לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-12-2008, 15:38
  משתמש זכר alonmore28 alonmore28 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.09.06
הזהרו מאינטרנט אקספלורר - פירצת אבטחה חמורה!

הפתרון:
החלפה לפיירפוקס, הדפדפן הטוב ביותר שיש:
http://www.getfirefox.net/

הובא מהאתר נענע10:
http://net.nana10.co.il/Article/?Ar...=602118&sid=127
פירצה חדשה בדפדפן של מיקרוסופט חושפת את המשתמשים להשתלטות על מחשביהם. הפתרון: להחליף דפדפן

פירצת אבטחה חדשה שהתגלתה באינטרנט אקספלורר של מיקרוסופט חושפת את המשתמשים להשתלטות על המחשב וגניבת סיסמאות.

מומחי אבטחה מזהירים כי הפירצה בדפדפן עשויה לאפשר לפושעים להשתלט על מחשבי המשתמשים ולגנוב סיסמאות, באמצעות שתילת קוד זדוני באתרים. ידוע כבר על כ-10,000 אתרים שנוצלו. הפירצה קיימת ככל הידוע בכל הגירסאות של אינטרנט אקספלורר, הדפדפן הנפוץ בעולם, כולל אקספלורר 8 המופץ בגירסת בטא.

להמשך הכתבה:
http://net.nana10.co.il/Article/?Ar...=602118&sid=127
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-12-2008, 00:47
  ramsalemix ramsalemix אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.01.06
מידע פגם האבטחה ב-Explorer יתוקן
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי alonmore28 שמתחילה ב "הזהרו מאינטרנט אקספלורר - פירצת אבטחה חמורה!"

פגם האבטחה ב-Explorer יתוקן

הטלאי מגיע מחוץ למעגל העדכונים הקבוע של מיקרוסופט, שנוהגת לשחרר טלאי אבטחה על בסיס חודשי בתאריכים קבועים. מיקרוסופט מסרה שבעקבות האיום על הצרכנים, היא הפעילה את צוות המהנדסים שלה, והוציאה את העדכון ב"זמן חסר תקדים של שמונה ימים".
לכתבה המלאה - הובא מאתר YNET
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3639926,00.html
Raidmax Apex | Intel Whitesburg DP55WB | QuadCore Intel Core i5-750 | Sparkle nVIDIA GeForce 9600GT | G.skill F3-10600CL9 DDR3 2GBx2(4GB) 1333MHz | SeaSonic S12 Energy Plus SS-550HT 550W | Samsung HD502HJ F3 500GB & Samsung HD204UI F4 2TB | LG GH22NS40 | ARCTIC Freezer 7 Pro Rev. 2 | X2 Raidmax 120mm Fan | Samsung LA32B450 32" LCD TV & Acer AL1521 15" LCD | TEAC TK-8060 | Logitech Cordless TrackMan Wheel | Windows 7 Ultimate x64 | iPod Touch 4G | 32GB(28.5GB) | iOS5.0.1 | Jailbreaked with Redsn0w 0.9.10b3 | SwitchEasy RebelTouch Black

ישן 19-12-2008, 00:39

מידע עדכון האבטחה עבור IE7/8beta2 למערכות ההפעלה XP/Vista
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי alonmore28 שמתחילה ב "הזהרו מאינטרנט אקספלורר - פירצת אבטחה חמורה!"

עדכוני האבטחה עבור אינטרנט אקספלורר 7

עדכון האבטחה עבור IE7 למערכת הפעלה -> Windows XP

http://www.microsoft.com/downloads/...&DisplayLang=he

עדכון האבטחה עבור IE7 למערכת הפעלה -> Windows Vista
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=7887111d-4fac-4823-bdd2-a18d9468fdf0&DisplayLang=he

עדכוני אבטחה עבור אינטרנט אקספלורר 8 בטא 2

עדכון האבטחה עבור IE8 בטא 2 - למערכת הפעלה -> Windows XP

עדכון האבטחה עבור IE8 בטא 2 - למערכת הפעלה ->
Windows Vista
Raidmax Apex | Intel Whitesburg DP55WB | QuadCore Intel Core i5-750 | Sparkle nVIDIA GeForce 9600GT | G.skill F3-10600CL9 DDR3 2GBx2(4GB) 1333MHz | SeaSonic S12 Energy Plus SS-550HT 550W | Samsung HD502HJ F3 500GB & Samsung HD204UI F4 2TB | LG GH22NS40 | ARCTIC Freezer 7 Pro Rev. 2 | X2 Raidmax 120mm Fan | Samsung LA32B450 32" LCD TV & Acer AL1521 15" LCD | TEAC TK-8060 | Logitech Cordless TrackMan Wheel | Windows 7 Ultimate x64 | iPod Touch 4G | 32GB(28.5GB) | iOS5.0.1 | Jailbreaked with Redsn0w 0.9.10b3 | SwitchEasy RebelTouch Black

ישן 22-12-2008, 03:02

מידע
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי dorM שמתחילה ב "יש עידכון אבטחה עבור IE7..."

הינה לינק לעדכון האבטחה (960714) לכל הגירסאות של האינטרנט אקספלורר
(אחרי שאתה בוחר את העדכון שמתאים לך תבחר גם בשפה שמתאימה למערכת ההפעלה שלך)
לגבי הגירסה שלך של ה IE7 Standalone לא ראיתי עדכון, כי הגירסה הזאת בעצם זאת אותה ההתקנה של אקספלורר 7 רק שעורכים את הregistry ואפשר להפעיל את האינטרנט אקספלורר 7 ולהשאיר את אינטרנט אקספלורר 6 בתור הדפדפן הראשי, לפי מה שהבנתי מהלינק הבא http://tredosoft.com/IE7_standalone , ולכן אני לא ממש יודע איזה מהעידכונים אתה צריך להתקין למרות שנראה לי את העדכון של אינטרנט אקספלורר 6 אבל אני לא ממש בטוח

ישן 21-12-2008, 06:19
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06

טוב זיו לא יאהב את זה אבל הדפדפן החביב עליו לא ממש פופלארי ואם זכור לי נכון זהו opera
ie 69 אחוזים עדיין אוהבים חיים קשים כנראה...
20 אחוז כמובן המלך firefox.
7 אחוז safari.
0.8 אחוז .chrome
0.7 אחוז ה opera.

האחוזים של ה firefox עולים כל הזמן, ה ie מתרסק עם הזמן וכל השאר נשארו מאחורה...
הנתונים מכאן למי שמעוניין.
מה שכן לזכות ה opera יאמר שהוא די נוח כמו השועל,אך מה שיש ב opera יש גם ל firefox עם יתרון לשועל וחסר ל opera הגנות נגד פירסומות... ההגנות שיש לשועל יותר טובות.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 21-12-2008, 21:55

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי זיו שמתחילה ב "אני לא צריך לאהוב תוצאות סקר..."

מוטות לכיוון הרצוי??? הכיצד?
אולי דפדפנים (מקסטון, לונה, סלים, אוונט וכו') נספרים אצלם בתוך השימוש ב ie תחת אותו מנוע של ה ie? באמת שלא בדקתי כיצד הם עושים את הסקרים שלהם, אבל יכול להיות שהם תחת הקטגוריה של ה ie.

ב, מאיפה המקורות שלך ש
ציטוט:
דפדפנים (מקסטון, לונה, סלים, אוונט וכו') שיש להם קהל שוק של כ 40% בסין, יפן, קוריאה ושאר המזרח הרחוק

האם יש לכבודו קישור למקור המידע שלו?

ג, מדוע רשמת זאת?
ציטוט:
כך נחסכות הרבה פרצות אבטחה שלא מתגלות - והדפדפן נחשב בטוח

אתה מזכיר לי במילים הללו משהו שלמדתי מערכות הפעלה... למדנו על וינדוס בין השאר ובת היענה עם הראש באדמה, זה מה שאתה עושה למעשה. קובר את הראש באדמה וחושב שיהיה בסדר. חשבת על זה אולי שיש משהו שגילה בעיות אבטחה ומנצל את המחשב שלך ושל אחרים?
אחד היתרונות של ה firefox, הם שיש יותר עיניים על הקוד ולכן יותר קל למצוא בעיות ולתקן אותן. זה עדיף על לקבור את הראש באדמה ולחשוב שהכל בסדר, לא ככה זיו?
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 22-12-2008, 08:37
צלמית המשתמש של זיו
  זיו מנהל זיו אינו מחובר  
L'enfer, c'est les autres

חבר מתאריך: 21.11.01
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "מוטות לכיוון הרצוי???..."

ברור שהם תחת הקטיגוריה של IE, מפני שהם משתמשים במנוע שלו לתצוגת אתרים, ומזוהים כIE. למרות שכל קשר בינהם לIE קלוש. אם נחשוב בהגיון מה מניע אנשים להשתמש דווקא בFF ולא בכל דפדפן אחר, נוכל להגיע לשתי מסקנות. א: הוא דפדפן טוב יותר מכל האחרים (פחחחח) ב: יש לו הרבה יחסי ציבור בלי שום סיבה.
מכיוון שהסיבה הראשונה לא נכונה, הרי שכנראה הסיבה השניה גורמת לו להיות נפוץ יותר משאר הדפדפנים שאינם IE. ויחצנות, היא לא סיבה להשתמש בדפדפן.

ב. אני אחפש לך את המקור שבו ראיתי את זה לפני כמה חודשים.
אני לא רואה בדף הבית של FF מונה הורדות, אבל באתר מקסטון למשל יש כזה. הוא מראה 177,286,687 נכון לרגע זה. כן, למעלה מ 177 מליון הורדות. היתכן שאין לכמות כזו של אנשים ייצוג בסקר? ולא מדובר על שדרוגים הנעשים מתוך הדפדפן, אלא על הורדות חדשות!

ג. המשפט האחרון היה בציניות משהו, כיוון שאתה לועג לי שאני משתמש בדפדפן נדיר. התכוונתי כמובן לומר שמעניין לי את העכוז כמה אחוזים משתמשים בדפדפן. אני בודק את התוכנות שלי בעצמי, ומשתמש במה שנוח לי.
וכן, IE וFF חשופים יותר לפגיעות אבטחה, כי הם הנפוצים יותר בשוק, ויצרני הרושעות מנסים להתנכל להם במיוחד.

ישן 22-12-2008, 14:39

בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי זיו שמתחילה ב "ברור שהם תחת הקטיגוריה של IE,..."

לועג לך זיו? אז בכלל לא הבנת אותי אויש. אני גם משתמש ב opera וגם ב ff. למה לי לעשות זאת לך או למשהו אחר?
אני מחלק את הגלישה שלי עם דפדפן לשתיים. הגישה שלי לשרת שלי עם דפדפן אחד וגלישה עם השני. אם גלשתי עם ה opera אגש לשרת שלי עם ה ff ואם גלשתי עם ה ff אז אגש לשרת שלי עם opera. ככה אין צורך בשני פרופילים, לכן אמרתי שה opera נוח לשימוש, אך לא כמו ה ff. מקווה שעכשיו הכל ברור.

אגב זיו בדקתי עכשיו כמה הורידו את ff ומצאתי שהוא הורד751975180 פעמיים.
תוכל לראות זאת כאן יש מונה הורדות. תביט תחת firefox downloads זה שם.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:10

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר