לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-12-2008, 19:18
  Vladi.li Vladi.li אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.12.08
התלבטות בין ממר"ם לגאמא

לפני כמה ימים גיליתי שהקפיאו אותי למודיעין, כנראה בגלל שקיבלתי זימון לגאמא ל30/12. הייתי אמור לקבל זימון למבחנים בבסמ"ח, אבל אמרו לי שאני "שייך" למודיעין. אז כרגע אני מתלבט לגבי מה לעשות- ללכת לזימון של גאמא, או לחתום ויתור (שכמו שהבנתי אז אני מוותר גם על כל זימון פוטנציאלי אפשרי אחר במודיעין), וללכת למבחנים לממר"ם. שמעתי שנדרש ידע קודם גדול לגאמא, והידע שלי הוא ברמת 5 יח"ל לימוד מחשבים בתיכון, עם קצת אקסטרה, אבל בלי ידע בתחומים אחרים שאולי צריך, כמו למשל בתקשורת.

אני יודע שיש אנשים שעברו את גאמא עם ידע דומה לשלי, יכול להיות שזה בגלל שגאמא כולל כמה מסלולים בתוכו?

אפשרות נוספת שלי חוץ מויתור היא ללכת למבחנים, ובתקווה שהתוצאות אכן יגיעו כעבור חודש בערך (כמו שאמרו לי במודיעין), אני אספיק לחתום על ויתור במידה ולא עברתי, ועדיין להספיק למיונים של פברואר לממר"ם.

אז מה עדיף- גאמא או ממר"ם?

אה, גם קיבלתי זימון למופ"ת- מישהו יודע אם זה מעניין? או איך הרמה שם בהשוואה לאפשרויות האחרות שלי?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-12-2008, 16:06
  pyr0 pyr0 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.10.05
תלוי בשיבוץ..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Vladi.li שמתחילה ב "התלבטות בין ממר"ם לגאמא"

קודם כל, שני המסלולים מעולים.
ממר"מ מסלול טוב אבל הוא מאוד תלוי בשיבוץ, יש שיבוצים מעולים ויש שיבוצים פחות טובים,
היתרון של גאמא הוא השיבוץ בחיל מודיעין שמבטיח לך תפקיד משמעותי ומעניין.

בכל מקרה, אני ממליץ לך ללכת למבחנים. אני דיי בטוח שהתשובות יגיעו בשלב מוקדם יחסית (תוך חודש בערך) אבל את זה אתה יכול לברר מול האיתור. חבל לוותר מראש...

בקשר לידע הקודם, אמרתי את זה כבר מליון פעם אבל אני אגיד את זה שוב:
גאמא הוא לא מסלול, הוא פרויקט שמאגד בתוכו כל מיני מסלולים שדורשים ידע מוקדם כזה או אחר.
נכון שכל המסלולים בגאמא דורשים ידע מוקדם, אבל הידע המוקדם שלך מספיק בשביל לגשת למבחנים.
אני בטוח שאם יש לך מוטיבציה ורצון לשרת, תעבור את המבחנים ואת הראיונות השונים.

בהצלחה!

ישן 20-12-2008, 19:38
  Mp3il Mp3il אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.07.06
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Vladi.li שמתחילה ב "בינתיים הרעיון של ממר"ם נראה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Vladi.li
בינתיים הרעיון של ממר"ם נראה לי יותר טוב, אפילו שאני לא יודע לאן ישבצו אותי. קצת מבאס הקטע שלא מוכנים להגיד מה עושים באר"מ וממ"ס לפני שעוברים את המבחנים לשם..

אבל הבעיה שלי עדיין עומדת בעינה- לחתום ויתור על מודיעין כדי לקבל זימון לממר"ם? אני אברר מחר מתי יש עוד תאריכי מיון לממר"ם שמתאימים לגיוס שלי כדי שאני אוכל לוותר על גאמא בזמן.. אבל נראה לי שרוב הסיכויים שאני צריך לבחור אחד מהם

Amit_G100- למה באמת להתרחק ממופ"ת?

תנאי לממר"מ הינו פרופיל עורפי, ככה שאם יש לך פרופיל 97 ואתה חושב שתוכל לתרום יותר ויש לך ממש הרבה ידע בתחום ויכולות גבוהות, תתן בראש בגאמ"א.

בסה"כ ממר"מ מתאים לאנשים שלאו דווקא באים עם ידע מוקדם, גאמ"א ידע מוקדם וניסיון ברמה גבוה אפיל ואשפר לומר זה דרישה..
ישן 20-12-2008, 22:06
  משתמש זכר UAL UAL אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.01.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Vladi.li שמתחילה ב "התלבטות בין ממר"ם לגאמא"

כפי שאמרת - עומדות בפניך שתי אפשרויות.

וכפי שאמרו מעלי - גאמא היא כנראה האופציה המועדפת.

אתה לא צריך לוותר על התפקיד רק כי הדרישות אליו גבוהות מאוד ו/או כי אינך יודע מה עושים בתפקיד.

יתר על כן, כפי שאמרת, תוכל להשתתף במיונים הקרובים של גאמא וגם באילו של פברואר בממר"ם.

אם תתקבל לשניהם - אני הייתי ממליץ על גאמ"א ( אבל אני משוחד ).

דבר אם אנשים שנמצאים בשני המסלולים (זה מה שאני עשיתי שנאלצתי לבחור בין קרבי/גאמא/עתודה) ואל תקשיב לאנשים שרק מספרים לך רעות על התפקידים - הם סתם מורידים את המוטיבציה.

בהצלחה!

נערך לאחרונה ע"י UAL בתאריך 20-12-2008 בשעה 22:09.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:59

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר