:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

אצלי, לפחות, הציטוט שמופיע בכותרת ההפנייה, לצד התמונה של האיש שנתן את הציטוט, גרמו
לשנייה של בלבול, באשר לנושא הכתבה. רק השורה שמתחת הבהירה שפרס לא עוסק בשגיאות
של עצמו, חו"ח...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-12-2008, 15:19
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

בהחלט אני זה שמתאפק לא להגיב לעוד פרובוקציה שלך...
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "נושא האשכול היה תמונת מסך של..."

לו עסק האשכול במותם הנוראי של קרבנות התאונה, היה טעם מצידך לצפות ממני כמו פוליטיקאי
מן המניין ו"להביע השתתפות בצער המשפחות ולאחל החלמה מלאה לפצועים". לו כתבתי כך, אגב,
היית מציין שהדברים לא נראים לך כנים מספיק, אבל ניחא - ביום שאתה לא תעשה פרובוקציות לשם
פרובוקציות, ב-א-מ-ת נוכל לנגב חומוס בדמשק, ולא רק כבדיחה...

אני מודה לך שאתה מזכיר לי איך אני הייתי נוהג במקרה דומה, אבל כמובן שמכיוון שלא הבנת מהו
נושא האשכול (או יותר נכון, הבנת, אבל העדפת להתעלם ממנו לצורך הפרובוקציה התורנית), הרי
שהשערתך שגוייה. לו פתח מישהו אשכולת העוסק בכותרת בעייתית של גוף תקשורתי, ודאי וודאי שזו
הייתה נשארת בפורום סקופים וחדשות, שכן זוהי חדשה. העובדה שאתה מתעלם מנושא האשכול (כותרת
שרוב מוחלט של קוראיה, היה מוצא אותה כתמוהה, כשהיא באה מצידו של פרס), היא עניין פרטי שלך.

העובדה שמכל האשכול הזה הצלחת להסיק שאני לא חש צער על טרגדיה כה גדולה, היא בהחלט דבר
מצער, ואני מאחל גם לך שתתגבר על בעתיד על הצורך לחפש פרובוקציות לשם פרובוקציות, ולא תנצל
טרגדיות אנושיות איומות, כדי לחרחר ריב.
ישן 17-12-2008, 17:34
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי ichpatli שמתחילה ב "הנובליסט העגום שמתקשר למדבדב..."

נתחיל מזה ששמעון פרס הוא נשיא מדינת ישראל, שהיא המדינה שלך וגם שלי.
להתיחס אליו כנובליסט עגום, ולא מלשון מעשן נובלס, כבר היא נגועה בזלזול, מה עוד שמדובר בשיחה בין נשיאים שמביעים צער רב על אסון כואב וגדול. הוא מן הסתם התקשר על חשבונך, יש איזושהי בעיה עם זה ?
ORI שהוא מבעלי אתר FRESH וגם האדמין, עושה שימוש ציני בשיחת טלפון עצובה ועגומה על מנת לספר לנו שהוא התבלבל וחשב שמדובר בווידוי של שמעון פרס.
מילה אחת לזכר הקורבנות שברגעים אלה מטוסים למקום קבורתם לא מצאתי.
אבל עוד אשכול לעקוץ את פרס האיש (שכרגע הוא נשיא המדינה גם שלו וגם שלך וגם שלי) תמיד יתקבל בברכה כאן בפורום.
יש מקרים שבהם אסור לנצל דם של אחרים על מנת להקיז דמו של אחר ולדעתי זה המקרה.
כל נסיונות גלגול העיניים לא מוסיפות כבוד למקרה, אלא רק מושכים כותבים כמו החסום מתחתיך להמשיך ולהקיז דם מיותר. אבל מי אחראי לפרובוקציה ? מצפון כמובן.

נערך לאחרונה ע"י מצפון בתאריך 17-12-2008 בשעה 17:38.
ישן 17-12-2008, 20:21
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

נתחיל מזה שזה שפרס קיבל את קולות ש"ס והפך לנשיא, לא מוחק את אוסלו...
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "נתחיל מזה ששמעון פרס הוא נשיא..."

אני אחסוך ממך מה שאני חושב על הכנות של הבעות צער של פוליטיקאים, מכיוון שאם עברת את גיל 5,
אתה לחשוב אותו הדבר בנושא (במיוחד כשזה נוגע לציניקן מובהק כמו כבוד הנשיא...), אבל אציין שוב,
כי נראה שזה לא מצליח לחדור, שזה לא נושא האשכול, למרות שאתה, כמובן, מנסה להפוך את זה
לנושא האשכול, בשם מלחמתך למען כבוד הנשיא (אני מניח שלו היה מדובר בביבי, למשל, היית פחות
נחפז להושיט מקלדת מסייעת, אבל ארור החושב אוון, נכון?...).
ודאי שאתה אחראי לפרובוקציה. היה כאן אשכול שעסק בפאדיחה של ווינט, ואתה רתמת אותו למלחמה
המייגעת שלך באדמין המרושע, שמעז לא להגיד אמן לכבוד הנשיא (אגב, אני מניח שגם לעיתון "הארץ"
שלחת מכתב זועם על מאמר המערכת הלא-מאוזן פוליטית שלהם מהבוקר, נכון?...). מסתבר שלכלי
תקשורת מותר לנטות רק שמאלה, ואני שב מסביר לך שמותר לי לנקוט עמדה שאינה עולה בקנה אחד
עם זו שלך, בדיוק כפי שלך מותר מותר לנקוט עמדה שאינה עולה בקנה אחד עם זו שלי.
בכל מקרה, הניסיון שלך לנצל את מותם הטראגי של 25 בני אדם כדי לנגח אותי בנוגע לאשכול העוסק
בפאדיחה של ווינט הקשורה בהבאת ציטוט של שמעון פרס, היא דבר מצער, ולא מלמדת על אדישות
מצידי למותם של אותם תיירים - אלא דווקא על אדישות מצידך, ויש לקוות שלהבא תמצא דרכים פחות
נמוכות כדי לספק את הצורך שלך לנגח אותי...
ישן 17-12-2008, 20:38
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "נתחיל מזה שזה שפרס קיבל את קולות ש"ס והפך לנשיא, לא מוחק את אוסלו..."

הייתי שמח לסיים את הויכוח הזה, יוצא בסוף ששנינו מתקוטטים בתוך אותה שלולית דם ולי לא נח עם זה.

אין פה "פדיחה" של YNET אלא אולי טעם רע של כותב הכותרת, או חוסר תשומת לב. פדיחה זה לא.

אולי אתה חושב שאני מחפש לנגח אותך, אבל ממש לא. מעולם לא חיפשתי אותך, אני מתייחס לדברים הנאמרים ורק אחרי כן לאומר.
צרמה לי הכותרת, הבעתי את דעתי הכנה, ומאחר ואתה הוא כותב ההודעה, זה היה מופנה אליך.
אם זה היה מקרה יחיד שלי, אפשר היה להגיד שהצדק איתך.
מאחר וזהו נוהגי, להעיר לכותרות שצורמות ומפריעות לי, וברובן אפילו הצדק עמי משני הצדדים (ראה למשל את המקרה לעיל), לא ניתן להגיד שאני מחפש לריב עם מישהו בכוונה.
עוד נקודה שאבקש להעיר את תשומת לבך היא הנטייה לקרוא את מחשבותי ולשים מילים עתידיות בפי.
גם אם היה מדובר בביבי היית מוצא אותי מעיר את אותה ההערה בדיוק.
תראה לי עוד ימני שהעלה למשל כותרת מפרגנת לשמאל כמו הכותרת שהעליתי על הבטחות החילוץ מהמשבר של ביבי. כותרות שבהן מוזכר איש שמאל תמיד טבולות בשנאה ובלעג.
אינני קורא הארץ לא בנייר ולא ברשת לכן אינני מכיר ואינני מגיב לכתבות שלהם.
כמו שאמרתי אין לי עניין להעמיק בויכוח הזה, אבקש לסיימו בהבעת תנחומים למשפחות ואיחולי החלמה לפצועים.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:02

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר